Home > Activiteiten

 

Welkom op de site van de Wishful Sailing Company.

 

De expert organisatie voor verrassende zeilvakanties, boot-verhuur, zeiljacht, zeiljachten , catamaran-zeilen, catamaran-verhuur, zeilboot, jachthuur, en zeilboten huren, flottielje, meezeilen, bootverhuur, jachtverhuur en zeilen met persoonlijke aandacht.in o.a. Griekenland, Kroatie, Italie en Turkije en 30 landen in totaal.. Welkom aan boord bij de Wishful Sailing Company. De snelst groeiende organisatie op het internet voor verrassende zeilvakanties met persoonlijke aandacht. Onze zeilvakanties kunnen wij aanbieden in o.a. de volgende gebieden:

 

 

 

Waarom boeken bij de Wishful Sailing Company?

Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd.
Wij bieden het grootste online assortiment van jachten (> 3.500 in totaal).
Wij enkel en alleen aanbieden op basis van jachten die echt beschikbaar zijn.
Wij de geoffreerde jachten geheel vrijblijvend in optie nemen.
Wij ieder dag nieuwe update last minutes kunnen presenteren.
 Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten.
Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven.
24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie.
Wij samenwerken met meer dan 280 top buitenlandse partners.

Wij al sinds 2002 het adres zijn voor vertrouwde zeilvakanties en zeiljachtverhuur.

 Lees hier de reacties en recensies van onze klanten.

 

Zonder verrassingen achteraf:

Bij de Wishful Sailing Company bieden wij enkel en alleen beschikbare jachten aan inclusief alle verplichte kosten zonder verrassingen achteraf. Indien je ook andere offertes hebt aangevraagd verzoeken wij je om “appels met appels” te vergelijken en bij eventuele vragen contact met ons op te nemen.

 

 

Bareboat en jachtverhuur (eventueel met schipper)

Het netwerk van Wishful Sailing Company garandeert je de mooiste zeiljachten waar ook ter wereld uit het grootste aanbod van zeiljachtverhuur wereldwijd online. Wij werken samen met meer dan 180 partners wereldwijd. Ons aanbod beslaat meer dan 3.500 zeiljachten in 42 landen en bijna 200 havens. Wij zijn hiermee de grootste aanbieder van zeiljachten online in de Benelux. Boek nu online een jacht en ontvang 3% internetkorting (niet samen met repeaterskorting of lastminute korting) via factuur.

 

Flottielje varen en zeilen

Flottieljezeilen kan bij ons o.a. in Griekenland, Kroatie, Turkije en Italië. In deze opzet heb je maximale vrijheid van zelfstandig varen plus de professionele ondersteuning in het gebied van jouw keuze. Ondersteuning van onze deskundige flottielje leiders bestaat uit gebiedsinformatie, de weersomstandigheden, het weerbericht, de havens, de baaien, de gewoontes en tradities en last but not least de betere plekjes aan de wal.

 

Flottielje varen kan bij ons in: Griekenland (Lefkas en Athene), Turkije (Bodrum, Gocek en Fethiye) , Kroatie (Pula en Sukosan)) en Italië (Piombino).

 

 

Meezeilen en zeezeilcursus:

Een uitstekend en bovenal gezellige manier om meer bekend te raken met zeezeilen en om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Je stapt op bij een van onze flottielje begeleidings schepen of je huurt je eigen zeiljacht met schipper en je laat je lekker zeilen door de mooie zeilgebieden van de Wishful Sailing Company. Je bepaalt echter zelf of je actief of passief wilt deelnemen aan het zeilen. Het is ten slotte jou vakantie. Onze schippers zijn meer dan geïnteresseerd om je de eerste kennis en plezier van het zeezeilen bij te brengen als wel om jouw ervaring op een hoger niveau te brengen. Alles wel in een omgeving van vakantie.

 

Daarnaast zijn onze schippers (anders dan bij andere organisaties) echte gastheren / gastvrouwen die je ook graag in de avond uren op sleeptouw nemen. Niet alleen weten zij de beste restaurantjes maar ook zijn zij volledig op de hoogte van de meest gezellige music bars hetgeen ook later op de avond garant staat voor veel plezier!!  Deze meezeilvakanties worden aangeboden in: Griekenland, Turkije, Italië en Kroatië. Daarnaast kunnen wij in de periode van november t/m mei onze 12 dagen/13 dagen cruise in de Caribbean aanbieden met vertrek en aankomst op Martinique.

Onze openingstijden zijn: :
Maandag t/m Vrijdag…………………………………10:00 – 18:00
Zaterdag………………………………….…………...12:00 – 17:00
Maandag en Woensdag avond………..……………19:00 – 21:00

Ontvang je deze nieuwsbrief nog niet meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief via de homepage. Voor de laatste nieuwsbriefrief klik hier .Al onze informatie en aanbiedingen worden op onze site gepubliceerd. Regelmatig zijn hier ook aanbiedingen of last minutes te vinden. Dus een regelmatig bezoek aan ons site kan zeker interessant zijn. Voor leuke reacties en foto’s van onze gasten zie ook ons Logboek. Voor aanvullende informatie zie ook onze online Reisverslagen . Voor meer informatie klik op consumenten producten of stuur een e-mail naar info@wishfulsailing.com. Uiteraard kun je ons ook bellen op 0341 456806.

      

Wij hopen dat ons producten pakket je aanspreekt en wij zien graag je aanvraag voor de zeilvakantie tegemoet (je kunt dit eenvoudig en binnen 5 seconden via de Quick Holiday Selector op onze site doen doen). Tot slot kan je on line meer dan3.500 zeiljachten in 42 landen en 200 havens reserveren en boeken. Indien je je keuzes hebt gemaakt ontvang je per e-mail vrijblijvend alle details van het geselecteerde jacht. Voor ons complete aanbod van zeiljachten wereldwijd klik op "Zoek en Boek"

 

Bovenstaande zijn slechts een paar van de topmerken die wij wereldwijd kunnen aanbieden. Klik op een van de logos' voor een verkort overzicht van de modellen welke wij in de verhuur hebben. Voor details, reserveren, aanvragen of boeken van het jacht van je voorkeur selecteer je het jacht via de "Zoek en Boek" functie. Je heb de keuze bij Wishful Sailing Company uit meer dan 3.500 zeilboten, catamarans en motorboten in 42 landen en 200 havens. Je kunt deze jachten zoeken via het menu en de zoekfunctie maar je kunt natuurlijk ook een email sturen of gewoon bellen.

 

Naast de vele zeilboten bieden wij ook  mogelijkheid om te zoeken op merk en type zeiljacht, catamaran of motorjacht. Zo vindt je in ons bestand niet alleen de bekende  merken zoals Bavaria, Oceanis, Sun Odyssey, Hanse, Beneteau en Jeanneau.  Ook minder voor de handliggende zeiljachten zoals Athena, Bahia, Belize, Catalina, Dehler, Dufour, Elan, Elan Impression, Feeling, Gib Sea, Grand Soleil, Hunter, Hallberg, Lagoon, Lavezzi, Nautitech, Ocean Star, Oceanis, Salina, Salona, X-yacht en Sun Odyssey. kun je selecteren. Natuurlijk kun je ook catamarans huren bij Wishful Sailing Company.

 

Boek onze jachten bareboat, in flottielje, met schipper of in welke vorm dan ook - succes en plezier gegarandeerd voor de mooiste zeilvakanties wereldwijd in 42 landen.


       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey