Italie

Home > Zeilboot huren > Italie > Napels >


zeilboot huren Napels

Zeilboot huren Napels, Nettuno en Salerno:

Napels is een van de mooiste bestemmingen voor zeilboot huren in Italie. Samen met onze lokale partners kan Wishful Sailing zeiljacht huren aanbieden met vertrek vanaf Napels, Nettuno en Salerno. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren in Italie vanuit Napels, Nettuno en Salerno.

Zeilboot huren Napels: Algemeen

Eerst Napels zien en dan sterven. Dat is een gevleugelde uitdrukking om aan te duiden dat de stad het mooiste is dat je kan zien. Dat is althans de populaire versie. Volgens de Napolitanen ligt het heel anders: wie Napels heeft gezien moet zeker doorreizen naar een ander stadje waarvan de naam – vrij vertaald – "sterven" betekent. Hoe dan ook, de stad heeft zonder meer een fraaie ligging aan de Golf van Napels, met dichtbij de vulkaan Vesuvius. De stad werd rond het begin van de jaartelling gesticht door de Grieken die het de naam Neapoli (Letterlijk: Nieuwe stad) gaven.


Door de eigenaardige ligging van Napels, aan een azuurblauwe baai tussen de Vesuvius (waar aan de voet de ruines van Pompeii en Herculaneum liggen) en de Middellandse Zee, biedt de stad zicht op de eilanden Procida, Ischia en het veelbezongen Capri. De stad is voor onze begrippen zeer heuvelachtig te noemen. Niet veel grote steden liggen zo dicht bij zee Napels. Naast een cultuurvakantie kun je er, met verschillende mooie badplaatsen in de buurt ook een relaxvakantie van maken. De prachtige ligging van de stad zorgt voor verbluffende uitzichten over de baai van Napels, de altijd aanwezige Vesuvius, en het heuvelachtige landschap. Napels is een levendige stad en de inwoners zijn boven alles gepassioneerd.

Ontvang onze complete voorstellen plus scherpe prijzen voor jachtverhuur in Napels direct via de Zoek en Boek of klik op het jacht van je interesse en boek direct online. Boek goed en vertrouwd - boek met SGR en HISWA garanties via Wishful Sailing

Zeilboot huren Italie:

Italie kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire zijn wel Elba, Sicilie, Corsica, Sardinie en de Golf van Napels met o.a. vertrek vanaf Piombino, Punta Ala, Follonica, Palermo, Portoferraio, Portorosa Napels, Nettuno en Salerno.

Bareboat, meezeilboot huren, zeilboot huren met schipper en flottielje zeilboot huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Piombino aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren in Italie!  Tot slot kunnen wij zeiljachten en zeilboten aanbieden in de onderstaande Italiaanse zeilgebieden:  

 

    

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, foto impressies, dagindeling en sfeerbeelden verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online. 

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeilboot huren Napels:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor zeilboot huren in Italie en hier voor onze prijzen in Italie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur zeilboot huren Napels:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

  

Prijzen en offertes
Informatie Zeilboot huren Italie

Reisverslagen Italie

Last Minutes Italie

Prijzen Italie

Uitgebreid Zoeken

informatie aanvragen

 

 

Activiteiten Italie

Zeilboot huren Italie

Flottielje zeilboot huren Italie

Catamaran zeilboot huren Italie

Meezeiljacht huren Italiee

Zeezeilcursus Italie

Zeilboot huren met Schipper  

 
Gebieden Italie

Elba- Corsica (Fr)

Sicilie

Sardinie

Napels

Populaire Havens

Piombino, Punta Ala, Follonica

Palermo, Portorosa, Trapani

Alghero, Olbi, Porto Rotondo, Portisco

Napels, Nettuno, Salerno       


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey