Zeilen | Wishful Sailing Company
Bij ons boek je de mooiste en voordeligste
zeilvakantie en zeiljachten wereldwijd en ook
in Griekenland, Kroatie, Italie en Turkije.

Wishful Sailing & Partners
 

Zeilen met een keuze uit > 3.500 jachten in 30 landen: Griekenland, Italie, Kroatie, Turkije, Frankrijk, Mallorca en Caribbean. Flottielje Zeilen in Griekenland (Lefkas, Corfu en Athene), Turkije (Bodrum, Gocek en Fethiye), Kroatie (Pula en Sukosan) en Italie (Piombino). Vraag hier vrijblijvende offerte (inclusief alle aanvullende info) aan of huur nu direct een beschikbaar zeiljacht of zeilboot met 3% extra internetkorting.


Zoeken op Wishful Sailing naar jacht, model, haven, gebied, land, informatie, reisverslagen of producten:

Even geduld aub!


Top Last Minutes:

Volgende week zeilen? Boek dan nu je jacht met de hoogste kortingen. Klik hier voor de meest gangbare Last Minutes.

 

Last Minutes Griekenland - Last Minutes Kroatie - Last Minutes Turkije - Last Minutes Italie - Anders

 

 

Top zeilen: Griekenland Turkije Kroatie Italie Frankrijk Spanje Sicilie Mallorca Athene Lefkas Martinique Sint Maarten Thailand Seychellen Cuba Brazilie Caribbean Corfu

Wishful Sailing, de Nederlandse organisatie sinds 2002 (lid SGR en HISWA) voor verrassende zeilen, zeiljacht huren, zeilen, varen, bootverhuur, jacht, zeiljachten, zeiljacht verhuur, zeilboten, bootverhuur, botenverhuur, boten, jachtcharter, jacht, jacht charter, zeilboot, catamaran, bareboat, boot huren, catamarans, verhuur, huren, zeiljacht, zeilen met persoonlijke aandacht in o.a. Griekenland, Kroatie, Turkije, Italie en 30 landen in totaal. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Boek veilig en vertrouwd - boek met SGR garantie - aanbetaling zijn gegarandeerd.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van de Wishful Sailing Company? Meld u zich dan via dit formulier aan. U kunt zich ten alle tijden weer afmelden.

 

Zeilen Griekenland

Griekenland kent vele mooie gebieden voor zeilen maar de bekendste en meest populaire gebieden voor een zeiljacht huren zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu , Lefkas en de Saronische Golf  plus Argolische Golf  met vertrek vanuit Athene. Bareboat, meezeilen, Zeilen met schipper en flottielje Zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je schitterend zeilen in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion. Tot slot kunnen wij ook nog zeiljacht huren vanuit o.a. Skiathos (Sporaden), Kos, Rhodos en Samos (Dodekanesos) aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor Zeilen in Griekenland!

Athene - Lavrion - Lefkas - Corfu - Kos - Rhodos - Samos - Skiathos - Cycladen - Saronische Golf - Argolische Golf - Ionische zee - Sporaden

Zeilen Kroatie

Kroatie kent vele gebieden voor zeilen maar de bekendste en meest populaire plaatsen voor zeilen in Kroatie zijn de Adriatische zee ( Istrie en Kornati ) met zeiljacht en zeilboten huren vanuit o.a. Pula, Sukosan, Zadar en Murter. Ook het gebied in de Adriatische zee ( Dalmatie) met Zeilen uit o.a. Split, Trogir, Kastela en Dubrovnik spreken tot de verbeelding. Bareboat, meezeilen, Zeilen met schipper en flottielje Zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Pula en Sukosan aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor Zeilen in Kroatie!

Pula - Murter - Sukosan - Zadar - Split - Dubrovnik - Adriatische zee - Istrie - Kornati - Dalmatie - Trogir - Kastela

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken

Zeilen Griekenland

Zeilen Turkije

Zeilen Turkije

Turkije kent vele gebieden voor Zeilen maar de bekendste en meest populaire gebieden voor Zeilen in Turkije zijn de Lycische kust met Zeilen vanaf o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meezeilen, Zeilen met schipper en flottielje zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor Zeilen in Turkije!

Bodrum - Fethiye - Marmaris - Gocek  

Zeilen Italie

In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden zijn de zeilen in Italie aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Onze zeiljacht huren kunnen wij aanbieden vanaf geheel Italie: Elba, Sardinie, Sicilie, Corsica (Fr) en vanuit o.a, Genua, Napels, Nettuno, Palermo en Salerno

Elba - Sardinie - Sicilie - Corsica (Fr) - Genua - Napels - Nettuno  - Palermo - Portisco - Porto Rotondo - Salerno - Aeolische Eilanden - Portorosa.  

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken

Zeilen Turkije

Zeilen Turkije

Zeilen Caribbean

Martinique is een van de grootste eilanden in de Kleine Antillen (1100 km ²) en de Cariben. Het bergachtige deel heeft 2 belangrijke toppen: Mont Pelee in het noorden en Les Pitons du Carbet in het centrale deel. Bougainvillea, anthuriums, bamboe en vele variëteiten van exotische bomen zijn decking de bossen.

Martinique- St Lucia - St Vincent en the Grenadinses - Mustique - Tobago Cays - St Maarten - Guadaloupe - BVI -Tortola (BVI).  

Zeilen Spanje

Zeilen in Spanje vanuit Barcelona, Denia en ondermeer Valencia  en andere leuke plaatsen aan de Spaanse kust! Het gebied is geschikt voor de ervaren zeiler (categorie rood in ski termen). In een mooi gebied met veel bekende eilanden is het zeilen aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Temperaturen in de zomer tussen de 20 tot 30 graden. In mei, juni en september lekker voor/najaarsweer.

Balearen - Barcelona - Canarische eilanden - Ibiza - Mallorca - Tenerife 

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken
Zeilen Caribbean Zeilen Spanje

Zeilen Frankrijk

Een kust met legio mogelijkheden en een Mistral die zorgt voor een meestal aangename wind. Veel gastvrije marina's langs de kust om naar toe te zeilen en bekend klinkende namen zoals Le Lavandou, Saint Raphaël, Fréjus en Port Grimaud. Frankrijk is voor vele zeilers het beloofde land en ook voor duikers is er het nodige te beleven. Wij kunnen bareboat zeilen en bareboat plus schipper aanbieden o.a. met vertrek vanuit: Marseilles, Hyeres, Port Pin Rolland, Cannes en Golf Juan.

Nieuw: nu ook zeilen in Bretagne vanuit Crousty en Lorient met bezoek aan de Britse kanaal eilanden.

Marseilles - Cannes - Corsica - Golf Juan - Monaco - Nice - Port Pin Rolland - Port Grimaud - St Tropez

Zeilen Sicilie

Bezoek de beroemde Eolische eilandengroep in Sicilie vanuit o.a. vanuit Portorosa of Palermo. Beste start plaats voor een bijzonder mooie trip om vanuit Palermo  te vertrekken. Hiervandaan kan je een 7-daagse trip met o.a. bezoek aan Palermo  --> Vulcano --> Lipari --> Salina --> Vulcano – Palermo . De eilanden beslaan een gebied van 45 miles van Oost tot West en 30 mile van Noord tot Zuid.

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken
Zeilen Frankrijk Zeilen Siclie

Zeilen Balearen - Mallorca

De Balearen met o.a. Mallorca en Ibiza zijn heel goed bereikbaar met het vliegtuig. Het is een fantastisch opkomend zeilgebied voor Zeilen en er zijn voldoende jachtverhuur mogelijkheden in Palma de Mallorca en alle ander havens op Mallorca. Mallorca en Menorca bieden waarschijnlijk de beste zeilen plaatsen. Daarnaast zijn er ook voldoende zeiljachten te huur in Ibiza. Een uitstapje naar Cabrera (wel van te voren aangeven op welke dag zodat wij de vergunning op orde kunnen maken) en Formentera zijn zeker een “must” maar ook een rondje Mallorca behort tot de mogelijkheden.! Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of Zeilen in de Balearen, Mallorca en Ibiza:

Spanje - Mallorca - Ibiza - Menorca - Formenera

Zeilen Athene

Met vertrek vanuit Athene liggen de Saronische en Argolische Golf voor ons open. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rustige stabiele wind met af en toe een uitschieter. Tijdens de Meltemi zijn deze golven nog goed bevaarbaar. Het gebied is vergeven van leuke en ludieke kleine plaatsjes zoals: Poros, Hydra, Epidavros, Aegina, Spetsas, Plaka, Ermioni, Perdika, Methana en Vaathi. Gemiddelde reisafstand per dag is ongeveer 15 tot 20 nautische mijlen. Ook zijn er diverse leuke baaien te bezoeken tijdens de tochten. Alle jachten die wij aanbieden vanuit Kalamaki (jachthaven Athene) kunnen mee in ons flottielje. Klik hier voor een leuk reisverslag van 2 weken zeilen in de Argolische en Saronische Golf.

Athene - Lavrion - Argolische Golf - Saronische Golf - Cycladen  

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken
Zeilen Mallorca Zeilen Athene

Zeilen Lefkas

De Ionische Eilanden liggen aan de westkust van Griekenland. Het gebied omvat 7 grotere en een aantal kleinere, vaak onbewoonde eilanden. Er is keuze genoeg om aan te meren. Er zijn dorpjes die rust bieden, er zijn ook plekken die wat meer vertier bieden. Lefkas Marina, onze thuishaven, ligt in het hart van de Ionische Zee. Naast vertrek vanuit Lefkas stad kunnen wij ook vertrek vanaf Lefkas Nidri aanbieden. Hierdoor kun je de keus maken om koers te zetten naar het noorden (Corfu) of naar het zuiden (Zakynthos). Gebied is eveneens goed beschut en de gemiddelde vaar afstanden liggen tussen de 15 tot 20 nautische mijlen per dag. Plaatsen die aangedaan zullen worden zijn o.a : Lefkas stad, Nidri, Sivota, Vaathis, Vounagi en Paleros.

Ionische zee - Lefkas - Corfu - Nidri - Sivota - Vaathis - Vounagi - Paleros

Zeilen Corfu

Corfu is een Grieks eiland gelegen in de Ionische Zee langs de westkust van Griekenland. Vooral in de zomermaanden wordt het eiland druk bezocht voor vakanties. Door de natuurlijke schoonheid, met meer dan een miljoen olijfbomen, wordt Corfu ook wel "Het groene eiland" van Griekenland genoemd. Het historisch centrum van de hoofdstad Kerkyra is in de zomer van 2007 erkend als een UNESCO Werelderfgoed en direct een van de meest trekpleisters van Corfu.

Ionische zee - Lefkas - Corfu - Nidri - Sivota - Vaathis - Vounagi - Paleros

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken
Zeilen Lefkas Zeilen Corfu

Zeilen Martinique

Martinique is een van de grootste eilanden in de Kleine Antillen (1100 km ²). Het bergachtige deel heeft 2 belangrijke toppen: Mont Pelee in het noorden en Les Pitons du Carbet in het centrale deel. Bougainvillea, anthuriums, bamboe en vele variëteiten van exotische bomen zijn decking de bossen.

Martinique- St Lucia - St Vincent en the Grenadinses - Mustique - Tobago Cays - St Maarten - Guadaloupe - BVI -Tortola (BVI).

Zeilen Sint Maarten

Sint Maarten - meer dan bekend van de Heineken Regatta - Voor degenen met een meer avontuurlijke geest kunnen wij  St. Martin en de Benedenwinden goed adviseren. Met zijn Europese erfgoed en kleurrijke mix van Nederlands, Frans en Engels invloeden, is er een rijk arsenaal van palmen omzoomde baaien, vulkanische pieken en helder water. St. Martin, Anguilla, St. Barts, Guadeloupe, Dominica, St. Kitts - er is genoeg voor vele uitstapjes.

Martinique- St Lucia - St Vincent en the Grenadinses - Mustique - Tobago Cays - St Maarten - Guadaloupe - BVI - Tortola (BVI).  

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken
Zeilen Martinique Zeilen Sint Maarten

Zeilen Thailand

Phuket in Thailand is een bijzondere en exotische bestemming voor de zeilliefhebber. Deze jachten zijn afgemeerd in Yacht Haven Marina, NE Phuket, op slechts 15 minuten van Phuket Int. luchthaven.Dit eiland ligt aan de zuidwestzijde van Thailand in de Andaman Zee. Een zeilcruise laat zich hier perfect combineren met een rondreis door het land of met een lekkere luie strandvakantie.

Phuket

Zeilen Seychellen

De Seychellen archipel ligt ongeveer 1000 mijl ten oosten van de Afrikaanse kust en biedt meer natuurreservaten en maritieme parken dan waar ook ter wereld. Je vindt er een overvloed aan witte zandstranden, torenhoge granieten rotspieken, de beste snorkelplekjes en een exotische fauna. Daarbij komt de beroemde vriendelijke, uitgaande lokale bevolking met Franse, Engelse, Afrikaanse en Indische invloeden. Onze nieuwe basis is gelegen op het eiland Mahé en is bereikbaar vanaf de meeste grote Europese luchthavens

Mahe  

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken
Zeilen Thailand Zeilen Seychellen

Zeilen Cuba

Cuba het grootste van de Caribische eilanden, combineert een fascinerende mix van koloniale historie met een verscheidenheid aan Latijns Amerikaans, Spaans en Afrikaanse culturen. Het biedt hagelwitte zandstranden, kokosnoot palmen en een onderwaterwereld die ongeveer 500 soorten vis en vijftig verschillende typen koraal bevat die dit spannende eiland omringen.

Cuba - Cienfugos  

Zeilen Brazilie

Een unieke omgeving waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud. Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken.

Brazilie - Angra Dos Reis  

â–² Home Meer info Direct Boeken â–² Home Meer info Direct Boeken
Zeilen Cuba Zeilen Brazilie

     

Snel zoeken