Thailand

Home > Zeiljacht huren  > Thailand >


Zeiljacht huren Thailand

Phuket is een bijzondere en exotische bestemming voor de zeilliefhebber. Deze jachten zijn afgemeerd in Yacht Haven Marina, NE Phuket, op slechts 15 minuten van Phuket Int. luchthaven.Dit eiland ligt aan de zuidwestzijde van Thailand in de Andaman Zee. Een zeilcruise laat zich hier perfect combineren met een rondreis door het land of met een lekkere luie strandvakantie.

Andere havens waar wij ook jachten kunnen aanbieden zijn Laem Phrao, Boat lagoon en Ao Chalong.

De lokale bevolking is erg vriendelijk en gastvrij. De keuken is er meer dan voortreffelijk en kan tot een van de beste ter wereld beschouwd worden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljacht huren in Thailand.

Zeiljacht huren Thailand  Zeiljacht huren Thailand

De starthaven voor zeiljacht huren Thailand ligt o.a. op Phuket Eiland op slechts 20 minuten van Phuket International Airport (via Bankok Dit zeilgebied herbergt wel honderd mooie eilanden en ankerplaatsen welke zich uitstekken tot Tarutao bij de grens met Maleisie. Het hele jaar door zijn de zeilomstandigheden goed.

Hoogseizoen is van november tot april, zonnig en droog met een kalme zee en met ideale windomstandigheden. Het groene (regen) seizoen is van mei tot oktober, het waait dan sterker maar de vele eilanden bieden toch een beschut vaarwater. Getijdeverschillen bedragen 1.80 tot 2.10 meter.

Winden:

Mei tot october: wind uit zuidwest
November tot april: wind uit noordoost

Zeiljacht huren Thailand | Algemeen

Phuket ligt 480 mijl (800 km) ten zuiden van Bangkok en 600 mijl (960 km) ten noorden van Singapore.Both steden zijn aangesloten op Phuket Airport met 20 dagelijkse rechtstreekse vluchten van slechts 1 ˝ uur. De westkust van Phuket is omgeven met prachtige stranden, van het rustig op de meest drukke vakantie's plaats als Patong. Jachthavens zijn shelted aan de oostelijke kust.

Langkawi is gelegen in het noordwesten van Maleisië en precies op de grens van Thailand. Dit prachtige eiland is gemakkelijk bereikbaar door de dagelijkse rechtstreekse vluchten vanuit Kuala Lumur, Singapore, of Penang. Dagelijks vluchten zijn ook beschikbaar vanaf Bangkok via Kuala Lumpur en Penang.

Phuket naar Langkawi. Er zijn 100's van de eilanden, baaien / lagunes met kristalhelder water, vol met tropische vissen en mooie koralen, plus vele verlaten stranden met schoon wit zand. De kruissnelheid gebied van 12.000 vierkante kilometer heeft vele afgezonderde bevestigingspunten om uit te kiezen.


 

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren Thailand:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeiljacht huren in Thailand en hier voor onze prijzen in Thailand. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.
Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Thailand

Last Minutes Thailand

Prijzen Thailand

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Zeiljacht huren Thailand

 

Zeiljacht huren Thailand
Links Zeiljacht huren Thailand
 Zeiljacht huren Thailand