Kroatie

Home > Zeiljacht huren > Kroatie >


Zoeken op Wishful Sailing naar jacht, model, haven, gebied, land, informatie, reisverslagen of producten:

Even geduld aub!


Zeiljacht huren Kroatie

Zeiljacht huren Kroatie:

Kroatie kent vele gebieden voor een zeiljacht huren maar de bekendste en meest populaire plaatsen voor zeiljacht huren in Kroatie zijn de Adriatische zee Noord met zeiljacht en zeilboten huren vanuit o.a. Istrie, Kornati, Pula, Sukosan, Zadar en Murter. Ook het gebied in de Adriatische zee Zuid - Dalmatie met zeiljacht huren uit o.a. Split, Trogir, Kastela en Dubrovnik spreken tot de verbeelding. Bareboat, meezeiljacht huren, zeiljacht huren met schipper en flottielje zeiljacht huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Pula en Sukosan aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljacht huren in Kroatie!

 

Istrie Kornati Dalmatie Prijzen

 

De Kroatische kust is een prachtig gebied, bij uitstek geschikt om een zeiljacht huren door te brengen. Er zijn 1185 eilanden, rotsen en riffen, waarvan er 66 bewoond zijn. De naam land van 1000 eilanden is dan ook zeer toepasselijk, in ieder geval zijn het er teveel om in een vakantie langs te zeiljacht huren. De vele verschillende culturen die deze streek in vele duizenden jaren hebben bevolkt, hebben ervoor gezorgd dat het een fascinerende ervaring is om hier rond te zeiljacht huren. De blauwe, warme, zee biedt rust en kalmte, maar tegelijkertijd vertier als je dat verkiest. De zon, het milde klimaat en de geur van het zoute water zorgen ervoor dat de zeilers een onvergetelijke zeiljacht huren hebben.

Zeiljacht huren Kroatie | Istrie, Pula en Izola

Goed bereikbaar met auto ligt Istrie binnen bereik om lekker te gaan zeiljacht huren. De grotere havens zijn Pula en Izola maar ook kun je vertrekken vanaf Punat en Cres. Vanuit Pula bieden wij tevens flottielje zeiljacht huren aan. Oversteek naar Venetie behoort ook tot de mogelijkheden. Lees ook ons reisverslag Pula

Zeiljacht huren Kroatie | Kornati, Zadar, Sukosan en Murter

Het Kornati gebied (met o.a. zeiljacht huren vanuit Murter, Sukosan, Zadar) is verreweg het meest populaire gebied van Kroatie voor een zeiljacht huren. Dit Nationaal Park is een uitgestrekt gebied van 300 m2 met ongeveer 140 grote en kleine eilandjes die, vanwege hun uiterlijk uniek zijn in de Middellandse zee. Samen met de grote hoeveelheid van eilanden betekend dat dit gebied een uitdaging is voor de iets gevorderde zeezeiler. Het water is glashelder en de temperatuur zeer aangenaam. Highlight is een tocht over de rivier Krka naar imposante watervallen van Skradin.

Zeiljacht huren Kroatie Zeiljacht huren Kroatie

Zeiljacht huren Kroatie | Dalmatie, Split, Dubrovnik, Trogir, Kastela

Zeiljacht huren Kroatie

In het zuiden in Dalmatie met o.a. vertrek vanuit Split en Dubrovnik vindt men de groenere eilanden zoals Brac, Hvar, Vis, Mljet en Korcula. De wind steekt meestal laat in de ochtend op en gaat tegen zonsondergang weer liggen.

De windkracht is matig en meestal niet meer dan 3 tot 4. Een perfect briesje voor een zeiljacht huren en te genieten van je zeiljacht huren, of het nou op een zeiljacht (bareboat), catamaran of met een flottielje is. Afhankelijk van startplaats vlieg je in op Zadar of Split. Ook per auto is het gebied goed te bereiken. 

Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen

De lokale omstandigheden voor zeiljacht huren in Kroatie:

Het zeil klimaat is uitstekend, zo'n 30 graden in de zomermaanden. Bij stabiel weer staat er een goede zeilwind, de Maestral, die in de loop van de morgen begint te waaien en langzaam aanwakkert tot in de namiddag en daarna weer afneemt. Deze situatie kan afgewisseld worden door de Jugo welke wind wat regen met zich meebrengt. Het meest respect dwingt de Bora af. Deze harde maar meestal kortstondige wind blaast vanaf de bergachtige kust. De wind steekt meestal laat in de ochtend op en gaat tegen zonsondergang weer liggen. De windkracht is matig en meestal niet meer dan 3 tot 4.

 

De beste tijd voor het zeiljacht huren in Kroatie is vroeg in zomer: in mei en juni is de windsterkte perfect. In juli en augustus, zijn er periodes met minder wind en is het ideaal voor mensen die er van houden om in rustig water te zeiljacht huren. In de herfst en winter, is er meer wind en zijn er periodes met de Bora en de Sirocco, de wat krachtigere winden en wat meer geschikt voor die zeilers die wat meer ervaring met zeiljacht huren hebben. Dus ook een wat meer avontuurlijke zeiljacht huren behoort tot de mogelijkheden. Het gehele Kroatische gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljzeiljacht huren.

Zeiljacht huren Kroatie   Zeiljacht huren Kroatie

Prijzen en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren in Kroatie:

Check hier onze online updatedaanbiedingen of  last minutes voor zeiljacht huren in Kroatie en hier voor onze prijzen in Kroatie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek (rechtsboven deze pagina).

Standaard verhuur Zeiljacht huren Kroatie

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online..

 

Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Kroatie

Reisverslagen Kroatie

Last Minutes Kroatie

Prijzen Kroatie

informatie aanvragen

 Zeiljacht huren Kroatie

 

Zeiljacht huren Kroatie
Activiteiten Kroatie

Zeiljacht huren Kroatie

Flottielje zeilboot huren Kroatie

Catamaran zeiljacht huren Kroatie

Meezeiljacht huren Kroatie

Zeezeilcursus Kroatie

Zeiljacht huren met Schipper  

 Zeiljacht huren Kroatie
Zeiljacht huren Kroatie
Zeiljacht huren Kroatie

Zeiljacht huren Kroatie

Populaire Havens

Pula

Sukosan

Zadar

Split

Dubrovnik

Zeiljacht huren Kroatie
Zeiljacht huren Kroatie
Zeiljacht huren Kroatie
Links Zeiljacht huren Kroatie

 Zeiljacht huren Kroatie