Kroatie

Home > Zeiljacht huren > Kroatie > Istrie >


Zeiljacht huren Kroatie

Zeiljacht huren Kroatie | Istrie, Pula, Punat en Izola (Sl)

Goed bereikbaar met auto ligt Istrie binnen bereik om lekker te gaan zeiljacht huren. De grotere havens zijn Pula en Izola maar ook kun je vertrekken vanaf Punat en Cres. Vanuit Pula bieden wij tevens flottielje zeiljacht huren aan. Oversteek naar Venetie behoort ook tot de mogelijkheden. Lees ook ons reisverslag Pula

Zeiljacht huren Marina Kastela Zeiljacht huren Trogir

Zeiljacht huren Kroatie:

Kroatie kent vele gebieden voor een zeiljacht huren maar de bekendste en meest populaire plaatsen voor zeiljacht huren in Kroatie zijn de Adriatische zee Noord met zeiljacht en zeilboten huren vanuit o.a. Pula, Sukosan, Zadar en Murter. Ook het gebied in de Adriatische zee Zuid met zeiljacht huren uit o.a. Split, Trogir, Kastela en Dubrovnik spreken tot de verbeelding. Bareboat, meezeiljacht huren, zeiljacht huren met schipper en flottielje zeiljacht huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Pula en Sukosan aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljacht huren in Kroatie!

 

Zeiljacht huren Istrie | Algemeen:

De Kroatische kust is een prachtig gebied, bij uitstek geschikt om een zeiljacht huren door te brengen. Er zijn 1185 eilanden, rotsen en riffen, waarvan er 66 bewoond zijn. De naam land van 1000 eilanden is dan ook zeer toepasselijk, in ieder geval zijn het er teveel om in een vakantie langs te zeiljacht huren. De vele verschillende culturen die deze streek in vele duizenden jaren hebben bevolkt, hebben ervoor gezorgd dat het een fascinerende ervaring is om hier rond te zeiljacht huren. De blauwe, warme, zee biedt rust en kalmte, maar tegelijkertijd vertier als je dat verkiest. De zon, het milde klimaat en de geur van het zoute water zorgen ervoor dat de zeilers een onvergetelijke zeiljacht huren hebben.

 

Zeiljacht huren Istrie | Klimaat:

De windkracht is matig en meestal niet meer dan 3 tot 4. Een perfect briesje voor een zeiljacht huren en te genieten van je zeiljacht huren, of het nou op een zeiljacht (bareboat), catamaran of met een flottielje is. Afhankelijk van startplaats vlieg je in op Zadar of Split. Ook per auto is het gebied goed te bereiken. 

Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagenDe lokale omstandigheden voor zeiljacht huren in Istrie:

 

Het zeil klimaat is uitstekend, zo'n 30 graden in de zomermaanden. Bij stabiel weer staat er een goede zeilwind, de Maestral, die in de loop van de morgen begint te waaien en langzaam aanwakkert tot in de namiddag en daarna weer afneemt. Deze situatie kan afgewisseld worden door de Jugo welke wind wat regen met zich meebrengt. Het meest respect dwingt de Bora af. Deze harde maar meestal kortstondige wind blaast vanaf de bergachtige kust. De wind steekt meestal laat in de ochtend op en gaat tegen zonsondergang weer liggen. De windkracht is matig en meestal niet meer dan 3 tot 4.

 

De beste tijd voor het zeiljacht huren in Istrie is vroeg in zomer: in mei en juni is de windsterkte perfect. In juli en augustus, zijn er periodes met minder wind en is het ideaal voor mensen die er van houden om in rustig water te zeiljacht huren. In de herfst en winter, is er meer wind en zijn er periodes met de Bora en de Sirocco, de wat krachtigere winden en wat meer geschikt voor die zeilers die wat meer ervaring met zeiljacht huren hebben. Dus ook een wat meer avontuurlijke zeiljacht huren behoort tot de mogelijkheden. Het gehele Kroatische gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljzeiljacht huren.

Zeiljacht huren Split   Zeiljacht huren Dubrovnik

zeiljacht huren in Istrie | Prijzen en Last minute aanbiedingen :

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeiljacht huren in Istrie en hier voor onze prijzen in Istrie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

Zeiljacht huren Istrie | Standaard verhuur :

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online..

 

 

 

 

Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Istrie

Reisverslagen Istrie

Last Minutes Istrie

Prijzen Istrie

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 zeiljacht huren dubrovnik

 

zeiljacht huren dubrovnik
Activiteiten Istrie

Zeiljacht huren Istrie

Flottielje zeilboot huren Istrie

Catamaran zeiljacht huren Istrie

Meezeiljacht huren Istrie

Zeezeilcursus Istrie

Zeiljacht huren met Schipper  

 zeiljacht huren sukosan
zeiljacht huren pula

Populaire Havens

Pula

Sukosan

Zadar

Split

Dubrovnik

zeiljacht huren dalmatie
Overige populaire gebieden

Zeiljacht huren Turkije

Zeiljacht huren Griekenland

Zeiljacht huren Italie

Zeiljacht huren Spanje

Zeiljacht huren Mallorca

Zeiljacht huren Frankrijk

Zeiljacht huren Caribbean

Zeiljacht huren Wereldwijd 30 landen       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey