Top 10 zeilen | Wishful Sailing Company
De expert organisatie voor verrassende
zeilvakantie, zeiljacht, zeiljachten , zeilboot en
zeilboten huren, flottielje, meezeilen, bootverhuur,
jachtverhuur en zeilen met persoonlijke aandacht.
in o.a. Griekenland, Kroatie, Italie en Turkije
Wishful Sailing Company & Partners
Zeiljacht en zeilboten huren met een keuze uit > 3.500 zeiljachten en zeilboten in 42 landen en 200 havens o.a. in: Griekenland, Italie, Frankrijk, Kroatie, Mallorca, Turkije en Caribbean. Flottielje zeilen en varen kan bij ons in: Griekenland (Lefkas, Corfu en Athene), Turkije (Bodrum, Gocek en Fethiye), Kroatie (Pula en Sukosan) en Italie (Piombino). Vraag hier "NU" eenvoudig en online vrijblijvende offerte (inclusief alle aanvullende info) aan of huur nu direct online een beschikbaar zeiljacht of zeilboot met 3% extra internetkorting.

     
Top Europa 1: Zeilvakantie Griekenland
Griekenland kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire om te zeilen zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu en Lefkas en Saronische plus Argolische Golf met vertrek vanuit Athene. Bareboat kunnen wij ook met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je schitterend zeilen in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion. Tot slot kun je zeilen in de gevorderde gebieden rondom Kos, Samos, Skiathos en Rhodos.

Athene - Lavrion - Lefkas - Corfu - Kos - Rhodos - Samos - Skiathos - Cycladen - Saronische Golf - Argolische Golf - Ionische zee

     
Top Europa 2:  Zeilvakantie Kroatië
De Kroatische kust is een prachtig gebied om te zeilen en bij uitstek geschikt om een zeilvakantie door te brengen. Er zijn 1185 eilanden, rotsen en riffen, waarvan er 66 bewoond zijn. De naam land van 1000 eilanden is dan ook zeer toepasselijk, in ieder geval zijn het er teveel om in één vakantie langs te zeilen.

Pula - Murter -Sukosan - Zadar - Split - Dubrovnik - Trogir - Kastela

     
Top Europa 3:  Zeilvakantie Turkije
De kust van Turkije is een echt paradijs; diepe inhammen en baaien met bomen tot aan de rand van het water, wat prachtig helder is omdat er in dit gedeelte van de Aegeische zee geen industrie is en er streng op vervuiling door het toerisme gecontroleerd wordt. Hierdoor is de natuurlijke omgeving van dit deel van Turkije onaangetast, en zeker de baaien van Gökova en Hisarönü. Deze wetenschap geeft het zeilen, zwemmen, en genieten van de omgeving nog meer inhoud en maakt je zeilvakantie tot een waar feest.

Bodrum - Fethiye - Marmaris - Gocek

     
Top Europa 4:  Zeilvakantie Italie
In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden is het zeilen aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Onze zeiljachten kunnen wij aanbieden vanaf geheel Italie: Elba, Sardinie, Sicilie, Corsica (Fr) en vanuit o.a, Genua, Napels, Nettuno, Palermo en Salerno

Elba - Sardinie - Sicilie - Corsica (Fr) - Genua - Napels - Nettuno - Palermo - Portisco - Porto Rotondo - Salerno - Aeolische Eilanden - Portorosa.

     
Top Europa 5:  Zeilvakantie Mallorca
Bezoek de Balearische eilanden en ga zeilen met vanuit Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera, maar wij hebben ook boten vanuit Barcelona en andere leuke plaatsen aan de Spaanse kust! Het zeilgebied is geschikt voor de ervaren zeiler (categorie rood in ski termen). In een mooi gebied met veel bekende eilanden is het zeilen aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Temperaturen in de zomer tussen de 20 tot 30 graden. In mei, juni en september lekker voor/najaarsweer.

Mallorca - Ibiza - Menorca - Formenera

     
Top Europa 6:  Zeilvakantie Frankrijk
Een kust met legio mogelijkheden en een Mistral die zorgt voor een meestal aangename wind. Veel gastvrije marina's langs de kust om naar toe te zeilen en bekend klinkende namen zoals Le Lavandou, Saint Raphaël, Fréjus en Port Grimaud. Voor vele zeilers het beloofde land en ook voor duikers is er het nodige te beleven. Wij kunnen bareboat zeilen en bareboat plus schipper aanbieden o.a. met vertrek vanuit: Marseilles, Hyeres, Port Pin Rolland, Cannes en Golf Juan.

Marseilles - Hyeres - Port Pin Rolland - Cannes - Nice - St Tropez - Golf Juan - Corsica

     
Top Europa 7:  Zeilvakantie Spanje
Zeilvakantie vanuit Barcelona, Denia en ondermeer Valencia  en andere leuke plaatsen aan de Spaanse kust! Het gebied is geschikt voor de ervaren zeiler (categorie rood in ski termen). In een mooi gebied met veel bekende eilanden is het zeilen aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Temperaturen in de zomer tussen de 20 tot 30 graden. In mei, juni en september lekker voor/najaarsweer.

Barcelona - Denia - Valencia - Port Mataro

     
Top Wereld 1:  Zeilvakantie Caribbean
Het Caraïbisch Gebied is één van de mooiste tropische gebieden om te zeilen. Je zeilt in de zon, onder een strak blauwe hemel, in helder water, ontmoet walvissen, dolfijnen en vliegende vissen. Onze zeiltochten in het Caraïbisch Gebied gaan o.a van Martinique via St Lucia, St Vincent en the Grenadinses met o.a. Mustique en Tobago Cays. Maar ook kun je zeilen vanaf St Maarten, Guadaloupe, BVI en Tortola (BVI).

Martinique- St Lucia - St Vincent en the Grenadinses - Mustique - Tobago Cays - St Maarten - Guadaloupe - BVI -Tortola (BVI).

     
Top Wereld 2:  Zeilvakantie Seychellen
De Seychellen Archipel blijft een oorspronkelijk toevluchtsoord met een legendarische schoonheid. De Seychellen archipel ligt ongeveer 1000 mijl ten oosten van de Afrikaanse kust en biedt meer natuurreservaten en maritieme parken dan waar ook ter wereld. Deze ketting van eilanden wordt omgeven door transparante, turkooizen wateren en biedt ongelofelijk mooie zandstranden. Onbedorven tropische rijkdommen en charmante gastvrije mensen maken deze eilanden tot een favoriete bestemming.

 

Top Wereld 3:  Zeilvakantie Thailand

Ervaar het opmerkelijke landschap en de mystiek van de Golf van Andaman.Verwonder u over de pracht van de rotsformaties en geniet van afgelegen schitterende stranden in de baai van Phang Nga. Verken al snorkelend in kristalheldere wateren de grandioze onderwaterwereld van de eilanden rond Phuket. Filmmakers, schrijvers en romantici raakten al eerder gefascineerd door dit spectaculaire landschap. U heeft de hele dag fraai uitzicht en mag genieten aan van een unike tocht langs de kust, u wordt verwend met een heerlijk vers zeebanket en mag dan lekker lui zonnebaden met tussendoor nog een verfrissende duik, met of zonder snorkel!

     
Top Wereld 4: Zeilvakantie Brazilie
Het belangrijkste watersportgebied van Brazilie telt duizenden stranden, havens en 365 eilanden, waaronder het grootste eiland Ilha Grande met fantastische stranden en uitstekende surfmogelijkheden. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud. Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken. Ilha Grande is het grootste eiland en valt onder het Marine Statepark. Op Ilha Grande vindt u de mooiste stranden, waaronder Praia de Lopes Mendes (top 12 mooiste stranden wereldwijd).

meer info binnenkort op onze site maar nu al online te boeken.

     
Top Wereld: Nieuw
Nu ook zeilen en online te boeken voor: Australie - Maledeiven - Frans Polynesie - USA - Bahamas - Miami - Vancouver - Florida - >

meer info binnenkort op onze site maar nu al online te boeken.
     
Top Europa: Nieuw
Nu ook zeilen en online te boeken voor:

Zweden - Noorwegen - Duitsland - Finland - Baltische zee.

meer info binnenkort op onze site maar nu al online te boeken.
     
Top Gebied 1: Zeilvakantie Athene
Met vertrek vanuit Athene liggen de Saronische en Argolische Golf voor ons open. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rustige stabiele wind voor goed en leuk zeilen met af en toe een uitschieter. Tijdens de Meltemi zijn deze golven nog goed bevaarbaar. Het gebied is vergeven van leuke en ludieke kleine plaatsjes zoals: Poros, Hydra, Epidavros, Aegina, Spetsas, Plaka, Ermioni, Perdika, Methana en Vaathi. Gemiddelde reisafstand per dag is ongeveer 15 tot 20 nautische mijlen zeilen. Ook zijn er diverse leuke baaien te bezoeken tijdens de tochten. Alle jachten die wij aanbieden vanuit Kalamaki (jachthaven Athene) kunnen mee in ons flottielje.

Athene - Kalamaki - Lavrion - Argolische Golf - Saronische Golf - Cycladen

     
Top Gebied 2:  Zeilvakantie Lefkas
De Ionische Eilanden liggen aan de westkust van Griekenland. Het gebied omvat 7 grotere en een aantal kleinere, vaak onbewoonde eilanden. Er is keuze genoeg om te zeilen en aan te meren. Er zijn dorpjes die rust bieden, er zijn ook plekken die wat meer vertier bieden. Lefkas Marina, onze thuishaven, ligt in het hart van de Ionische Zee. Hierdoor kun je de keus maken om koers te zetten om naar het noorden (Corfu) te zeilen of naar het zuiden (Zakynthos). Gebied is eveneens goed beschut en de gemiddelde vaar afstanden liggen tussen de 15 tot 20 nautische mijlen per dag. Plaatsen die aangedaan zullen worden zijn o.a : Lefkas stad, Nidri, Sivota, Vaathis, Vounagi en Paleros.

Ionische zee - Lefkas - Nidri - Sivota - Vaathis - Vounagi - Paleros - Corfu

     
Top Gebied 3: Zeilvakantie Sukosan - Kornati
Het Kornati gebied (met o.a. vertrek vanuit Murter, Sukosan, Zadar) is verreweg het meest populaire gebied van Kroatie. Dit Nationaal Park, een gebied van 300 m2 met ongeveer 140 grote en kleine eilandjes die, vanwege hun uiterlijk uniek zijn in de Middellandse zee. Samen met de grote hoeveelheid van eilanden betekend dat dit gebied een uitdaging is voor de iets gevorderde zeezeiler. Het water is glashelder en de temperatuur zeer aangenaam. Highlight is een tocht over de rivier Krka naar imposante watervallen.

Adriatische zee Noord - Pula - Sukosan - Zadar - Murter
     
Top Gebied 4: Zeilvakantie Bodrum
In een van de mooiste natuurgebieden van Turkije bieden wij een bareboat met vertrek vanuit Bodrum aan. Bodrum beschikt over een eigen vliegveld waar ook de Nederlandse charters op vliegen. Reisafstand van vliegveld naar Haven bedaagt circa 20 minuten. De Bodrum routes worden gevaren vanuit het schitterende stadje Bodrum, met zijn markante witte huisjes welke tegen de bergen rondom de Bodrumbaai gelegen zijn met centraal in de baai het dominerende fort St. Peter en de Marina Bodrum. Bodrum wordt wel een ware Egeische droom genoemd.
     
Top Gebied 5: Zeilvakantie Fethiye
Onze thuisbasis Fethiye is een gezellige stad met vele mogelijkheden. Na een vlucht naar Dalaman en de transfer naar Fethiye kom je aan in dit pittoreske stadje.Er zijn talrijke restaurants, bars, winkeltjes en een authentiek badhuis, een prima plek om uw vakantie te beginnen. In de Ece Marina vindt je prima douches en toiletten, een grote supermarkt, een zwembad (tegen betaling) terrasjes en restaurants. De flottieljes aan de zuidkust van Turkije worden gevaren van uit de havenstad Fethiye.
     
Top Gebied 6: Zeilvakantie Cycladen
Het gebied voor de gevorderde zeiler. Indien je met de klok rondvaart kan je in geval van de Meltime op ruime wind uitwijken naar de Saronische Golf. Gaarne attenderen wij jullie op de zogenaamde Meltemi wind (zie ook www.vwkweb.nl) . Deze wind kan vanaf 26 mei ontstaan boven de Egische zee. Dit is een bijzonder harde wind die over de Griekse eilanden waait. Vaak wordt windkracht 7 tot 8 beaufort of meer gehaald. Tijdens de Meltemi zijn andere gebieden zoals de Saronische en Argolische Golf nog goed bevaarbaar.

Naxos - Samos - Santorini - Ios - Mykonos - Kos - Rhodos
     
Top Gebied 7: Zeilvakantie Martinique
Het Caraïbisch Gebied is één van de mooiste tropische gebieden om te zeilen. Je zeilt in de zon, onder een strak blauwe hemel, in helder water, ontmoet walvissen, dolfijnen en vliegende vissen. Onze zeiltochten in het Caraïbisch Gebied gaan o.a van Martinique via St Lucia, St Vincent en the Grenadinses met o.a. Mustique en Tobago Cays. Maar ook kun je zeilen vanaf St Maarten, Guadaloupe, BVI en Tortola (BVI).

Martinique- St Lucia - St Vincent en the Grenadinses - Mustique - Tobago Cays - St Maarten - Guadaloupe - BVI -Tortola (BVI).
     
Top Gebied 8: Zeilvakantie Split
In het zuiden vindt men de groenere eilanden zoals Brac, Hvar, Vis, Mljet en Korcula. De wind steekt meestal laat in de ochtend op en gaat tegen zonsondergang weer liggen. De windkracht is matig en meestal niet meer dan 3 tot 4. Een perfect briesje om te zeilen en te genieten van je zeilvakantie, of het nou op een zeiljacht (bareboat), catamaran of met een flottielje is.Afhankelijk van startplaats vlieg je in op Zadar of Split. Ook per auto is het gebied goed te bereiken.

Adriatische zee Zuid - Split - Dubrovnik - Trogir - Kastela - Rogoznica
     
Top Gebied 9: Zeilvakantie Sicilie
Bezoek de beroemde Aeolische eilandengroep vanuit o.a. vanuit Portorosa of Palermo. Beste start plaats voor een bijzonder mooie trip om vanuit Palermo te vertrekken. Hiervandaan kan je een 7-daagse trip met o.a. bezoek aan Palermo --> Vulcano --> Lipari --> Salina --> Vulcano --> Palermo . De eilanden beslaan een gebied van 45 miles van Oost tot West en 30 mile van Noord tot Zuid.

Palermo - Trapani - Portorosa - Catania - Aeolische Eilanden
     
Top Gebied 10: Zeilvakantie Elba
Tijdens de flottielje tocht is de "admiraal" op ieder moment via de marifoon of mobiele telefoon voor de kapiteins van alle boten bereikbaar. Als route staat er een tour gepland rondom Elba met eventueel een uitstapje naar het buureiland Capraia. Natuurlijk is deze route afhankelijk van het weer en van de interesse van de deelnemer. Tevens staan er niet al te lange dagtochten gepland om de flottielje ook voor families aantrekkelijk te maken.

Elba - Piombino - Punta Ala - Follonica - Portoferraio - Corsica
     
Top Gebied 11: Zeilvakantie Sardinie
Helaas verwaarlozen Nederlandse zeilers Sardinie nog steeds. Het is een van de prachtigste zeilgebieden van Europa, een combinatie van zowel zeilen en Italiaanse sfeer en cultuur. Alghero biedt een goed vertrekpunt om naar Corsica te zeilen. Portisco ligt in het hart van de ultra modieuze Costa Smeralda, de stad is charmant en het zeilen is fantastisch in dit gebied. Door zijn ligging in het Noordoosten van het eiland, is het ook een goed vertrekpunt om naar Corsica over te steken. Santa Teresa Galliura bevindt zich ook in de noordoostelijke hoek en is het centrum van zeer bijzondere archeologische overblijfselen van Sardinie. Carloforte is het buitenbeentje van dit kwartet omdat het in het Zuidwesten ligt. Dit gebied ontwikkelt zich zeer snel als een bijzonder zeilcentrum.

Alghero - Portisco - Carloforte
     
Waarom boeken met Wishful Sailing
1. Wij zijn lid van de Hiswa en SGR.
2. Wij bieden het grootste online assortiment van jachten (> 3.500 in totaal)
3. Wij enkel en alleen offreren op basis van jachten die daadwerkelijk beschikbaar zijn.
4. Wij de geoffreerde jachten geheel vrijblijvend in optie nemen zodat er een weloverwogen besluit genomen kan worden.
5. Wij ieder dag nieuwe update last minutes kunnen presenteren.
6. Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten.
7. Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven.
8. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie
9. Wij samenwerken met meer dan 180 gerenommeerde buitenlandse partners.
     
Vaarbewijs - ICC - Marifoon Certificaat
GRIEKENLAND - TURKIJE - KROATIE - ITALIE - SPANJE - MALLORCA -MENORCA - IBIZA -CANARISCHE EILANDEN - CARIBISCHE GEBIED - FRANKRIJK – NOORWEGEN - PORTUGAL -SARDINIE - SICILIE - CORSICA -BALTISCHE ZEE - DUITSLAND - FINLAND - ZWEDEN- DENEMARKEN - BRAZILIE - MIAMI - BAHAMAS - MALEDIVEN - VANCOUVER - FLORIDA -INDISCHE OCEAAN - MADAGASCAR - SEYCHELLEN - THAILAND – MALEISIË - AUSTRALIË – FUJI EILANDEN - KAAP VERDISCHE EILANDEN - ATHENE - LEFKAS -CORFU - MARTINIQUE - ST MAARTEN - TORTOLA -ST LUCIA -  BVI - WERELDWIJD
       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey