Caribbean

Home > Zeilboot huren > Caribbean > Martinique >


De gebieden in de Caribbean voor zeilboten, catamarans en zeiljacht huren in Martinique:

Martinique is een van de grootste eilanden in de Kleine Antillen (1100 km ²). Het bergachtige deel heeft 2 belangrijke toppen: Mont Pelee in het noorden en Les Pitons du Carbet in het centrale deel. Bougainvillea, anthuriums, bamboe en vele variëteiten van exotische bomen zijn decking de bossen. Over het hele eiland vindt je suikerriet en bananen velden. Martinique is een departement van Frankrijk sinds 1946, waarvan de hoofdstad en vliegveld Fort de France is. Martinique en is een centrum voor de productie van suiker. 

Prijzen en offertes

Reisverslagen Martinique

Last Minutes Martinique

Prijzen Martinique

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

De klassieke koers is vanaf Martinique naar het zuiden, langs St. Lucia en op weg naar de Grenadines, archipel tussen St Vincent en Grenada. Bequia, Moustique, Tobago Cays Deze plaatsen betekenen verre, exoten en verwondering. Je kunt zelfs de route verder uit breiden naar Trinidad en Tobago of Los Roques. De Grenadines bieden luxe schuilplaatsen van de rijke en beroemde, historische plaatsen en de unieke Tobago Cays.

Geniet van tropische weer en oostelijke passaatwind. Het winterseizoen is over het algemeen droog. Het is vochtig van eind augustus tot eind oktober. De gemiddelde luchttemperatuur varieert tussen 22 en 30 ° C en het zeewater blijft tussen de 24 en 28 ° C. Tropische dagen zijn kort. Zon op 6 uur en zon rond 6pm. De wind waait uit Noord-Oost naar Zuid-West en zijn tussen 10 en 20 knopen in de zomer, 15 tot 25 knopen van november tot mei. De zee is in het algemeen goed, maar een beetje ruwer in de kanalen tussen de eilanden.

Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren in de Caribbean vanuit Martinique, St Maarten, Brazilie, Cuba, Tortola en BVI!

Martinique St Maarten BVI Tortola

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

  

De zeilomstandigheden voor zeilboot huren in Martinique:

Het seizoen beging eind november met het hoogseizoen van december (kerstdagen) t/m eind april. Midden seizoen is van mei t/m juli. Vanaf september t/m half november geld het zogenaamde Hurricane Saison waarin wij geen jachten wensen aan te bieden. De wind is constant en onder normale omstandigheden 24 uur aanwezig. Windkracht loopt uiteen van 4 tot 7 beaufort met een redelijke golfslag tussen de eilanden.

De BVI biedt beschutte wateren en eenvoudige navigatie. Wind is algemeen van noordoost naar zuidwest klap strekte 10-20 knopen. In de wintermaanden neemt de wind in kracht toe en komt de wind meer uit noordoostelijke richting. Het getijverschil is ongeveer 12 centimeter

De Caribbean is een waar zeilersparadijs. De ontelbare prachtige kleuren, de zeer aangename temperatuur en de unieke keuken zal je niet snel vergeten. Het heeft een aantal prachtige eilanden. Zo is Martinique een Frans eiland, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines zijn voormalige Engelse koloniën. Aan de bevolking merk je de Franse of Engelse invloeden, maar de Latijns-Amerikaanse invloeden voeren de boventoon. Bijvoorbeeld in de aanstekelijke muziekvormen van calypso, salsa en reggae. Je kunt er genieten van de Creoolse keuken.

Probeer zeker kreeft of proef de lokale specialiteit ‘conch’ (een groot schelpdier op Caraïbische wijze bereid). Naast zeilboot huren en uit eten gaan, is er de gelegenheid om diverse inheemse dorpjes of een tropische fruitmarkt in een stadje te bezoeken, te snorkelen tussen de exotisch gekleurde vissen bij de koraalriffen, een strandwandeling te maken of gewoon te luieren in de zon of onder een palmboom. Daarnaast kun je (vrijblijvend) een tocht maken door het regenwoud, een vulkaan beklimmen of een dagje duiken.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeilboot huren Martinique:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilboot huren in Martinique en hier voor onze prijzen in Martinique. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey