Thailand

Home > Activiteiten > Zeilboot huren wereldwijd  > > Thailand


De zeilgebieden voor catamaran, zeilboot of zeilboot huren in Thailand:

Phuket is een bijzondere en exotische bestemming voor de zeilliefhebber. Deze jachten zijn afgemeerd in Yacht Haven Marina, NE Phuket, op slechts 15 minuten van Phuket Int. luchthaven.Dit eiland ligt aan de zuidwestzijde van Thailand in de Andaman Zee. Een zeilcruise laat zich hier perfect combineren met een rondreis door het land of met een lekkere luie strandvakantie.

Andere havens waar wij ook jachten kunnen aanbieden zijn Laem Phrao, Boat lagoon en Ao Chalong.

De lokale bevolking is erg vriendelijk en gastvrij. De keuken is er meer dan voortreffelijk en kan tot een van de beste ter wereld beschouwd worden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren in Thailand.

 

De starthaven voor zeilboot huren Thailand ligt o.a. op Phuket Eiland op slechts 20 minuten van Phuket International Airport (via Bankok Dit zeilgebied herbergt wel honderd mooie eilanden en ankerplaatsen welke zich uitstekken tot Tarutao bij de grens met Maleisie. Het hele jaar door zijn de zeilomstandigheden goed.

Hoogseizoen is van november tot april, zonnig en droog met een kalme zee en met ideale windomstandigheden. Het groene (regen) seizoen is van mei tot oktober, het waait dan sterker maar de vele eilanden bieden toch een beschut vaarwater. Getijdeverschillen bedragen 1.80 tot 2.10 meter.

Winden:

Mei tot october: wind uit zuidwest
November tot april: wind uit noordoost

 

Algemeen zeilboot huren Thailand:

Phuket ligt 480 mijl (800 km) ten zuiden van Bangkok en 600 mijl (960 km) ten noorden van Singapore.Both steden zijn aangesloten op Phuket Airport met 20 dagelijkse rechtstreekse vluchten van slechts 1 Ĺ uur. De westkust van Phuket is omgeven met prachtige stranden, van het rustig op de meest drukke vakantie's plaats als Patong. Jachthavens zijn shelted aan de oostelijke kust.

Langkawi is gelegen in het noordwesten van MaleisiŽ en precies op de grens van Thailand. Dit prachtige eiland is gemakkelijk bereikbaar door de dagelijkse rechtstreekse vluchten vanuit Kuala Lumur, Singapore, of Penang. Dagelijks vluchten zijn ook beschikbaar vanaf Bangkok via Kuala Lumpur en Penang.

Phuket naar Langkawi. Er zijn 100's van de eilanden, baaien / lagunes met kristalhelder water, vol met tropische vissen en mooie koralen, plus vele verlaten stranden met schoon wit zand. De kruissnelheid gebied van 12.000 vierkante kilometer heeft vele afgezonderde bevestigingspunten om uit te kiezen.


 

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeilboot huren Thailand:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilboot huren in Thailand en hier voor onze prijzen in Thailand. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.
Prijzen en offertes
Informatie Zeilboot huren Thailand

Last Minutes Thailand

Prijzen Thailand

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

 

Activiteiten Thailand

Zeilboot huren Thailand

Catamaran zeilboot huren Thailand

Zeilboot huren met Schipper  

        

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey