Caribbean

Home > Activiteiten > Zeilboot huren wereldwijd > Caribbean >


 

De gebieden in de Caribbean voor zeilboten, catamarans en zeiljacht huren in de Caribbean:

De Caribbean is een van de mooiste tropische gebieden voor zeiljacht huren. Je zeilt in de zon, onder een strak blauwe hemel, in helder water, ontmoet walvissen, dolfijnen en vliegende vissen. Onze zeiltochten in het Carabisch gebied gaan van Martinique via St Lucia, St Vincent en the Grenadinses met o.a. Mustique en Tobago Cays. De eerste drie zijn vulkaaneilanden met palmstranden, regenwouden, dorpjes en stadjes.

De Grenadines zijn Bounty eilanden en vaak niet meer dan met palmbomen begroeide zandbanken of begroeide rotsen. Op de grotere Grenadines tref je meestal wel een dorp aan. Vrijwel alle eilanden zijn omgeven door koraalriffen. Noordwaarts is vertrek vanuit St Maarten met o.a. een bezoek aan Antiqua in zuidwaartse richting of een bezoek aan de Britisch Virgin Islands (ook vanuit Tortola) goed te doen.

Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljachten huren in de Caribbean vanuit Martinique, St Maarten, Brazilie, Cuba, Tortola en BVI!

Martinique St Maarten BVI Cuba

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

  

De zeilomstandigheden voor zeiljachten huren in de Caribbean:

Het seizoen beginnt eind november met het hoogseizoen van december (kerstdagen) t/m eind april. Midden seizoen is van mei t/m juli. Vanaf september t/m half november geld het zogenaamde Hurricane Saison waarin wij geen jachten wensen aan te bieden. De wind is constant en onder normale omstandigheden 24 uur aanwezig. Windkracht loopt uiteen van 4 tot 7 beaufort met een redelijke golfslag tussen de eilanden.

 

De BVI bieden beschutte wateren en eenvoudige navigatie. Wind is algemeen van noordoost naar zuidwest klap strekte 10-20 knopen. In de wintermaanden neemt de wind in kracht toe en komt de wind meer uit noordoostelijke richting. Het getijverschil is ongeveer 12 centimeter

De Caribbean is een waar zeilersparadijs voor zeiljachten huren. De ontelbare prachtige kleuren, de zeer aangename temperatuur en de unieke keuken zal je niet snel vergeten. Het heeft een aantal prachtige eilanden. Zo is Martinique een Frans eiland, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines zijn voormalige Engelse kolonie. Aan de bevolking merk je de Franse of Engelse invloeden, maar de Latijns-Amerikaanse invloeden voeren de boventoon.

Bijvoorbeeld in de aanstekelijke muziekvormen van calypso, salsa en reggae. Je kunt er genieten van de Creoolse keuken. Probeer zeker kreeft of proef de lokale specialiteit ‘conch’ (een groot schelpdier op Carabische wijze bereid). Naast zeilboot huren en uit eten gaan, is er de gelegenheid om diverse inheemse dorpjes of een tropische fruitmarkt in een stadje te bezoeken, te snorkelen tussen de exotisch gekleurde vissen bij de koraalriffen, een strandwandeling te maken of gewoon te luieren in de zon of onder een palmboom. Daarnaast kun je (vrijblijvend) een tocht maken door het regenwoud, een vulkaan beklimmen of een dagje duiken.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljachten huren Caribbean:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilboot huren in Caribbean en hier voor onze prijzen in Caribbean. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur zeiljachten huren:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen onlinee.

 

Prijzen en offertes
Informatie Zeilboot huren Caribbean

Reisverslagen Caribbean

Last Minutes Caribbean

Prijzen Caribbean

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

 

Activiteiten de Caribbeannnn

Zeilboot huren Caribbean

Catamaran zeiljachten huren Caribbean

Meezeilboot huren de Caribbean

Zeilboot huren met Schipper  

Gebieden Caribbeann

Martinique

Sint Maarten

BVI - Tortola

Cuba

Brazilie

Overige populaire gebiedenn

Zeilboot huren Turkije

Zeilboot huren Kroatie

Zeilboot huren Italie

Zeilboot huren Spanje

Zeilboot huren Mallorca

Zeilboot huren Frankrijk

Zeilboot huren Griekenland

Zeilboot huren Wereldwijd 42 landen       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

Jachten

Catamarans

Bareboat

Duitsland

Caribbean

Athene

Mallorca

Athena

Bahia

Catamaran

Finland

Australie

Bodrum

Marmaris

Atoll

Belize

Flottielje

Frankrijk

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Griekenland

Cuba

Cannes

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Italie

Egypte

Corsica

Nice

Catalina

Orana

Zeezeilcursus

Kroatie

Kaap Verdie

Dubrovnik

Pula

Dehler

Outremer

Zeilen wereldwijd

Nederland

Seychellen

Elba

Sardinie

Dufour

Salina

Zeilen met Schipper

Noorwegen

Thailand

Fethiye

Sicilie

Elan

Voyage

 

Portugal

Venezuela

Gocek

Split

Feeling

Jeanneau

Online boeken

Spanje

USA

Golf Juan

St- Maarten

Gib Sea

Oceanis

 

Turkije

 

Hyeres

Sukosan

Grand Soleil

Salona

 

Zweden

 

Lefkas

Tortola

Hanse

Sun Odyssey