Italie

Home > Motorboten > Italie >


Zoeken op Wishful Sailing naar jacht, model, haven, gebied, land, informatie, reisverslagen of producten:

Even geduld aub!


Motorboten Italie

Motorboten Italie:

Italie kent vele vaargebieden maar de bekendste en meest populaire zijn wel Elba, Sicilie, Corsica, Sardinie en de Golf van Napels met o.a. vertrek vanaf Piombino, Punta Ala, Follonica, Palermo, Portoferraio, Portorosa Napels, Nettuno en Salerno.

Bareboat, meemotorboot, motorboot met schipper en flottielje motorboot kunnen wij ook met vertrek vanuit Piombino aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of motorboot in Italie!  Tot slot kunnen wij motorboten en zeilboten aanbieden in de onderstaande Italiaanse vaargebieden:  

Elba Sicilie Sardinie Napels Prijzen

Motorboten Italie | Elba

Elba is het grootste, rijkste en mooiste eiland van de Toscaanse Archipel en heeft aan beide kanten diepe insnijdingen in de kust. Ankerplaatsen rondom het eiland zijn ruimschoots aanwezig en het eiland beschikt over een aantal gemoedelijke havens. Toscane is het minst bekende bij Noord Europese zeilers maar biedt een combinatie van schitterende motorboot met een bezoek aan de wonderen landinwaarts zoals Pisa en San Gimignano. Er liggen aansprekende eilanden vlak voor de kust, Elba is er een van. Zowel Sardinie en Corsica liggen ook op zeilafstand en nodigen uit om erheen te varen

In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden is het motorboot aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren vaarder.

 Motorboten Italie  Motorboten Italie  Motorboten Italie

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, foto impressies, dagindeling en sfeerbeelden verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online. 

Motorboten Italie | Sicily

Motorboten Italie

De gebieden in Sicilie voor motorboot Sicilie:

Sicilie strekt zich ver uit naar het Zuiden en het Oosten. Dit betekent dat net zoals in Turkije en de Griekse Dodecanese het seizoen vroeg aanvangt en laat eindigt. Deze bestemming staat op onze lijst met beste gebieden waar u vroeg in het seizoen en laat in het seizoen kunt genieten van zon, zee en motorboot. De zee is warm genoeg om van midden Mei tot eind Oktober te zwemmen.  Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of motorboten in Sicilie!

Palermo, Sicilie
- Vanuit de moderne jachthaven is een tocht rondom het eiland Sicilie een belevenis. Ook zijn er mogelijkheden langs de vulkaan de "Stromboli" te varen en een bezoek te brengen aan de eilandjes ten noorden van Mesina. Sicilie biedt niet alleen zijn spectaculaire kustlijn, magnifieke Griekse overblijfselen, maar tevens de vulkanische Aeolian eilanden. Het seizoen is hetzelfde als dat van Turkije of de Griekse Dodecanese met een zomer die in midden Mei aanvangt en aanhoud tot midden Oktober.

Motorboten Italie | Sardinie 

De gebieden in Sardinie voor motorboot Sardinie:

Een van de meest onbekende vaargebieden voor motorboot is Sardinie. Het is een van de prachtigste vaargebieden voor motorboot van Europa, een combinatie van zowel motorboot en Italiaanse sfeer en cultuur Het gehele seizoen kun je hier naartoe vliegen in dezelfde tijd en tegen vergelijkbare kosten als naar Mallorca. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of motorboten in Sardinie!

Portisico, Sardinie - Portisico is vlakbij Olbia gelegen; de aankomsthaven van de vele veerboten vanaf het vasteland. Vanuit Portisico zijn veel zeilmogelijkheden o.a. naar het eiland Corsica.

Motorboten Italie 

Motorboten Italie | Golf van Napels, Nettuno, Salerno.

Een motorboot in de Baai van Napels is rustig en de afstanden zijn bescheiden. Dit is een trip voor degenen die het motorboot willen combineren met misschien een bezoek aan Napels en Pompeii, of een tocht naar Capri, of een bezoek aan de Amalfi kust. Je kunt het ook allemaal doen in iets meer dan een week.

Motorboten Italie

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen motorboot Italie:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor motorboot in Italie en hier voor onze prijzen in Italie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur motorboot Italie:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Motorboten Italie   Motorboten Italie Motorboten Italie

Prijzen en offertes
Informatie Motorboten Italie

Reisverslagen Italie

Last Minutes Italie

Prijzen Italie

Uitgebreid Zoeken

informatie aanvragen

 Motorboten Italie

 

Motorboten Italie
Activiteiten Italie

Motorboten Italie

Flottielje motorboot Italie

Catamaran motorboot Italie

Meemotorboot huren Italiee

Zeezeilcursus Italie

Motorboten met Schipper  

 Motorboten Italie
Motorboten Italie
Gebieden Italie

Elba- Corsica (Fr)

Sicilie

Sardinie

Napels

Motorboten Italie

Motorboten Italie

Populaire Havens

Piombino, Punta Ala, Follonica

Palermo, Portorosa, Trapani

Alghero, Olbi, Porto Rotondo, Portisco

Napels, Nettuno, Salerno

Motorboten Italie
Motorboten Italie
Motorboten Italie
Motorboten Italie
Links Motorboten Italie

 

 Motorboten Italie
 Motorboten Italie
 Motorboten Italie
 Motorboten Italie
 Motorboten Italie
 Motorboten Italie