Griekenland

Home > Zeiljacht huren > Griekenland > Ionische zee >  


Zeiljacht huren Ionische zee:

De Ionische Eilanden liggen aan de westkust van Griekenland. Het gebied omvat 7 grotere en een aantal kleinere, vaak onbewoonde eilanden. Er is keuze genoeg om aan te meren. Er zijn dorpjes die rust bieden, er zijn ook plekken die wat meer vertier bieden. Lefkas Marina, onze thuishaven, ligt in het hart van de Ionische Zee. Naast vertrek vanuit Lefkas stad kunnen wij ook vertrek vanaf Lefkas Nidri aanbieden. Hierdoor kun je de keus maken om koers te zetten naar het noorden (Corfu) of naar het zuiden (Zakynthos). Gebied is eveneens goed beschut en de gemiddelde vaar afstanden liggen tussen de 15 tot 20 nautische mijlen per dag. Plaatsen die aangedaan zullen worden zijn o.a : Lefkas stad, Nidri, Sivota, Vaathis, Vounagi en Paleros.

 

Prijzen en offertes

Reisverslagen Ionische zee

Last Minutes Griekenland

Prijzen Ionische zee

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

De zeilgebieden zeiljacht huren in Lefkas - Ionische zee:

Griekenland kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu en Lefkas en Saronische plus Argolische Golf met vertrek vanuit Athene.  Bareboat, meezeiljacht huren, zeiljacht huren met schipper en flottielje zeiljacht huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je schitterend zeiljacht huren in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion. Tot slot kunnen wij ook nog vertrek vanuit o.a. Skiathos (Sporaden) , Kos, Rhodos en Samos (Dodekanessos aanbieden.

 

 

 

Argolische Golf Ionische Zee Cycladen Dodekanessos Sporaden

 

Griekenland heeft circa 1400 eilanden waarvan 169 bewoond zijn. Voor het grootste deel is het lokmiddel van zand, overzees en jaarronde van zonneschijnweer, die de grootste aantrekkelijkheid is. Griekenland heeft 13.676 km kustlijn, de stranden van jou dromen zijn absoluut vinden: lang witte zandige stranden met turquoise kristalwateren, kleine stranden die door reusachtige klippen of pijnboom worden omringd en de bossen van palmbomen, stranden met wateren alsof de bleekmiddelwateren met de blauwe kleur van het Middellandse Zeegebied werden gemengd.

 

De zeilomstandigheden voor zeiljacht huren in Lefkas:

Sterk afhankelijk van het gebied maar zeker de Ionische zee (Lefkas en Corfu) en de Argolische golf (Kalamaki -  Athene) en zich goed voor het familie zeiljacht huren, het rustige zeiljacht huren en flottielje zeiljacht huren. Vertrek vanuit Athene, Corfu en Lefkas is voor een eerste keer in het buitenlandvaren een bijzonder goede keuze met over het algemeen maximaal een lekkere 4 tot 5 beaufort met beperkte golfslag op de dag en rustige avonden. Vanaf half Juli kan de Meltemi opsteken met windkrachten tot 6 beaufort in deze gebieden. In deze gebieden kunnen wij ook flottieljezeiljacht huren aanbieden.

 

Voor de meer ervaren zeiler bieden wij de Cycladen, Kos en Rhodos, Sporaden en de Dodekanessos aan. Gemiddeld staat er 1 tot 2 beaufort meer wind in deze gebieden in vergelijk tot met vertrekIonische zee en Argolische Golf.

 

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren Lefkas en Corfu:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeiljacht huren in Lefkas en hier voor onze prijzen in Lefkas en Corfu. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

Standaard verhuur zeilhacht huren Lefkas:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey