Cuba

Home > Zeilboot huren > Caribbean > Cuba >  


Zeiljacht huren in Cuba:

Cuba het grootste van de Caribische eilanden, combineert een fascinerende mix van koloniale historie met een verscheidenheid aan Latijns Amerikaans, Spaans en Afrikaanse culturen in de noordkant van de Caribbean. Het biedt hagelwitte zandstranden, kokosnoot palmen en een onderwaterwereld die ongeveer 500 soorten vis en vijftig verschillende typen koraal bevat die dit spannende eiland omringen. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren in Cuba:

 Zeilboot huren Cuba  Zeilboot huren Cuba

Zeilboot huren Cuba:  algemeen

Meer dan 4000 riffen en inhammen maken deel uit van Cuba inclusief het bijzondere Isle of Youth (Isla de la Juventud) met een oppervlak van 2200 km2. Ook wel bekend als de sleutel van de golf is Cuba het grootste eiland van de West Indies en een van de grootste van de wereld. Cuba heeft meer dan 300 natuurlijke stranden met fijn wit zand en kristal helder water. Het belangrijkste van deze stranden is Varadero; maar er zijn anderen Oostelijk van de hoofdstad in Holgu en Cayo Largo del Sur, als ook in de Noordelijke plaatsen Ciego de Avila en Villa Clara.

Warm, rustig, kristal helder water omringt de Cubaanse archipel. Duikliefhebbers en zeilers komen graag naar Cuba vanwege de helderheid van het water, niet vervuilde en goed beschermde bodem, diversiteit aan onderwater flora en fauna en weinig getijden stromen.

Zeilboot huren Cuba Zeilboot huren Cuba

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeilboot huren Cuba:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilboot huren in Cuba en hier voor onze prijzen in Cuba. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

 

Prijzen en offertes
Informatie Zeilboot huren Cuba

Last Minutes Cuba

Prijzen Cuba

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Zeilboot huren Cuba

 

Zeilboot huren Cuba
Links Zeilboot huren Cuba