Flottielje | Wishful Sailing Company
Bij ons boek je de mooiste en voordeligste
flottielje en zeiljachten wereldwijd en ook
in Griekenland, Kroatie, Italie en Turkije.

Wishful Sailing Company & Partners

Flottielje met een keuze uit > 3.500 jachten in 30 landen: Griekenland, Italie, Kroatie, Turkije, Frankrijk, Mallorca en Caribbean. Flottielje in Griekenland (Lefkas, Corfu en Athene), Turkije (Bodrum, Gocek en Fethiye), Kroatie (Pula en Sukosan) en Italie (Piombino). Vraag hier vrijblijvende offerte (inclusief alle aanvullende info) aan of huur nu direct een beschikbaar zeiljacht of zeilboot met 3% extra internetkorting.


     

Snel zoeken
Flottielje: Griekenland Turkije Kroatie Italie Frankrijk Spanje Sicilie Mallorca Athene Lefkas Martinique Sint Maarten Thailand Seychellen Cuba Brazilie


Flottielje Griekenland
Flottielje Griekenland
Griekenland kent vele mooie gebieden voor flottielje maar de bekendste en meest populaire gebieden voor een zeiljacht huren zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu , Lefkas en de Saronische Golf  plus Argolische Golf  met vertrek vanuit Athene. Bareboat, meezeilen, flottielje met schipper en flottielje kunnen wij ook met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je schitterend zeilen in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion. Tot slot kunnen wij ook nog flottielje vanuit o.a. Skiathos (Sporaden), Kos, Rhodos en Samos (Dodekanesos) aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor flottielje in Griekenland!

Athene - Lavrion - Lefkas - Corfu - Kos - Rhodos - Samos - Skiathos - Cycladen - Saronische Golf - Argolische Golf - Ionische zee - Sporaden

Flottielje Caribbean
flottielje Caribbean
De Caribbean is Ć©Ć©n van de mooiste tropische zeilgebieden. Je zeilt in de zon, onder een strak blauwe hemel, in helder water, ontmoet walvissen, dolfijnen en vliegende vissen. Onze zeiltochten in het CaraĆÆbisch Gebied gaan van Martinique via St Lucia, St Vincent en the Grenadinses met o.a. Mustique en Tobago Cays. De eerste drie zijn vulkaaneilanden met palmstranden, regenwouden, dorpjes en stadjes. De Grenadines zijn Bounty eilanden en vaak niet meer dan met palmbomen begroeide zandbanken of begroeide rotsen. Op de grotere Grenadines tref je meestal wel een dorp aan. Vrijwel alle eilanden zijn omgeven door koraalriffen. Noordwaarts is vertrek vanuit St Maarten met o.a. een bezoek aan Antiqua in zuidwaartse richting of een bezoek aan de British Virgin Islands (ook vanuit Tortola) goed te doen.

Martinique - St Lucia - St Vincent en the Grenadinses - Mustique - Tobago Cays - St Maarten - Guadaloupe - BVI - Tortola (BVI).

Zeiljach huren Kroatie
Flottielje Kroatiƫ
Kroatie kent vele gebieden voor flottielje maar de bekendste en meest populaire plaatsen voor flottielje in Kroatie zijn de Adriatische zee ( Istrie en Kornati ) met zeiljacht en zeilboten huren vanuit o.a. Pula, Sukosan, Zadar en Murter. Ook het gebied in de Adriatische zee ( Dalmatie) met flottielje uit o.a. Split, Trogir, Kastela en Dubrovnik spreken tot de verbeelding. Bareboat, meezeilen, flottielje met schipper en flottielje kunnen wij ook met vertrek vanuit Pula en Sukosan aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor flottielje in Kroatie!

Pula - Murter - Sukosan - Zadar - Split - Dubrovnik - Adriatische zee - Istrie - Kornati - Dalmatie - Trogir - Kastela

Flottielje Turkije
Flottielje Turkije

Turkije kent vele gebieden voor flottielje maar de bekendste en meest populaire gebieden voor flottielje in Turkije zijn de Lycische kust met flottielje vanaf o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meezeilen, flottielje met schipper en flottielje zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor flottielje in Turkije!

Bodrum - Fethiye - Marmaris - Gocek

Flottielje Italie
Flottielje Italie
In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden zijn de flottieljeaangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Onze flottielje kunnen wij aanbieden vanaf geheel Italie: Elba, Sardinie, Sicilie, Corsica (Fr) en vanuit o.a, Genua, Napels, Nettuno, Palermo en Salerno

Elba - Sardinie - Sicilie - Corsica (Fr) - Genua - Napels - Nettuno  - Palermo - Portisco - Porto Rotondo - Salerno - Aeolische Eilanden - Portorosa.

Flottielje Athene
flottielje Athene
Met vertrek vanuit Athene liggen de Saronische en Argolische Golf voor ons open. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rustige stabiele wind met af en toe een uitschieter. Tijdens de Meltemi zijn deze golven nog goed bevaarbaar. Het gebied is vergeven van leuke en ludieke kleine plaatsjes zoals: Poros, Hydra, Epidavros, Aegina, Spetsas, Plaka, Ermioni, Perdika, Methana en Vaathi. Gemiddelde reisafstand per dag is ongeveer 15 tot 20 nautische mijlen. Ook zijn er diverse leuke baaien te bezoeken tijdens de tochten. Alle jachten die wij aanbieden vanuit Kalamaki (jachthaven Athene) kunnen mee in ons flottielje. Klik hier voor een leuk reisverslag van 2 weken zeilen in de Argolische en Saronische Golf.

Athene - Lavrion - Argolische Golf - Saronische Golf - Cycladen

flottielje Lefkas
Flottielje Lefkas
De Ionische Eilanden liggen aan de westkust van Griekenland. Het gebied omvat 7 grotere en een aantal kleinere, vaak onbewoonde eilanden. Er is keuze genoeg om aan te meren. Er zijn dorpjes die rust bieden, er zijn ook plekken die wat meer vertier bieden. Lefkas Marina, onze thuishaven, ligt in het hart van de Ionische Zee. Naast vertrek vanuit Lefkas stad kunnen wij ook vertrek vanaf Lefkas Nidri aanbieden.. Hierdoor kun je de keus maken om koers te zetten naar het noorden (Corfu) of naar het zuiden (Zakynthos). Gebied is eveneens goed beschut en de gemiddelde vaar afstanden liggen tussen de 15 tot 20 nautische mijlen per dag. Plaatsen die aangedaan zullen worden zijn o.a : Lefkas stad, Nidri, Sivota, Vaathis, Vounagi en Paleros.

Ionische zee - Lefkas - Corfu - Nidri - Sivota - Vaathis - Vounagi - Paleror