Italie

Home > Zeiljacht huren > Italie > Sardinie >


Zeiljacht huren Sardinie:

Een van de meest onbekende zeilgebieden voor zeiljacht huren is Sardinië. Het is een van de prachtigste zeilgebieden voor zeiljacht huren van Europa, een combinatie van zowel zeiljacht huren en Italiaanse sfeer en cultuur Het gehele seizoen kun je hier naartoe vliegen in dezelfde tijd en tegen vergelijkbare kosten als naar Mallorca. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljachten in Sardinie!

Alghero, Portisco, Santa Teresa en Carloforte.

Onze partners bieden bijna meer dan 100 jachten aan vanuit met name Alghero en Portisco.Klanten die er zijn geweest zijn zeer tevreden over de service en vertellen ons over hun prachtige onvergetelijke vakantie. Aan het begin en eind van het seizoen liggen de prijzen lager dan in Mallorca en wij denken dat het zeiljacht huren er mooier is.

    

Alghero

Alghero heeft een kleine chartervloot maar is uitstekend vertrekpunt om naar Corsica te zeiljacht huren  en wordt rechtstreeks door Ryanair aangevlogen. De charter firma is dezelfde als in Portisco en dus er zijn regelmatig interessante one-ways in ons aanbod. Portisco ligt in het hart van de ultra modieuze Costa Smeralda, de stad is charmant en het zeiljacht huren is fantastisch in dit gebied. Door zijn ligging in het Noordoosten van het eiland, is het ook een goed vertrekpunt om naar Corsica over te steken. Easyjet vliegt op het nabijgelegen Olbia.  

Alghero en omgeving

Alghero ligt in een prachtige omgeving met het natuurpark van Porto Conte en het marine Reservaat van Capo Caccia-Isola Piana. De oude stad met haar architectuur en haar steegjes is een edelsteen in het land van Sardinie. Haar afkomst dateert van rond de 12e eeuw, toen zij is gesticht door de adellijke familie Doria uit Genua. Veroverd door de Aragoneses en bewoond door de Catalanen heeft het nog steeds hun dialect en tradities. In de haven zijn er veel pieren om af te meren. "Banchina Dogana", onder de stadsmuur is het dichtst bij het oude centrum (Piazzetta Civica). We raden een bezoek aan Bombarde strand en Lazzaretto strand aan. In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden is het Zeilboot huren aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren Sardinie:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeiljacht huren in Italie en hier voor onze prijzen in Sardinie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

  

 

Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Sardinie

Reisverslagen Italie

Last Minutes Italie

Prijzen Sardinie

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

Activiteiten Sardinie

Zeiljacht huren Italie

Catamaran zeiljacht huren Italie

Zeiljacht huren met Schipper  

 
Gebieden Italie

Elba- Corsica (Fr))

Sicilie

Sardinie

Napels

Populaire Havens

Piombino, Punta Ala, Follonica

Palermo, Portorosa, Trapani

Alghero, Olbi, Porto Rotondo, Portisco

Napels, Nettuno, Salerno     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey