Brazilie

Home > Zeiljacht huren > Caribbean > Brazilie >


Zeiljacht huren in Brazilie:

Het belangrijkste watersportgebied van Brazilie telt duizenden stranden, havens en 365 eilanden, waaronder het grootste eiland Ilha met fantastische stranden en uitstekende surfmogelijkheden. Een unieke omgeving waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud.

Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken. Ilha Grande is het grootste eiland en valt onder het Marine Statepark. Op Ilha Grande vindt u de mooiste stranden, waaronder Praia de Lopes Mendes (top 12 mooiste stranden wereldwijd). De kleuren van de oceaan zullen u weten te verrassen, ze varieren van lichtgroen tot donkerblauw en de bergen lopen in zee, die lang ondiep blijft. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljacht huren in Brazilie!

  

Een unieke omgeving voor zeiljacht huren waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud. Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken. Ilha Grande is het grootste eiland en valt onder het Marine Statepark.

Op Ilha Grande vindt u de mooiste stranden, waaronder Praia de Lopes Mendes (top 12 mooiste stranden wereldwijd).De kleuren van de oceaan zullen u weten te verrassen, ze varieren van lichtgroen tot donkerblauw en de bergen lopen in zee, die lang ondiep blijft.

Angra dos Reis ligt in het midden van de groene kust van Rio de Janeiro met talrijke yachtclubs en hotels. 's Avonds is het goed toeven in de vele restaurants en barretjes. Een paar mijl van Angra vandaan ligt de historische stad Paraty waar de koloniale architectuur goed bewaard is gebleven. Paraty is vrij van autoverkeer en voorzien van de prachtigste pousada's (pensions) rond een mooie binnentuin. Vroeger was hier een portugees fort en vlakbij dit stadje zijn de overblijfslen te vinden van de Caminho do Ouro. De portugezen legden deze 1200 kilometer lange, steile weg dwars door het regenwoud aan om de goudmijnen van Minais Gerais te bereiken.

De Brazilianen zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij. Dit wordt mede veroorzaakt door het fantastische klimaat, veel ruimte en overal fruit, zodat niemand honger hoeft te lijden.

 

Angra ligt zo'n 50 Nm van Rio de Janeiro.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren Brazilie:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeiljacht huren in Brazilie en hier voor onze prijzen in Brazilie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Brazilie

Last Minutes Brazilie

Prijzen Brazilie

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

 

Activiteiten Brazilie

Zeiljacht huren Brazilie

Catamaran zeiljacht huren Brazilie

Zeiljacht huren met Schipper  

 
Gebieden Caribbean

Martinique

Sint Maarten

BVI - Tortola

Cuba

Brazilie       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey