Turkije

Home > Zeilboot huren > Turkije > Turkse wateren >


 

 

De gebieden in Turkije voor een zeilboot, catamaran of zeilboot huren in Turkije:

Turkije kent vele gebieden voor een zeilboot huren maar de bekendste en meest populaire gebieden voor zeilboot huren in Turkije zijn de Lycische kust met zeilboot huren vanaf o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meezeilboot huren, zeilboot huren met schipper en flottielje zeilboot huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot huren in Turkije!

 

De schoonheid van de Turkse kust en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking zullen je aangenaam verrassen. Bij veel ankerplaatsen vindt men oude steden, theaters en ruines maar ook ideale baaitjes waarin je na een dag zeilboot huren in Turkije heerlijk kan zwemmen in het prachtige blauwe water, wat soms zelfs ter plekke uit een bron komt opborrelen. Niet alleen het zeiljacht huren maar ook de romantische vissers dorpjes doen je het dagelijkse hectische leven volledig vergeten.

 

Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren in Turkije! Tot slot kunnen wij zeiljachten en zeilboten aanbieden in de onderstaande Turkse zeilgebieden:

 

Bodrum Fethiye Marmaris Gocek

 

De kust van Turkije is een echt paradijs; diepe inhammen en baaien met bomen tot aan de rand van het water, wat prachtig helder is omdat er in dit gedeelte van de Aegeische zee geen industrie is en er streng op vervuiling door het toerisme gecontroleerd wordt. Hierdoor is de natuurlijke omgeving van dit deel van Turkije onaangetast, en zeker de baaien van Gokova en Hisarpnu. Deze wetenschap geeft het zeilboot huren, zwemmen, en genieten van de omgeving nog meer inhoud en maakt je zeilboot huren tot een waar feest.

 

 

Er hangt een Orientaalse sfeer in de dorpjes en kleine haventjes. Schoenpoetsers met hun prachtige koperen schoenpoetsdozen bieden hun service aan terwijl jonge jongens je een Simit (een broodje met sesam zaadjes) en een glaasje Turkse thee aanbieden. Mannen spelen Backgammon voor hun winkels terwijl door de zon gebruinde boeren vrouwen in pofbroek en met kleurige blouses, hun verse fruit en groente verkopen. De kleurige markt is zeker een bezoek waard. Een mooie afwisseling na een dag zeilboot huren in Turkije. Voor de zeilers zijn er ook mooie marinas met prima supermarkten in de omgeving. Daar en in vele andere baaitjes vind je Lokanta alwaar men heerlijke voorgerechtjes en daarna een kleine vlees of vis maaltijd kan nuttigen. Sadun Boro, de eerste Turk die rond de wereld zeilde noemt de Gova-baai ook het mooiste zeilgebied op aarde!

 

  

 

Al met al door hier te gaan zeilboot huren ben je verzekerd van al die ingredienten die je verwacht bij zeilboot huren in Turkije. Zeilboot huren, zon, zwemmen, eten, drinken, cultuur, genieten met je zeiljacht of catamaran als basis. Of je nu alleen gaat zeiljacht huren in je zeiljacht (bareboat) of catamaran of dat je als deelnemer van een flottielje gaat meevaren, je kunt er verzekerd van zijn dat je leuke nieuwe mensen zult ontmoeten, daar is op al deze leuke plekken niet aan te ontkomen.

 

De omstadigheden voor zeilboot huren in Turkije

Zomers staat er vooral in de middag een heerlijk bries met 4 tot 5 beaufort. Gegarandeerd zon - lang seizoen (eigenlijk het gehele jaar door) en volop zon. Het gehele Turkse gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljzeilboot huren.

 

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeilboot huren Turkije:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor zeilboot huren in Turkije en hier voor onze prijzen in Turkije. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

 

Wie zijn wij:

De Nederlandse organisatie voor verrassende zeilboot huren, boot-verhuur, zeiljacht, zeiljachten , catamaran-zeilboot huren, catamaran-verhuur, zeilboot, jachthuur, en zeilboten huren, flottielje, meezeilboot huren, bootverhuur, jachtverhuur en zeilboot huren met persoonlijke aandacht.in o.a. Italie, Kroatie, Italie en Turkije en 42 landen in totaal.. Welkom aan boord bij de Wishful Sailing Company. De snelst groeiende organisatie op het internet voor verrassende zeilboot huren met persoonlijke aandacht. Onze zeilboot huren kunnen wij aanbieden in o.a. de volgende gebieden:

 

 

 

GRIEKENLAND - TURKIJE - KROATIE - ITALIE- SPANJE - CANARISCHE EILANDEN - MALLORCA - FRANKRIJK - CARIBBEAN - SEYCHELLEN - CUBA - BRAZILIE- THAILAND - AUSTRALIE- FRANS POLYNESIE - FLORIDA - BAHAMA'S - MALADIVEN - WEST ZWEDEN - BALTISCHE ZEE - NOORWEGEN -KAAP VERDISCHE EILANDEN ATHENE - RHODOS - KOS - LEFKAS CORFU - CYCLADEN - MURTER - SPLIT - DUBROVNIK - SUKOSAN - PULA - ZADAR - BODRUM - FETHIYE - GOCEK - MARMARIS- NAPELS - SALERNO- GENUA NETTUNO  - IBIZA - ELBA - SARDINIE - SICILIE - CORSICA - ST TROPEZ - CANNES - HYERES - GOLF JUAN - PORT PIN ROLLAND - TENERIFE - MARTINIQUE - ST MAARTEN - BVI - TORTOLA   - 42 LANDEN - 200 HAVENS


Zeilboot huren Bodrum - Zeilboot huren Fethiye - Zeilboot huren Marmaris - Zeilboot huren Gocek


 
Informatie Zeilboot huren Turkije

Reisverslagen Turkije

Last Minutes Turkije

Prijzen Turkije

Zoek en Boek

 

 

Activiteiten Turkije

Zeilboot huren Turkije

Flottielje zeilboot huren Turkije

Catamaran zeilboot huren Turkije

Meezeilboot huren Turkije

Zeezeilcursus Turkije

Zeilboot huren met Schipper  

 
Populaire Havens

Bodrum

Marmaris

Fethiye

Gocek

 

Overige populaire gebieden

Zeilboot huren Griekenland

Zeilboot huren Kroatie

Zeilboot huren Griekenland

Zeilboot huren Spanje

Zeilboot huren Mallorca

Zeilboot huren Frankrijk

Zeilboot huren Caribbean

Zeilboot huren Wereldwijd 42 landen

 

        

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey