Flottielje | Wishful Sailing Company
Bij ons boek je de mooiste en voordeligste
flottielje en zeiljachten wereldwijd en ook
in Griekenland, Kroatie, Italie en Turkije.

Wishful Sailing & Partners
 

Flottielje met een keuze uit > 3.500 jachten in 30 landen: Griekenland, Italie, Kroatie, Turkije, Frankrijk, Mallorca en Caribbean. Flottielje Flottielje in Griekenland (Lefkas, Corfu en Athene), Turkije (Bodrum, Gocek en Fethiye), Kroatie (Pula en Sukosan) en Italie (Piombino). Vraag hier vrijblijvende offerte (inclusief alle aanvullende info) aan of huur nu direct een beschikbaar zeiljacht of zeilboot met 3% extra internetkorting.


Zoeken op Wishful Sailing naar jacht, model, haven, gebied, land, informatie, reisverslagen of producten:

Even geduld aub!


Top Last Minutes:

Volgende week zeilen? Boek dan nu je jacht met de hoogste kortingen. Klik hier voor de meest gangbare Last Minutes.

 

Last Minutes Griekenland - Last Minutes Kroatie - Last Minutes Turkije - Last Minutes Italie - Anders

 

 

Top flottielje: Griekenland Turkije Kroatie Italie Athene Lefkas Martinique  Caribbean Corfu

Wishful Sailing, de Nederlandse organisatie sinds 2002 (lid SGR en HISWA) voor verrassende flottielje zeilvakanties. zeiljacht huren, zeilen, varen, bootverhuur, jacht, zeiljachten, zeiljacht verhuur, zeilboten, bootverhuur, botenverhuur, boten, jachtcharter, jacht, jacht charter, zeilboot, catamaran, bareboat, boot huren, catamarans, verhuur, huren, zeiljacht, zeilen met persoonlijke aandacht in o.a. Griekenland, Kroatie, Turkije, Italie en 30 landen in totaal. Boek veilig en vertrouwd - boek met SGR garantie - aanbetaling zijn gegarandeerd.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van de Wishful Sailing Company? Meld u zich dan via dit formulier aan. U kunt zich ten alle tijden weer afmelden.

 

Flottielje Griekenland

Griekenland kent vele mooie gebieden voor flottielje maar de bekendste en meest populaire gebieden voor een zeiljacht huren zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu , Lefkas en de Saronische Golf  plus Argolische Golf  met vertrek vanuit Athene. Bareboat, meezeilen, Flottielje met schipper en flottielje Flottielje kunnen wij ook met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je schitterend zeilen in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion. Tot slot kunnen wij ook nog zeiljacht huren vanuit o.a. Skiathos (Sporaden), Kos, Rhodos en Samos (Dodekanesos) aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor Flottielje in Griekenland!

Athene - Lefkas - Corfu - Saronische Golf - Argolische Golf - Ionische zee

Flottielje Kroatie

Kroatie kent vele gebieden voor flottielje maar de bekendste en meest populaire plaatsen voor flottielje in Kroatie zijn de Adriatische zee ( Istrie en Kornati ) met zeiljacht en zeilboten huren vanuit o.a. Pula, Sukosan, Zadar en Murter. Ook het gebied in de Adriatische zee ( Dalmatie) met Flottielje uit o.a. Split, Trogir, Kastela en Dubrovnik spreken tot de verbeelding. Bareboat, meezeilen, Flottielje met schipper en flottielje Flottielje kunnen wij ook met vertrek vanuit Pula en Sukosan aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor Flottielje in Kroatie!

Pula  - Sukosan - Adriatische zee - Istrie - Kornati - Dalmatie

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken

Flottielje Griekenland

Flottielje Turkije

Flottielje Turkije

Turkije kent vele gebieden voor Flottielje maar de bekendste en meest populaire gebieden voor Flottielje in Turkije zijn de Lycische kust met Flottielje vanaf o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meezeilen, Flottielje met schipper en flottielje zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor Flottielje in Turkije!

Bodrum - Fethiye - Marmaris - Gocek  

Flottielje Italie

In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden zijn de flottielje in Italie aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Onze flottieljes kunnen wij aanbieden vanaf Follonica, Salerno en Sardinie voor bezoek aan Elba, Sardinie, Sicilie, Corsica (Fr) en vanuit o.a, Genua, Napels, Nettuno, Palermo en Salerno

Elba - Sardinie

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken

Flottielje Turkije

Zeilvakantie Athene

Flottielje Caribbean

Martinique is een van de grootste eilanden in de Kleine Antillen (1100 km ²) en de Cariben. Het bergachtige deel heeft 2 belangrijke toppen: Mont Pelee in het noorden en Les Pitons du Carbet in het centrale deel. Bougainvillea, anthuriums, bamboe en vele variëteiten van exotische bomen zijn decking de bossen.

Flottielje Athene

Met vertrek vanuit Athene liggen de Saronische en Argolische Golf voor ons open. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rustige stabiele wind met af en toe een uitschieter. Tijdens de Meltemi zijn deze golven nog goed bevaarbaar. Het gebied is vergeven van leuke en ludieke kleine plaatsjes zoals: Poros, Hydra, Epidavros, Aegina, Spetsas, Plaka, Ermioni, Perdika, Methana en Vaathi. Gemiddelde reisafstand per dag is ongeveer 15 tot 20 nautische mijlen. Ook zijn er diverse leuke baaien te bezoeken tijdens de tochten. Alle jachten die wij aanbieden vanuit Kalamaki (jachthaven Athene) kunnen mee in ons flottielje. Klik hier voor een leuk reisverslag van 2 weken zeilen in de Argolische en Saronische Golf.

Athene  - Argolische Golf - Saronische Golf

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken
Flottielje Mallorca Flottielje Athene

Flottielje Lefkas

De Ionische Eilanden liggen aan de westkust van Griekenland. Het gebied omvat 7 grotere en een aantal kleinere, vaak onbewoonde eilanden. Er is keuze genoeg om aan te meren. Er zijn dorpjes die rust bieden, er zijn ook plekken die wat meer vertier bieden. Lefkas Marina, onze thuishaven, ligt in het hart van de Ionische Zee. Naast vertrek vanuit Lefkas stad kunnen wij ook vertrek vanaf Lefkas Nidri aanbieden. Hierdoor kun je de keus maken om koers te zetten naar het noorden (Corfu) of naar het zuiden (Zakynthos). Gebied is eveneens goed beschut en de gemiddelde vaar afstanden liggen tussen de 15 tot 20 nautische mijlen per dag. Plaatsen die aangedaan zullen worden zijn o.a : Lefkas stad, Nidri, Sivota, Vaathis, Vounagi en Paleros.

Ionische zee - Lefkas - Corfu - Nidri - Sivota - Vaathis - Vounagi - Paleros

Flottielje Corfu

Corfu is een Grieks eiland gelegen in de Ionische Zee langs de westkust van Griekenland. Vooral in de zomermaanden wordt het eiland druk bezocht voor vakanties. Door de natuurlijke schoonheid, met meer dan een miljoen olijfbomen, wordt Corfu ook wel "Het groene eiland" van Griekenland genoemd. Het historisch centrum van de hoofdstad Kerkyra is in de zomer van 2007 erkend als een UNESCO Werelderfgoed en direct een van de meest trekpleisters van Corfu.

Ionische zee - Lefkas - Corfu - Nidri - Sivota - Vaathis - Vounagi - Paleros

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken

     

Snel zoeken