Italie

Home > Zeilboot huren > Italie > Sicilie >


Zeilboot huren Sicilie:

Sicilië strekt zich ver uit naar het Zuiden en het Oosten. Dit betekent dat net zoals in Turkije en de Griekse Dodecanese het seizoen vroeg aanvangt en laat eindigt. Deze bestemming staat op onze lijst met beste gebieden waar u vroeg in het seizoen en laat in het seizoen kunt genieten van zon, zee en zeilboot huren. De zee is warm genoeg om van midden Mei tot eind Oktober te zwemmen.  Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljachten in Sicilie!

 

Zeilboot huren in Sicilië is altijd een aantrekkelijke optie, maar het blinkt uit als een bestemming voor een combinatie vakantie. U kunt na een heerlijke week zeilboot huren genieten van een boeiende week aan land. De tempels in Agrigento in het Zuiden van het eiland zijn spectaculair, net zoals de Etna, en de chique steden Taormina en Cefalu.  Palermo vraagt om meer dan een vluchtig bezoek en dan zijn er ook nog de middeleeuwse steden landinwaarts. Het is nu eenvoudig te bereiken met diversen budget vliegmaatschappijen die vluchten naar Palermo en Catania aanbieden.

Zeilboot huren Palermo, Sicilie:

Vanuit de moderne jachthaven is een tocht rondom het eiland Sicilie een belevenis. Ook zijn er mogelijkheden langs de vulkaan de "Stromboli" te varen en een bezoek te brengen aan de eilandjes ten noorden van Mesina. Sicilie biedt niet alleen zijn spectaculaire kustlijn, magnifieke Griekse overblijfselen, maar tevens de vulkanische Aeolian eilanden. Het seizoen is hetzelfde als dat van Turkije of de Griekse Dodecanese met een zomer die in midden Mei aanvangt en aanhoud tot midden Oktober.

    

Zeilboot huren Aeolische Eilanden:

De moeilijkheden van het leven op deze eilanden resulteerde erin dat het merendeel van de inwoners een eeuw geleden zijn geemigreerd naar de VS en dus tref je nu een dun bevolkte eiland aan. Kom naar de Aeolian eilanden om de uitgebreide Griekse ruïnes op Lipari te bekijken, maar vooral om te zwemmen en duiken in de kristalheldere zee en te zonnen op de vele stranden en rotsachtige kusten. Momenteel zijn slechts twee van de vulkanen actief: Stromboli en Volcano. Het is interessant om 's nachts naar de top van de Stromboli te klimmen en de continue uitbarstingen van de vulkaan te observeren die zich ongeveer elke 20 minuten herhalen.

Hoewel deze eilanden zo dichtbij elkaar liggen zijn ze zeer verschillend van sfeer, uitstraling en stijl van leven. De rust van de Filicudi en Alicudi eilanden wordt beheerst door honderdjarige tradities en oude ritmes. Het exclusieve nachtleven van Panarea, de pracht van Stromboli, het groene Salina beroemd om zijn Malvasia wijn.

In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden is het zeilboot huren aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeilboot huren Sicilie:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilboot huren in Italie en hier voor onze prijzen in Sicilie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur: Zeilboot huren Sicilie

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

  

Prijzen en offertes
Informatie Zeilboot huren Sicilie

Reisverslagen Italie

Last Minutes Italie

Prijzen Sicilie

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

Activiteiten Sicilie

Zeilboot huren Italie

Catamaran zeilboot huren Italie

Zeilboot huren met Schipper  

 
Gebieden Italie

Elba- Corsica (Fr))

Sicilie

Sardinie

Napels

Populaire Havens

Piombino, Punta Ala, Follonica

Palermo, Portorosa, Trapani

Alghero, Olbi, Porto Rotondo, Portisco

Napels, Nettuno, Salerno     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey