Spanje

Home > Zeiljacht huren > Spanje >  


Zoeken op Wishful Sailing naar jacht, model, haven, gebied, land, informatie, reisverslagen of producten:

Even geduld aub!


Zeiljacht huren Spanje:

Spanje heeft veel zon, prachtige baaien, lekker eten, vriendelijke mensen en fantastische steden als Barcelona, Palma de Mallorca, Ca n Pastilla en Alcudia op Mallorca. Bezoek de Balearische eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera, maar ook bieden wij zeilen vanuit Barcelona, Canarische eilanden en bijvoorbeeld Tenerife aan en andere leuke plaatsen aan de Spaanse kust!

Het gebied is geschikt voor de ervaren zeiler (categorie rood in ski termen). In een mooi gebied met veel bekende eilanden is het zeilen aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Temperaturen in de zomer tussen de 20 tot 30 graden. In mei, juni en september lekker voor/najaarsweer. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilen in Spanje:

Balearen Canarische eilanden Barcelona Prijzen

Zeiljacht huren Spanje

Zeiljacht huren Spanje | Balearen

De Balearen met o.a. Mallorca, Menorca en Ibiza zijn heel goed bereikbaar met het vliegtuig. Het is een fantastisch opkomend zeilgebied en er zijn voldoende jachtverhuur mogelijkheden in Palma de Mallorca en alle ander havens op Mallorca. Mallorca en Menorca bieden waarschijnlijk de beste zeilmogelijkheden.

Daarnaast zijn er ook voldoende zeiljachten te huur in Ibiza. Een uitstapje naar Cabrera (wel van te voren aangeven op welke dag zodat wij de vergunning op orde kunnen maken) en Formentera zijn zeker een “must” maar ook een rondje Mallorca behort tot de mogelijkheden!  Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilen in de Balearen, Mallorca en Ibiza:

Zeiljacht huren Spanje | Barcelona, Denia en Valencia:

De spectaculaire en rotsige Costa Brava ten Noorden van Barcelona biedt een mooie uitzicht voor de zeiler gezien vanaf zee. Verder is de kust veelal vlakker en niet heel uitbundig. Op zee kunt u mooie zeiltochten maken en vervolgens een bezoek brengen aan een van de mooie Spaanse steden zoals Barcelona. Langs de Costa Brava liggen vele cala’s verscholen maar pas op, vaak liggen ze open naar het Noordoosten. Dat betekent dat ze niet altijd beschut liggen voor de heersende Tramontane wind.  Barcelona is een van werelds grootste steden, wat is er mooier om op eigen kiel een bezoek te brengen aan deze stad en in de avond te flaneren over de beroemde Ramblas. Tip : tik gewenste haven in de "Zoek en Boek"

Zeiljacht huren Spanje

Zeiljacht huren Spanje | Canarische eilanden, Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife:

Onze basis ligt in Santa Cruz de Tenerife, hoofdstad van de provincie met dezelfde naam. Onze organisatie strekt zich uit over de gehele regio met opstap mogelijkheden in Gran Canaria of Lanzarote. Onze organisatie kan assisteren met alle activiteiten, vragen en planning van de gehele cruise rondom deze wonderschone eilanden.De Canarische Eilanden nemen een belangrijke plaats in zeezeilen. Van hieruit vindt jaarlijks de beroemde Atlantic Race Crossing (ARC) plaats.

In deze wedstrijd steekt een vloot van circa 250 zeiljachten in een wedstrijd over naar St. Lucia in de Caribean.Het weer is het hele jaar door geweldig. De wind varieert maar is redelijk voorspelbaar. De zon is dagelijks aanwezig en het water nodigt het gehele jaar uit om een lekkere duik te nemen.Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilen in de Canarische eilanden, Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife.

Het grootste voordeel van zeilen rond de Canarische Eilanden is dat dit product het gehele jaar aangeboden wordt.

 

Zeiljacht huren Spanje

 

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeilen Spanje - Mallorca - Balearen:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor zeilen in Mallorca en Spanje en hier voor onze prijzen in Spanje. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen onlinee.

 


Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Spanje

Last Minutes Spanje

Prijzen Spanje

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Zeiljacht huren Spanje

 

Zeiljacht huren Spanje
Activiteiten Spanje

Zeiljacht huren Spanje

Catamaran zeilen Spanje

Zeiljacht huren met Schipper  

 Zeiljacht huren Spanje
Zeiljacht huren Spanje
Gebieden Spanje

Spanje

Balearen - Mallorca

Barcelona

Canarische Eilanden

Tenerife

 

 
Zeiljacht huren Spanje

Zeiljacht huren Spanje

Zeiljacht huren Spanje
Zeiljacht huren Spanje
Links Zeiljacht huren Spanje