Seychellen

Home > Zeilboot huren  > Seychellen >


Zeilboot huren Seychellen:

Vanuit o.a. Mahe kunnen wij jullie een fantastische vloot aanbieden. Deze archipel van betoverende eilanden met curieuze namen als Happiness, Silhouette, Arid en Curieuse zijn nog niet lang toegankelijk voor de zeiler. Meerdere eilanden vallen onder natuurbeschermingsprogramma's. Creoolse dorpjes, tropische begroeiing, roze granietrotsen en fantastische onderwaterwereld vormen een paradijselijk decor voor een perfecte zeilvakantie. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren in de Seychellen

De zeilomstandigheden zijn er het hele jaar ideaal. Er komen geen cyclonen voor. Het begin van het droge seizoen valt in april. Van mei tot oktober waait de zuidoost passaat. In november, de monsoon periode, neemt de luchtvochtigheid toe en draait de wind naar het noordwesten. Semi-equatoriaal klimaat met temperaturen tussen 25 tot 32 graden het hele jaar door. Van december tot maart soms korte regenbuitjes. 

Zeilboot huren Seychellen | Een unieke Archipel voor zeilboot huren

De Seychellen archipel ligt ongeveer 1000 mijl ten oosten van de Afrikaanse kust en biedt meer natuurreservaten en maritieme parken dan waar ook ter wereld. Je vindt er een overvloed aan witte zandstranden, torenhoge granieten rotspieken, de beste snorkelplekjes en een exotische fauna. Daarbij komt de beroemde vriendelijke, uitgaande lokale bevolking met Franse, Engelse, Afrikaanse en Indische invloeden. Onze nieuwe basis is gelegen op het eiland Mahé en is bereikbaar vanaf de meeste grote Europese luchthavens.

Zeilboot huren Seychellen  Zeilboot huren Seychellen

Zeilboot huren Seychellen | Zoveel eilanden, zoveel mogelijkheden
De heerlijke Creoolse keuken met een grote verscheidenheid aan vis-, groenten- en fruitschotels, geaccentueerd door de lokale kruiden en specerijen, is een absolute aanrader. Probeer het op uw eerste dag en als u een stevige wandeling leuk vindt is dit de manier om het «Parc de Morne Seychellois» te ontdekken. Breng de nacht door in de prachtige Beau Vallon Baai. Koers de volgende dag naar het 25 mijl noordoost gelegen Anse Lazio op Praslin. Hier kunt u snorkelen rond uw eerste koraalrif en het prehistorische bos van de Vallée de Mai «De Garden of Eden» met zijn zeldzame «coco de mer» palmen.

Op een korte afstand naar het zuidwesten ligt Cousin, een natuurreservaat en thuisbasis voor verschillende bedreigde diersoorten en talloze jan-van-gentjes en fregatvogels. Zeil terug naar Curieuze «Het Rode Eiland» waar honderden grote schildpadden leven. Gebruik de lunch de volgende dag op St. Pierre, omgeven door gladgepolijste granieten rotsen, smaragd groene begroeiing en saffier kleurig water. Geniet van de utuitstraling van de «Love Palm» bomen op Anse Volbert. Grande Soeur, Felicite en Coco maken deel uit van een onbedorven archipel ten westen hiervan. Voor u de wal op gaat moet u hier de kleurrijke Demoisselles vis over het rif zien dansen.

Een korte zeiltrip zuidelijk ligt La Digue met zijn grote natuurlijke granieten beeldhouwwerken en zijn talloze beschutte ankerplaatsen. Als u de wal op gaat, huur dan een fiets en proef de «couleur locale», zie een ouderwetse ossenkar en een vanilleplantage. Koers naar St. Anne National Marine Park en Cerf Eiland op uw laatste zeildag. Het is fantastisch snorkelen rond de kleurrijke riffen bij deze weelderig begroeide eilanden met prachtige stranden. Dineer met heet gekruide vis en geniet van de laatste avond onder de sterren.

Zeilboot huren Seychellen | Klimaat

Perfect zee en de weersomstandigheden voor de huurder. De archipel, die onder invloed van zeer sterke wind, wordt gedomineerd door een onderscheidend systeem, bestaande uit twee moessons gescheiden door een maand met een veranderlijke weersomstandigheden: de inter-seizoen. Van mei tot oktober, bijna constant waaien zuid oostelijke met heldere hemel. De windkracht draait vanaf november naar noordwestelijke. De meest vochtige & natste maanden zijn van december tot maart. De zuidoostelijke wind patroon keert terug in april. Tussen deze twee periodes van zuid-noord-oostelijke en westelijke winden zijn er twee korte perioden van rust of lichte wind. April en mei zijn de zonnigste maanden met een dagelijks gemiddelde van 7h50 'om 8h20' van de zon. Deze lichte klimaatveranderingen nauwelijks invloed op de temperatuur, die nog altijd een gemiddelde van 28 ° tot 32 ° C, zowel de lucht en over zee. Geen orkaanseizoen in de Seychellen, zelden de wind snelheden van meer dan 30 knopen. 

Zeilboot huren Seychellen | Zeilcondities voor zeilboot huren Seychellen

Januari tot maart: noord-westelijke winden zijn dominant met korte periodes van wind uit het noorden of noordoosten. Snelheden tussen de 10 tot 15 knopen, kleine zwellen. In maart wind begint te verzwakken. April en mei: De waaien uit het noord / oosten met snelheden tussen 5 tot 15 knopen. Zeer rustige zee-, lucht-temperatuur 32 ° C, zee temperatuur van 30 ° C. Juni: zuidoostelijke wind de overhand hebben iets met snelheden tussen 10 en 20 knopen. Juli-september: droge seizoen, lucht en water temperatuur van 28 ° C, zeer weinig regenval. Zuid-oostelijke wind de overhand hebben op een constante 20 tot 25 knopen. Zee kan worden schokkerig en enkele bevestigingspunten niet toegankelijk. Oktober en november: Winds en deining geleidelijk afnemen. Zoals november gaat door noord-westen wind terugkomen. December: de wind blaast uit het noord-westen met snelheden tussen 5 en 10 knopen. De temperatuur stijgt.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeilboot huren Seychellen:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilboot huren in Seychellen en hier voor onze prijzen in Seychellen. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

Prijzen en offertes
Informatie Zeilboot huren Seychellen

Last Minutes Seychellen

Prijzen Seychellen

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Zeilboot huren Seychellen

 

Zeilboot huren Seychellen
Activiteiten Seychellen

Zeilboot huren Seychellen

Catamaran zeilboot huren Seychellen

Zeilboot huren met Schipper  

 Zeilboot huren Seychellen
Zeilboot huren Seychellen
Zeilboot huren Seychellen
Zeilboot huren Seychellen
Zeilboot huren Seychellen
Zeilboot huren Seychellen       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey