Griekenland

Home > Zeiljacht huren > Griekenland >


Zoeken op Wishful Sailing naar jacht, model, haven, gebied, land, informatie, reisverslagen of producten:

Even geduld aub!


Zeiljacht huren Griekenland

Zeiljacht huren Griekenland:

Griekenland kent vele mooie gebieden voor een zeiljacht huren maar de bekendste en meest populaire gebieden voor een zeiljacht huren zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu , Lefkas en Saronische plus Argolische Golf met vertrek vanuit Athene.  Bareboat, meezeiljacht huren, zeiljacht huren met schipper en flottielje zeiljacht huren kunnen wij ook zeiljacht huren met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je schitterend zeiljacht huren in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion. Tot slot kunnen wij ook nog zeiljacht huren vanuit o.a. Skiathos (Sporaden) , Kos, Rhodos en Samos (Dodekanesos) aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeiljacht huren in Griekenland!

 

Argolische Golf Ionische Zee Cycladen Dodekanesos Sporaden Prijzen

 

Griekenland heeft circa 1400 eilanden waarvan 169 bewoond zijn. Voor het grootste deel is het lokmiddel van zand, overzee en jaarrond van zonneschijn, die de grootste aantrekkelijkheid zijn. Griekenland heeft 13.676 km kustlijn, de stranden van jou dromen zijn hier absoluut te vinden: lang witte zandige stranden met turquoise kristalwateren, kleine stranden die door reusachtige klippen of pijnboom worden omringd en de bossen van palmbomen, stranden met wateren alsof de bleekmiddelwateren met de blauwe kleur van het Middellandse Zeegebied werden gemengd.

   Zeiljacht huren Griekenland Zeiljacht huren Griekenland  Zeiljacht huren Griekenland

De lokale omstandigheden voor zeiljacht huren Griekenland:

Sterk afhankelijk van het gebied maar zeker de Ionische zee (Lefkas en Corfu) en de Argolische golf (Kalamaki -  Athene) lenen zich goed voor het familie zeiljacht huren, het rustige zeiljacht huren en flottielje zeiljacht huren in Griekenland. Vertrek vanuit Athene, Corfu en Lefkas is voor een eerste keer in het buitenlandvaren een bijzonder goede keuze met over het algemeen maximaal een lekkere 4 tot 5 beaufort met beperkte golfslag op de dag en rustige avonden. Vanaf half Juli kan de Meltemi opsteken met windkrachten tot 6 beaufort in deze gebieden. In deze gebieden kunnen wij ook flottieljezeiljacht huren aanbieden.

 

Voor de meer ervaren zeiler bieden wij zeiljacht huren vanaf de Cycladen, Kos en Rhodos, Sporaden en de Dodekanesos aan. Gemiddeld staat er 1 tot 2 beaufort meer wind in deze gebieden in vergelijk tot met vertrek Ionische zee en Argolische Golf.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren Griekenland:

Check hier onze online updated aanbiedingen of Last Minutes voor zeiljacht huren in Griekenland en hier voor onze prijzen in Griekenland. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de Zoek en Boek.

Standaard verhuur zeiljacht huren Griekenland:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Zeiljacht huren Griekenland | Athene - Saronische en Argolische Golf

Met vertrek vanuit Athene liggen de Saronische en Argolische Golf voor ons open. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rustige stabiele wind met af en toe een uitschieter. Tijdens de Meltemi zijn deze golven nog goed bevaarbaar.

Het gebied is vergeven van leuke en ludieke kleine plaatsjes zoals: Poros, Hydra, Epidavros, Aegina, Spetsas, Plaka, Ermioni, Perdika, Methana en Vaathi. Gemiddelde reisafstand per dag is ongeveer 15 tot 20 nautische mijlen. Ook zijn er diverse leuke baaien te bezoeken tijdens de tochten. Alle jachten die wij aanbieden vanuit Kalamaki (jachthaven Athene) kunnen mee in ons flottielje. Klik hier voor een leuk reisverslag van 2 weken zeiljacht huren in de Argolische en Saronische Golf.

Zeiljacht huren Griekenland

Zeiljacht huren Griekenland | Lefkas - Ionische zee

De Ionische Eilanden liggen aan de westkust van Griekenland. Het gebied omvat 7 grotere en een aantal kleinere, vaak onbewoonde eilanden. Er is keuze genoeg om een zeiljacht te huren en aan te meren in een van de vele baaien. Er zijn dorpjes die rust bieden, er zijn ook plekken die wat meer vertier bieden. Lefkas Marina, onze thuishaven, ligt in het hart van de Ionische Zee.

Zeiljacht huren Griekenland | Corfu - Ionische zee

Naast vertrek vanuit Lefkas stad kunnen wij ook vertrek vanaf Lefkas Nidri aanbieden. Hierdoor kun je de keus maken om koers te zetten naar het noorden (Corfu) of naar het zuiden (Zakynthos). Gebied is eveneens goed beschut en de gemiddelde vaar afstanden liggen tussen de 15 tot 20 nautische mijlen per dag. Plaatsen die aangedaan zullen worden zijn o.a : Lefkas stad, Nidri, Sivota, Vaathis, Vounagi en Paleros.

  Zeiljacht huren Griekenland Zeiljacht huren Griekenland Zeiljacht huren Griekenland

Zeiljacht huren Griekenland | Cycladen

Het gebied voor de gevorderde zeiler zijn de Cycladen. Indien je met de klok rondvaart kan je in geval van de Meltime op ruime wind uitwijken naar de Saronische Golf. Gaarne attenderen wij jullie op de zogenaamde Meltemi wind. Deze wind kan vanaf eind mei ontstaan boven de Egische zee. Dit is een bijzonder harde wind die over de Griekse eilanden waait. Vaak wordt windkracht 7 tot 8 beaufort of meer gehaald. Tijdens de Meltemi zijn andere gebieden zoals de Saronische en Argolische Golf nog goed bevaarbaar. Varen tijdens Meltemi met windkrachten boven 6 beaufort is uitgesloten door de verzekeraars.

Zeiljacht huren Griekenland | Dodekanesos - Kos, Samos, Rhodos

De eilanden van de Dodekanessos (letterlijk 'twaalf eilanden') liggen ten zuiden van de Noord eilanden en ten oosten van Turkije. De groep telt vier grotere eilanden (Rhodos, Karpathos, Kos en Kalymnos) en veertien kleinere eilanden o.a. Astypalaia, Karpathos, Kastelorizo, Lipsi, Leros, Nisyros, Patmos, Symi, Tilos, Halki. Verder vallen een aantal onbewoonde rotsformaties ook onder deze groep. Toeristisch gezien zijn Rhodos, Kos, Patmos, Leros en Kalimnos de belangrijkste eilanden. Rhodos en Kos bieden een grote variateit aan culturele bezienswaardigheden, excursies, uitgaans- en sportmogelijkheden. Patmos, Kalimnos en Leros volgen als goede tweede. Het meest groene eiland is Rhodos. De overige eilanden bieden voornamelijk rust en een oorspronkelijk sfeertje. (bron Grieks verkeerbureau).

Zeiljacht huren Griekenland

Zeiljacht huren Griekenland | Sporaden - Skiathos, Skopelos en Siros

Tegenover Pilion bevinden zich de Sporaden; groene eilanden met gouden stranden. Schilderachtige dorpjes, kastelen, kerken en kloosters zijn elementen die unieke beelden op deze eilandengroep vormen. Het woord ‘Sporaden’ betekent bezaaid. De eilandengroep is bewoond vanaf de 10e eeuw voor Christus en kende grote welvaart tussen 3e en de 2e eeuw. Skiros ligt oostelijker ter hoogte van Kimi (Evia) en hoort officieel bij de provincie van Evia. Alle vier de eilanden hebben een heuvelachtig karakter; Skiathos en Skopelos zijn echter meer bebost. Rustzoekers kunnen op alle vier de eilanden terecht. Alonissos is het minst bezochte eiland van de vier.(bron Grieks verkeerbureau)

  Zeiljacht huren Griekenland

 

 

Prijzen en offertes
Informatie Zeiljacht huren Griekenland

Reisverslagen Griekenland

Last Minutes Griekenland

Prijzen Griekenland

informatie aanvragen

 Zeiljacht huren Griekenland

 

Zeiljacht huren Griekenland
Activiteiten Griekenland

Zeiljacht huren Griekenland

Flottielje zeilboot huren Griekenland

Catamaran zeiljacht huren Griekenland

Meezeiljacht huren Griekenland

Zeezeilcursus Griekenland

Zeiljacht huren met Schipper  

 Zeiljacht huren Griekenland
Zeiljacht huren Griekenland
Gebieden Griekenland

Saronische Golf

Ionische Zee

Cycladen

Sporaden

Dodekanesos

Zeiljacht huren Griekenland

Zeiljacht huren Griekenland

Populaire Havens

Athene en Lavrion

Lefkas

Corfu

Rhodos

Kos

Zeiljacht huren GriekenlandZeiljacht huren Griekenland
Zeiljacht huren Griekenland
Zeiljacht huren Griekenland
Zeiljacht huren Griekenland
Links Zeiljacht huren Griekenland

 Zeiljacht huren Griekenland
 Zeiljacht huren Griekenland
 Zeiljacht huren Griekenland
 Zeiljacht huren Griekenland
 
 Zeiljacht huren Griekenland