Seychellen

Home > Jacht huur  > Seychellen >


Jacht huur Seychellen:

Vanuit o.a. Mahe kunnen wij jullie een fantastische vloot aanbieden. Deze archipel van betoverende eilanden met curieuze namen als Happiness, Silhouette, Arid en Curieuse zijn nog niet lang toegankelijk voor de zeiler. Meerdere eilanden vallen onder natuurbeschermingsprogramma's. Creoolse dorpjes, tropische begroeiing, roze granietrotsen en fantastische onderwaterwereld vormen een paradijselijk decor voor een perfecte zeilvakantie. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of jacht huur in de Seychellen

De zeilomstandigheden zijn er het hele jaar ideaal. Er komen geen cyclonen voor. Het begin van het droge seizoen valt in april. Van mei tot oktober waait de zuidoost passaat. In november, de monsoon periode, neemt de luchtvochtigheid toe en draait de wind naar het noordwesten. Semi-equatoriaal klimaat met temperaturen tussen 25 tot 32 graden het hele jaar door. Van december tot maart soms korte regenbuitjes. 

Jacht huur Seychellen | Een unieke Archipel voor jacht huur

De Seychellen archipel ligt ongeveer 1000 mijl ten oosten van de Afrikaanse kust en biedt meer natuurreservaten en maritieme parken dan waar ook ter wereld. Je vindt er een overvloed aan witte zandstranden, torenhoge granieten rotspieken, de beste snorkelplekjes en een exotische fauna. Daarbij komt de beroemde vriendelijke, uitgaande lokale bevolking met Franse, Engelse, Afrikaanse en Indische invloeden. Onze nieuwe basis is gelegen op het eiland Mahé en is bereikbaar vanaf de meeste grote Europese luchthavens.

Jacht huur Seychellen  Jacht huur Seychellen

Jacht huur Seychellen | Zoveel eilanden, zoveel mogelijkheden
De heerlijke Creoolse keuken met een grote verscheidenheid aan vis-, groenten- en fruitschotels, geaccentueerd door de lokale kruiden en specerijen, is een absolute aanrader. Probeer het op uw eerste dag en als u een stevige wandeling leuk vindt is dit de manier om het «Parc de Morne Seychellois» te ontdekken. Breng de nacht door in de prachtige Beau Vallon Baai. Koers de volgende dag naar het 25 mijl noordoost gelegen Anse Lazio op Praslin. Hier kunt u snorkelen rond uw eerste koraalrif en het prehistorische bos van de Vallée de Mai «De Garden of Eden» met zijn zeldzame «coco de mer» palmen.

Op een korte afstand naar het zuidwesten ligt Cousin, een natuurreservaat en thuisbasis voor verschillende bedreigde diersoorten en talloze jan-van-gentjes en fregatvogels. Zeil terug naar Curieuze «Het Rode Eiland» waar honderden grote schildpadden leven. Gebruik de lunch de volgende dag op St. Pierre, omgeven door gladgepolijste granieten rotsen, smaragd groene begroeiing en saffier kleurig water. Geniet van de utuitstraling van de «Love Palm» bomen op Anse Volbert. Grande Soeur, Felicite en Coco maken deel uit van een onbedorven archipel ten westen hiervan. Voor u de wal op gaat moet u hier de kleurrijke Demoisselles vis over het rif zien dansen.

Een korte zeiltrip zuidelijk ligt La Digue met zijn grote natuurlijke granieten beeldhouwwerken en zijn talloze beschutte ankerplaatsen. Als u de wal op gaat, huur dan een fiets en proef de «couleur locale», zie een ouderwetse ossenkar en een vanilleplantage. Koers naar St. Anne National Marine Park en Cerf Eiland op uw laatste zeildag. Het is fantastisch snorkelen rond de kleurrijke riffen bij deze weelderig begroeide eilanden met prachtige stranden. Dineer met heet gekruide vis en geniet van de laatste avond onder de sterren.

Jacht huur Seychellen | Klimaat

Perfect zee en de weersomstandigheden voor de huurder. De archipel, die onder invloed van zeer sterke wind, wordt gedomineerd door een onderscheidend systeem, bestaande uit twee moessons gescheiden door een maand met een veranderlijke weersomstandigheden: de inter-seizoen. Van mei tot oktober, bijna constant waaien zuid oostelijke met heldere hemel. De windkracht draait vanaf november naar noordwestelijke. De meest vochtige & natste maanden zijn van december tot maart. De zuidoostelijke wind patroon keert terug in april. Tussen deze twee periodes van zuid-noord-oostelijke en westelijke winden zijn er twee korte perioden van rust of lichte wind. April en mei zijn de zonnigste maanden met een dagelijks gemiddelde van 7h50 'om 8h20' van de zon. Deze lichte klimaatveranderingen nauwelijks invloed op de temperatuur, die nog altijd een gemiddelde van 28 ° tot 32 ° C, zowel de lucht en over zee. Geen orkaanseizoen in de Seychellen, zelden de wind snelheden van meer dan 30 knopen. 

Jacht huur Seychellen | Zeilcondities voor jacht huur Seychellen

Januari tot maart: noord-westelijke winden zijn dominant met korte periodes van wind uit het noorden of noordoosten. Snelheden tussen de 10 tot 15 knopen, kleine zwellen. In maart wind begint te verzwakken. April en mei: De waaien uit het noord / oosten met snelheden tussen 5 tot 15 knopen. Zeer rustige zee-, lucht-temperatuur 32 ° C, zee temperatuur van 30 ° C. Juni: zuidoostelijke wind de overhand hebben iets met snelheden tussen 10 en 20 knopen. Juli-september: droge seizoen, lucht en water temperatuur van 28 ° C, zeer weinig regenval. Zuid-oostelijke wind de overhand hebben op een constante 20 tot 25 knopen. Zee kan worden schokkerig en enkele bevestigingspunten niet toegankelijk. Oktober en november: Winds en deining geleidelijk afnemen. Zoals november gaat door noord-westen wind terugkomen. December: de wind blaast uit het noord-westen met snelheden tussen 5 en 10 knopen. De temperatuur stijgt.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen jacht huur Seychellen:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor jacht huur in Seychellen en hier voor onze prijzen in Seychellen. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

Prijzen en offertes
Informatie Jacht huur Seychellen

Last Minutes Seychellen

Prijzen Seychellen

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Jacht huur Seychellen

 

Jacht huur Seychellen
Activiteiten Seychellen

Jacht huur Seychellen

Catamaran jacht huur Seychellen

Jacht huur met Schipper  

 Jacht huur Seychellen
Jacht huur Seychellen
Jacht huur Seychellen
Jacht huur Seychellen
Jacht huur Seychellen
Jacht huur Seychellen       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Duitsland

Caribbean

Athene

Mallorca

Athena

Bahia

Catamaran

Finland

Australie

Bodrum

Marmaris

Atoll

Belize

Flottielje

Frankrijk

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Griekenland

Cuba

Cannes

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Italie

Egypte

Corsica

Nice

Catalina

Orana

Zeezeilcursus

Kroatie

Kaap Verdie

Dubrovnik

Pula

Dehler

Outremer

Zeilen wereldwijd

Nederland

Seychellen

Elba

Sardinie

Dufour

Salina

Zeilen met Schipper

Noorwegen

Thailand

Fethiye

Sicilie

Elan

Voyage

 

Portugal

Venezuela

Gocek

Split

Feeling

Jeanneau

Online boeken

Spanje

USA

Golf Juan

St- Maarten

Gib Sea

Oceanis

 

Turkije

 

Hyeres

Sukosan

Grand Soleil

Salona

 

Zweden

 

Lefkas

Tortola

Hanse

Sun Odyssey