Welkom op de site van Wishful Sailing Company
Welkom aan boord bij de Wishful Sailing Company.
De Internet organisatie voor verrassende
zeilvakanties, flottielje, meezeilen, zeilboten
en zeilen met persoonlijke aandacht.

Wishful Sailing Company & Partners
Zeiljachten en zeilboten (eventueel met schipper) met een keuze om te zeilen uit > 3.500 zeiljachten in 42 landen en 200 havens waaronder Griekenland, Kroatië, Turkije, Mallorca en Caribbean. Flottielje zeilen en varen kan bij ons in: Griekenland (Lefkas en Athene), Turkije (Bodrum, Gocek en Fethiye) , Kroatië (Murter, Sukosan en Betina) en Italie (Piombino). Vraag eenvoudig en online vrijblijvende offerte (inclusief alle aanvullende info) aan of boek nu direct online een beschikbaar zeiljacht met 3% extra internetkorting.
meezeilen Griekenland
Griekenland kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire om te zeilen zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu en Lefkas en Saronische plus Argolische Golf met vertrek vanuit Athene. Bareboat kunnen wij ook met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je schitterend zeilen in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion. Tot slot kun je zeilen in de gevorderde gebieden rondom Kos, Samos, Skiathos en Rhodos.
meezeilen Caribbean
Het Caraïbisch Gebied is één van de mooiste tropische gebieden om te zeilen. Je zeilt in de zon, onder een strak blauwe hemel, in helder water, ontmoet walvissen, dolfijnen en vliegende vissen. Onze zeiltochten in het Caraïbisch Gebied gaan o.a van Martinique via St Lucia, St Vincent en the Grenadinses met o.a. Mustique en Tobago Cays. Maar ook kun je zeilen vanaf St Maarten, Guadaloupe, BVI en Tortola (BVI).
meezeilen Kroatië
De Kroatische kust is een prachtig gebied om te zeilen en bij uitstek geschikt om een zeilvakantie door te brengen. Er zijn 1185 eilanden, rotsen en riffen, waarvan er 66 bewoond zijn. De naam land van 1000 eilanden is dan ook zeer toepasselijk, in ieder geval zijn het er teveel om in één vakantie langs te zeilen.
meezeilen Turkije
De kust van Turkije is een echt paradijs; diepe inhammen en baaien met bomen tot aan de rand van het water, wat prachtig helder is omdat er in dit gedeelte van de Aegeische zee geen industrie is en er streng op vervuiling door het toerisme gecontroleerd wordt. Hierdoor is de natuurlijke omgeving van dit deel van Turkije onaangetast, en zeker de baaien van Gökova en Hisarönü. Deze wetenschap geeft het zeilen, zwemmen, en genieten van de omgeving nog meer inhoud en maakt je zeilvakantie tot een waar feest.
meezeilen Bodrum
een van de mooiste natuurgebieden van Turkije bieden wij een meezeilvakantie met vertrek vanuit Bodrum aan. Bodrum beschikt over een eigen vliegveld waar ook de Nederlandse charters op vliegen. Reisafstand van vliegveld naar Haven bedaagt circa 20 minuten. De Bodrum meezeilvakanties worden gevaren vanuit het schitterende stadje Bodrum, met zijn markante witte huisjes welke tegen de bergen rondom de Bodrumbaai gelegen zijn met centraal in de baai het dominerende fort St. Peter en de Marina Bodrum
meezeilen Fethiye
Zeilen vanuit Barcelona, Denia en ondermeer Valencia  en andere leuke plaatsen aan de Spaanse kust! Het gebied is geschikt voor de ervaren zeiler (categorie rood in ski termen). In een mooi gebied met veel bekende eilanden is het zeilen aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Temperaturen in de zomer tussen de 20 tot 30 graden. In mei, juni en september lekker voor/najaarsweer.
meezeilen Italie
In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden is het zeilen aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Onze zeiljachten kunnen wij aanbieden vanaf geheel Italie: Elba, Sardinie, Sicilie, Corsica (Fr) en vanuit o.a, Genua, Napels, Nettuno, Palermo en Salerno

 

meezeilen Elba (It)
Tijdens de meezeilvakantie tocht is de „admiraal“ op ieder moment via de marifoon of mobiele telefoon voor de kapiteins van alle boten bereikbaar. Als route staat er een tour gepland rondom Elba met eventueel een uitstapje naar het buureiland Capraia
meezeilen Marmaris
De kust van Turkije is een echt paradijs; diepe inhammen en baaien met bomen tot aan de rand van het water, wat prachtig helder is omdat er in dit gedeelte van de Aegeische zee geen industrie is en er streng op vervuiling door het toerisme gecontroleerd wordt. Hierdoor is de natuurlijke omgeving van dit deel van Turkije onaangetast, en zeker de baaien van Gökova en Hisarönü
meezeilen Athene
Met vertrek vanuit Athene liggen de Saronische en Argolische Golf voor ons open. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rustige stabiele wind voor goed en leuk zeilen met af en toe een uitschieter. Tijdens de Meltemi zijn deze golven nog goed bevaarbaar. Het gebied is vergeven van leuke en ludieke kleine plaatsjes zoals: Poros, Hydra, Epidavros, Aegina, Spetsas, Plaka, Ermioni, Perdika, Methana en Vaathi. Gemiddelde reisafstand per dag is ongeveer 15 tot 20 nautische mijlen zeilen. Ook zijn er diverse leuke baaien te bezoeken tijdens de tochten. Alle jachten die wij aanbieden vanuit Kalamaki (jachthaven Athene) kunnen mee in ons flottielje/meezeilvakantie.
meezeilen Lefkas
De Ionische Eilanden liggen aan de westkust van Griekenland. Het gebied omvat 7 grotere en een aantal kleinere, vaak onbewoonde eilanden. Er is keuze genoeg om te zeilen en aan te meren. Er zijn dorpjes die rust bieden, er zijn ook plekken die wat meer vertier bieden. Lefkas Marina, onze thuishaven, ligt in het hart van de Ionische Zee. Hierdoor kun je de keus maken om koers te zetten om naar het noorden (Corfu) te zeilen of naar het zuiden (Zakynthos). Gebied is eveneens goed beschut en de gemiddelde vaar afstanden liggen tussen de 15 tot 20 nautische mijlen per dag. Plaatsen die aangedaan zullen worden zijn o.a : Lefkas stad, Nidri, Sivota, Vaathis, Vounagi en Paleros.
meezeilen Martinique
Onze zeiltochten in het Caraïbisch Gebied gaan van Martinique via St Lucia, St Vincent en the Grenadinses met o.a. Mustique en Tobago Cays. De eerste drie zijn vulkaaneilanden met palmstranden, regenwouden, dorpjes en stadjes. De Grenadines zijn Bounty eilanden en vaak niet meer dan met palmbomen begroeide zandbanken of begroeide rotsen. Op de grotere Grenadines tref je meestal wel een dorp aan.
Onze meezeilen gebieden

Meezeilen kan bij ons in: Griekenland (Lefkas en Athene), Turkije (Bodrum, Gocek en Fethiye) , Kroatië (Murter, Sukosan en Betina) en Italië (Piombino). Nieuw voor seizoen 2008/2009 meezeilen Martinique.

 

Alternatief kunnen wij wereldwijd jachten met schipper aanbieden daar waar wij geen meezeilvakantie aanbieden maar wel ondersteuning gewenst is.

Zeilen Wereldwijd
GRIEKENLAND - TURKIJE - Kroatië - ITALIE - SPANJE - MALLORCA -MENORCA - IBIZA -CANARISCHE EILANDEN - CARIBISCHE GEBIED - FRANKRIJK – NOORWEGEN - PORTUGAL -SARDINIE - SICILIE -  CORSICA -BALTISCHE ZEE - DUITSLAND - ZWEDEN- DENEMARKEN - BRAZILIE - MIAMI - BAHAMA'S - VANCOUVER - FLORIDA -INDISCHE OCEAAN - MADAGASCAR - SEYCHELLEN - THAILAND – MALEISIË - AUSTRALIË – FUJI EILANDEN - KAAP VERDISCHE EILANDEN - ATHENE - LEFKAS -CORFU - MARTINIQUE - ST MAARTEN - TORTOLA -ST LUCIA -  BVI - WERELDWIJD
       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

Jachten

Catamarans

Bareboat

Duitsland

Caribbean

Athene

Mallorca

Athena

Bahia

Catamaran

Finland

Australie

Bodrum

Marmaris

Atoll

Belize

Flottielje

Frankrijk

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Griekenland

Cuba

Cannes

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Italie

Egypte

Corsica

Nice

Catalina

Orana

Zeezeilcursus

Kroatie

Kaap Verdie

Dubrovnik

Pula

Dehler

Outremer

Zeilen wereldwijd

Nederland

Seychellen

Elba

Sardinie

Dufour

Salina

Zeilen met Schipper

Noorwegen

Thailand

Fethiye

Sicilie

Elan

Voyage

 

Portugal

Venezuela

Gocek

Split

Feeling

Jeanneau

Online boeken

Spanje

USA

Golf Juan

St- Maarten

Gib Sea

Oceanis

 

Turkije

 

Hyeres

Sukosan

Grand Soleil

Salona

 

Zweden

 

Lefkas

Tortola

Hanse

Sun Odyssey