Turkije

Home > Zeiljacht huren > Turkije >


Zoeken op Wishful Sailing naar jacht, model, haven, gebied, land, informatie, reisverslagen of producten:

Even geduld aub!


Zeiljacht huren Turkije

Zeiljacht huren Turkije:

Turkije kent vele gebieden voor een zeiljacht huren maar de bekendste en meest populaire gebieden voor zeiljacht huren in Turkije zijn de Lycische kust met zeiljacht huren vanaf o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meezeiljacht huren, zeiljacht huren met schipper en flottielje zeiljacht huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeiljacht huren in Turkije!

 

Bodrum Fethiye Marmaris Prijzen

 

De schoonheid van de Turkse kust en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking zullen je aangenaam verrassen. Bij veel ankerplaatsen vindt men oude steden, theaters en ruines maar ook ideale baaitjes waarin je na een dag zeiljacht huren in Turkije heerlijk kan zwemmen in het prachtige blauwe water, wat soms zelfs ter plekke uit een bron komt opborrelen. Niet alleen het zeiljacht huren maar ook de romantische vissers dorpjes doen je het dagelijkse hectische leven volledig vergeten.

 

Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljacht huren in Turkije! Tot slot kunnen wij zeiljachten en zeilboten aanbieden in de onderstaande Turkse zeilgebieden:

Zeiljacht huren Turkije | Bodrum

In een van de mooiste natuurgebieden van Turkije bieden wij een flottielje met vertrek vanuit Bodrum aan. Bodrum beschikt over een eigen vliegveld waar ook de Nederlandse charters op vliegen. De gezellige haven, het heerlijke eten en drinken, het gezellig op een terrasje zitten, shoppen en voor degenen die eens lekker uit hun dak willen gaan zijn er ook genoeg mogelijkheden, dit alles maakt Bodrum tot een uiterst prettige basis om vanuit te zeiljacht huren.

 

Zeiljacht huren TurkijeZeiljacht huren Turkije Zeiljacht huren Turkije

Zeiljacht huren Turkije | Marmaris - Gocek

De kust van Turkije met vertrek uit Marmaris en Gocek is een echt paradijs; diepe inhammen en baaien met bomen tot aan de rand van het water, wat prachtig helder is omdat er in dit gedeelte van de Aegeische zee geen industrie is en er streng op vervuiling door het toerisme gecontroleerd wordt. Hierdoor is de natuurlijke omgeving van dit deel van Turkije onaangetast, en zeker de baaien van Gocova en Hisarva Deze wetenschap geeft het zeiljacht huren, zwemmen, en genieten van de omgeving nog meer inhoud en maakt je zeilvakantie tot een waar feest.

 

 Zeiljacht huren Turkije Zeiljacht huren TurkijeZeiljacht huren Turkije

Zeiljacht huren Turkije | Fethiye

Onze thuisbasis Fethiye is een gezellige stad met vele mogelijkheden. Na een vlucht naar Dalaman en de transfer naar Fethiye kom je aan in dit pittoreske stadje.Er zijn talrijke restaurants, bars, winkeltjes en een authentiek badhuis, een prima plek om uw vakantie te beginnen. In de Ece Marina vindt je prima douches en toiletten, een grote supermarkt, een zwembad (tegen betaling) terrasjes en restaurants.  De flottieljes aan de zuidkust van Turkije worden gevaren van uit de havenstad Fethiye. 

 

Al met al door hier te gaan zeiljacht huren ben je verzekerd van al die ingredienten die je verwacht bij zeiljacht huren in Turkije. Zeiljacht huren, zon, zwemmen, eten, drinken, cultuur, genieten met je zeiljacht of catamaran als basis. Of je nu alleen gaat zeiljacht huren in je zeiljacht (bareboat) of catamaran of dat je als deelnemer van een flottielje gaat meevaren, je kunt er verzekerd van zijn dat je leuke nieuwe mensen zult ontmoeten, daar is op al deze leuke plekken niet aan te ontkomen.

De omstandigheden voor zeiljacht huren Turkije

Zomers staat er vooral in de middag een heerlijk bries met 4 tot 5 beaufort. Gegarandeerd zon - lang seizoen (eigenlijk het gehele jaar door) en volop zon. Het gehele Turkse gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljzeiljacht huren.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren Turkije:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor zeiljacht huren in Turkije en hier voor onze prijzen in Turkije. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur zeiljacht huren Turkije

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.


Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Turkije

Reisverslagen Turkije

Last Minutes Turkije

Prijzen Turkije

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Zeiljacht huren Turkije

 

Zeiljacht huren Turkije
Activiteiten Turkije

Zeiljacht huren Turkije

Flottielje zeiljacht huren Turkije

Catamaran zeiljacht huren Turkije

Meezeiljacht huren Turkije

Zeezeilcursus Turkije

Zeiljacht huren met Schipper  

 Zeiljacht huren Turkije
Populaire Havens

Bodrum

Marmaris

Fethiye

Gocek

 

Zeiljacht huren Turkije

Links Zeiljacht huren Turkije