Frankrijk

Home > Zeiljacht huren > Frankrijk >  


Zoeken op Wishful Sailing naar jacht, model, haven, gebied, land, informatie, reisverslagen of producten:

Even geduld aub!


Zeiljacht huren Frankrijk

Zeiljacht huren Frankrijk:

Frankrijk kent veel gebieden voor zeiljacht huren maar de bekendste gebieden zijn Cote D'Azur en Bretagne. Wij kunnen bareboat en bareboat plus schipper aanbieden o.a. met vertrek vanuit: Marseilles, Hyeres, Corsica, Port Grimaud, Port Pin Rolland, St Tropez, Monaco, Nice , Cannes en Golf Juan. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeiljacht huren in Frankrijk!

Cote D'Azur Bretagne Corsica Prijzen

Zeiljacht huren Frankrijk | Cote D'Azur

De landstreek Var is een bekend vakantiegebied voor zeiljacht huren. Var strekt zich ruw genomen uit tussen Marseille en de Italiaanse grens en kenmerkt zich door de geur van de zilte zeelucht en kastanjebomen. Een kust met legio mogelijkheden en een Mistral die zorgt voor een meestal aangename wind. Veel gastvrije marina's langs de kust en bekend klinkende namen zoals Le Lavandou, Saint Raphael, Frejus en Port Grimaud. Voor vele zeilers het beloofde land en ook voor duikers is er het nodige te beleven. 

Var maakt onderdeel uit van de franse Riviera, een van de bekendste toeristische gebieden ter wereld. Er valt dus in de omgeving meer dan genoeg te beleven, zowel voor gezinnen met kinderen als zonder. Mondaine badplaatsen als Nice, Cannes en Monaco zijn echte trekpleisters waar het prima flaneren en shoppen is. Voor de vakantieganger die de drukte liever aan zich voorbij laat gaan zijn er echter genoeg alternatieven.

De drie eilanden, Ile de Porquerolles, Ile du Levant en Ile de Port Cros, samen bekend als Iles d'Or bijvoorbeeld. En verscholen ankerbaaien en kleine jachthavens zijn volop in dit gebied aanwezig. Het ontbreekt Var ook niet aan de nodige historie. Oude gebouwen te over: de toren van St. Blaise in Hy?es, gebouwd door de Tempeliers in 1200. De citadel van St. Tropez, 16e eeuw. Hel kasteel van Grimaud, gebouwd in 980. En Var is natuurlijk een wijnstreek bij uitstek, sinds de Grieken in 600 voor Christus de eerste wijnstokken meebrachten.

Route voorstel:

Hyeres - Port Cros (10 nm) - Cavalaire (16nm) - St. Rafa? (25nm) - St. Tropez (10nm) - Le Lavandou (30nm) - Hy?es(14nm). Bij twee weken is natuurlijk een langere trip te maken, ook een oversteek naar Corsica (ruim 100 mijl) is mogelijk. (Ook op en afstap Corsica is een mogelijkheid.)

zeiljachthuren Frankrijk

Zeiljacht huren Frankrijk | Corsica

Propriano is een havenstad op het Franse eiland Corsica en ligt in het zuid- zuidwesten van Corsica. De havenplaats vormt een belangrijke doorvoer plaats naar oostelijk gelegen stad Sartene. De stad is gelegen aan de baai van Valinco waarin diverse rivieren uitmonden zoals de Taravo, Rizzanese en de Baracci. Propriano heeft een zeer mooie omgeving. De plaats is tegenwoordig een mooie badplaats, maar was tot 1960 eigenlijk een vervallen havenstad met veel criminaliteit, maar daar is nu niets meer van te merken, integendeel Propriano bloeit als nooit te voren. Alternatieve havens zijn Ajaccio en Solenzara.

Zeiljacht huren Frankrijk | Bretagne

Nieuw: zeiljacht huren in Bretagne vanuit Lorient en Crouesty. Interesse vul de vertrekhaven of Bretagne in de boeking machine. Bretagne (met vertrek vanuit Crouesty en Lorient) heeft een wisselvallig, zacht zeeklimaat. De wisselvalligheid wordt veroorzaakt door de getijden, de maan en de wind. Het zachte klimaat is te danken aan de warme Golfstroom die Bretagne omgeeft. De temperatuur in Bretagne verschilt niet zoveel met Nederland, gemiddeld is het aan de Bretonse kusten iets warmer, want ‘s zomers ligt de gemiddelde temperatuur rond de 20?C. Aan de C?e de Granit Rose is het klimaat bijna subtropisch door de sterke invloed van de warme Golfstroom. Vertrek vanuit Crouesty en Lorient met mogelijk een oversteek naar de Kanaal eilanden.  

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren Frankrijk:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor zeiljacht huren in Frankrijk en hier voor onze prijzen in Frankrijk. Uiteraard kun je deze jachten simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

Standaard verhuur zeiljacht huren Frankrijk:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Frankrijk

Last Minutes Frankrijk

Prijzen Frankrijk

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Zeiljacht huren Frankrijk

 

Zeiljacht huren Frankrijk
Activiteiten Frankrijk

Zeiljacht huren Frankrijk

Catamaran zeiljacht huren Frankrijk

Zeiljacht huren met Schipper  

 Zeiljacht huren Frankrijk
Zeiljacht huren Frankrijk
Zeiljacht huren Frankrijk
Zeiljacht huren Frankrijk
Zeiljacht huren Frankrijk
Links Zeiljacht huren Frankrijk