Italie

Home > Zeiljacht huren > Italie >


Zoeken op Wishful Sailing naar jacht, model, haven, gebied, land, informatie, reisverslagen of producten:

Even geduld aub!


Zeiljacht huren Italie

Zeiljacht huren Italie:

Italie kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire zijn wel Elba, Sicilie, Corsica, Sardinie en de Golf van Napels met o.a. vertrek vanaf Piombino, Punta Ala, Follonica, Palermo, Portoferraio, Portorosa Napels, Nettuno en Salerno.

Bareboat, meezeiljacht huren, zeiljacht huren met schipper en flottielje zeiljacht huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Piombino aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljacht huren in Italie!  Tot slot kunnen wij zeiljachten en zeilboten aanbieden in de onderstaande Italiaanse zeilgebieden:  

Elba Sicilie Sardinie Napels Prijzen

Zeiljacht huren Italie | Elba

Elba is het grootste, rijkste en mooiste eiland van de Toscaanse Archipel en heeft aan beide kanten diepe insnijdingen in de kust. Ankerplaatsen rondom het eiland zijn ruimschoots aanwezig en het eiland beschikt over een aantal gemoedelijke havens. Toscane is het minst bekende bij Noord Europese zeilers maar biedt een combinatie van schitterende zeiljacht huren met een bezoek aan de wonderen landinwaarts zoals Pisa en San Gimignano. Er liggen aansprekende eilanden vlak voor de kust, Elba is er een van. Zowel Sardinie en Corsica liggen ook op zeilafstand en nodigen uit om erheen te varen

In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden is het zeiljacht huren aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler.

 Zeiljacht huren Italie  Zeiljacht huren Italie  Zeiljacht huren Italie

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, foto impressies, dagindeling en sfeerbeelden verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online. 

Zeiljacht huren Italie | Sicily

Zeiljacht huren Italie

De gebieden in Sicilie voor zeiljacht huren Sicilie:

Sicilie strekt zich ver uit naar het Zuiden en het Oosten. Dit betekent dat net zoals in Turkije en de Griekse Dodecanese het seizoen vroeg aanvangt en laat eindigt. Deze bestemming staat op onze lijst met beste gebieden waar u vroeg in het seizoen en laat in het seizoen kunt genieten van zon, zee en zeiljacht huren. De zee is warm genoeg om van midden Mei tot eind Oktober te zwemmen.  Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljachten in Sicilie!

Palermo, Sicilie
- Vanuit de moderne jachthaven is een tocht rondom het eiland Sicilie een belevenis. Ook zijn er mogelijkheden langs de vulkaan de "Stromboli" te varen en een bezoek te brengen aan de eilandjes ten noorden van Mesina. Sicilie biedt niet alleen zijn spectaculaire kustlijn, magnifieke Griekse overblijfselen, maar tevens de vulkanische Aeolian eilanden. Het seizoen is hetzelfde als dat van Turkije of de Griekse Dodecanese met een zomer die in midden Mei aanvangt en aanhoud tot midden Oktober.

Zeiljacht huren Italie | Sardinie 

De gebieden in Sardinie voor zeiljacht huren Sardinie:

Een van de meest onbekende zeilgebieden voor zeiljacht huren is Sardinie. Het is een van de prachtigste zeilgebieden voor zeiljacht huren van Europa, een combinatie van zowel zeiljacht huren en Italiaanse sfeer en cultuur Het gehele seizoen kun je hier naartoe vliegen in dezelfde tijd en tegen vergelijkbare kosten als naar Mallorca. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljachten in Sardinie!

Portisico, Sardinie - Portisico is vlakbij Olbia gelegen; de aankomsthaven van de vele veerboten vanaf het vasteland. Vanuit Portisico zijn veel zeilmogelijkheden o.a. naar het eiland Corsica.

Zeiljacht huren Italie 

Zeiljacht huren Italie | Golf van Napels, Nettuno, Salerno.

Een zeiljacht huren in de Baai van Napels is rustig en de afstanden zijn bescheiden. Dit is een trip voor degenen die het zeiljacht huren willen combineren met misschien een bezoek aan Napels en Pompeii, of een tocht naar Capri, of een bezoek aan de Amalfi kust. Je kunt het ook allemaal doen in iets meer dan een week.

Zeiljacht huren Italie

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren Italie:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor zeiljacht huren in Italie en hier voor onze prijzen in Italie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek"

 

Standaard verhuur zeiljacht huren Italie:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Zeiljacht huren Italie   Zeiljacht huren Italie Zeiljacht huren Italie

Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Italie

Reisverslagen Italie

Last Minutes Italie

Prijzen Italie

informatie aanvragen

 Zeiljacht huren Italie

 

Zeiljacht huren Italie
Activiteiten Italie

Zeiljacht huren Italie

Flottielje zeilboot huren Italie

Catamaran zeiljacht huren Italie

Meezeiljacht huren Italiee

Zeezeilcursus Italie

Zeiljacht huren met Schipper  

 Zeiljacht huren Italie
Zeiljacht huren Italie
Gebieden Italie

Elba- Corsica (Fr)

Sicilie

Sardinie

Napels

Zeiljacht huren Italie

Zeiljacht huren Italie

Populaire Havens

Piombino, Punta Ala, Follonica

Palermo, Portorosa, Trapani

Alghero, Olbi, Porto Rotondo, Portisco

Napels, Nettuno, Salerno

Zeiljacht huren Italie
Zeiljacht huren Italie
Zeiljacht huren Italie
Zeiljacht huren Italie
Links Zeiljacht huren Italie

 

 Zeiljacht huren Italie
 Zeiljacht huren Italie
 Zeiljacht huren Italie
 Zeiljacht huren Italie
 Zeiljacht huren Italie
 Zeiljacht huren Italie