Brazilie

Home > Zeilboot huren > Caribbean > Brazilie >


Zeilboot huren in Brazilie:

Het belangrijkste watersportgebied van Brazilie en nieuw alternatief voor zeilboot huren in de caribbean. telt duizenden stranden, havens en 365 eilanden, waaronder het grootste eiland Ilha met fantastische stranden en uitstekende surfmogelijkheden. Een unieke omgeving waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud.

Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken. Ilha Grande is het grootste eiland en valt onder het Marine Statepark. Op Ilha Grande vindt u de mooiste stranden, waaronder Praia de Lopes Mendes (top 12 mooiste stranden wereldwijd). De kleuren van de oceaan zullen u weten te verrassen, ze varieren van lichtgroen tot donkerblauw en de bergen lopen in zee, die lang ondiep blijft. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren in Brazilie!

 Zeilboot huren Brazilie  Zeilboot huren Brazilie

Een unieke omgeving voor zeilboot huren waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud. Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken. Ilha Grande is het grootste eiland en valt onder het Marine Statepark.

Op Ilha Grande vindt u de mooiste stranden, waaronder Praia de Lopes Mendes (top 12 mooiste stranden wereldwijd).De kleuren van de oceaan zullen u weten te verrassen, ze varieren van lichtgroen tot donkerblauw en de bergen lopen in zee, die lang ondiep blijft.

Angra dos Reis ligt in het midden van de groene kust van Rio de Janeiro met talrijke yachtclubs en hotels. 's Avonds is het goed toeven in de vele restaurants en barretjes. Een paar mijl van Angra vandaan ligt de historische stad Paraty waar de koloniale architectuur goed bewaard is gebleven. Paraty is vrij van autoverkeer en voorzien van de prachtigste pousada's (pensions) rond een mooie binnentuin. Vroeger was hier een portugees fort en vlakbij dit stadje zijn de overblijfslen te vinden van de Caminho do Ouro. De portugezen legden deze 1200 kilometer lange, steile weg dwars door het regenwoud aan om de goudmijnen van Minais Gerais te bereiken.

De Brazilianen zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij. Dit wordt mede veroorzaakt door het fantastische klimaat, veel ruimte en overal fruit, zodat niemand honger hoeft te lijden.

  Zeilboot huren Brazilie Zeilboot huren Brazilie

Angra ligt zo'n 50 Nm van Rio de Janeiro.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeilboot huren Brazilie:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilboot huren in Brazilie en hier voor onze prijzen in Brazilie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Prijzen en offertes
Informatie Zeilboot huren Brazilie

Last Minutes Brazilie

Prijzen Brazilie

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Zeilboot huren Brazilie

 

Activiteiten Brazilie

Zeilboot huren Brazilie

Catamaran zeilboot huren Brazilie

Zeilboot huren met Schipper  

 Zeilboot huren Brazilie
Links Zeilboot huren Brazilie

Zeilboot huren Brazilie