Brazilie

Home > Motorboten > Caribbean > Brazilie >


Motorboten in Brazilie:

Het belangrijkste watersportgebied van Brazilie telt duizenden stranden, havens en 365 eilanden, waaronder het grootste eiland Ilha met fantastische stranden en uitstekende surfmogelijkheden. Een unieke omgeving waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud.

Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken. Ilha Grande is het grootste eiland en valt onder het Marine Statepark. Op Ilha Grande vindt u de mooiste stranden, waaronder Praia de Lopes Mendes (top 12 mooiste stranden wereldwijd). De kleuren van de oceaan zullen u weten te verrassen, ze varieren van lichtgroen tot donkerblauw en de bergen lopen in zee, die lang ondiep blijft. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of motorboot in Brazilie!

  

Een unieke omgeving voor motorboot waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud. Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken. Ilha Grande is het grootste eiland en valt onder het Marine Statepark.

Op Ilha Grande vindt u de mooiste stranden, waaronder Praia de Lopes Mendes (top 12 mooiste stranden wereldwijd).De kleuren van de oceaan zullen u weten te verrassen, ze varieren van lichtgroen tot donkerblauw en de bergen lopen in zee, die lang ondiep blijft.

Angra dos Reis ligt in het midden van de groene kust van Rio de Janeiro met talrijke yachtclubs en hotels. 's Avonds is het goed toeven in de vele restaurants en barretjes. Een paar mijl van Angra vandaan ligt de historische stad Paraty waar de koloniale architectuur goed bewaard is gebleven. Paraty is vrij van autoverkeer en voorzien van de prachtigste pousada's (pensions) rond een mooie binnentuin. Vroeger was hier een portugees fort en vlakbij dit stadje zijn de overblijfslen te vinden van de Caminho do Ouro. De portugezen legden deze 1200 kilometer lange, steile weg dwars door het regenwoud aan om de goudmijnen van Minais Gerais te bereiken.

De Brazilianen zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij. Dit wordt mede veroorzaakt door het fantastische klimaat, veel ruimte en overal fruit, zodat niemand honger hoeft te lijden.

 

Angra ligt zo'n 50 Nm van Rio de Janeiro.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen motorboot Brazilie:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor motorboot in Brazilie en hier voor onze prijzen in Brazilie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Prijzen en offertes
Informatie Motorboten Brazilie

Last Minutes Brazilie

Prijzen Brazilie

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

 

Activiteiten Brazilie

Motorboten Brazilie

Catamaran motorboot Brazilie

Motorboten met Schipper  

 
Gebieden Caribbean

Martinique

Sint Maarten

BVI - Tortola

Cuba

Brazilie       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Duitsland

Caribbean

Athene

Mallorca

Athena

Bahia

Catamaran

Finland

Australie

Bodrum

Marmaris

Atoll

Belize

Flottielje

Frankrijk

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Griekenland

Cuba

Cannes

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Italie

Egypte

Corsica

Nice

Catalina

Orana

Zeezeilcursus

Kroatie

Kaap Verdie

Dubrovnik

Pula

Dehler

Outremer

Zeilen wereldwijd

Nederland

Seychellen

Elba

Sardinie

Dufour

Salina

Zeilen met Schipper

Noorwegen

Thailand

Fethiye

Sicilie

Elan

Voyage

 

Portugal

Venezuela

Gocek

Split

Feeling

Jeanneau

Online boeken

Spanje

USA

Golf Juan

St- Maarten

Gib Sea

Oceanis

 

Turkije

 

Hyeres

Sukosan

Grand Soleil

Salona

 

Zweden

 

Lefkas

Tortola

Hanse

Sun Odyssey