Kroatie

Home > Motorboten > Kroatie > Pula >


De gebieden in Kroatie voor een zeilboot, catamaran of motorboot in Pula:

Kroatie kent vele gebieden voor een motorboot maar de bekendste en meest populaire plaatsen voor motorboot in Pula zijn de Adriatische zee Noord met motorboot en zeilboten huren vanuit o.a. Pula, Sukosan, Pula en Murter. Ook het gebied in de Adriatische zee Zuid met motorboot uit o.a. Split, Trogir, Kastela en Dubrovnik spreken tot de verbeelding. Bareboat, meemotorboot huren, motorboot met schipper en flottielje motorboot kunnen wij ook met vertrek vanuit Sukosan en Pula aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of motorboot in Pula!

 

Prijzen en offertes

Reisverslagen Pula

Last Minutes Kroatie

Prijzen Pula

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

Pula Sukosan Zadar Split Dubrovnik

  

De Kroatische kust is een prachtig gebied, bij uitstek geschikt om een motorboot door te brengen. Er zijn 1185 eilanden, rotsen en riffen, waarvan er 66 bewoond zijn. De naam land van 1000 eilanden is dan ook zeer toepasselijk, in ieder geval zijn het er teveel om in een vakantie langs te motorboot. De vele verschillende culturen die deze streek in vele duizenden jaren hebben bevolkt, hebben ervoor gezorgd dat het een fascinerende ervaring is om hier rond te motorboot. De blauwe, warme, zee biedt rust en kalmte, maar tegelijkertijd vertier als je dat verkiest. De zon, het milde klimaat en de geur van het zoute water zorgen ervoor dat de zeilers een onvergetelijke motorboot hebben.

 

Het Kornati gebied (met o.a. motorboot vanuit Murter, Sukosan, Zadar) is verreweg het meest populaire gebied van Kroatie voor een motorboot. Dit Nationaal Park is een uitgestrekt gebied van 300 m2 met ongeveer 140 grote en kleine eilandjes die, vanwege hun uiterlijk uniek zijn in de Middellandse zee. Samen met de grote hoeveelheid van eilanden betekend dat dit gebied een uitdaging is voor de iets gevorderde vaarder. Het water is glashelder en de temperatuur zeer aangenaam. Highlight is een tocht over de rivier Krka naar imposante watervallen van Skradin.

De vaarcondities voor zeilboten, catamarans en motorboot in Pula:

Het zeil klimaat is uitstekend, zo'n 30 graden in de zomermaanden. Bij stabiel weer staat er een goede zeilwind, de Maestral, die in de loop van de morgen begint te waaien en langzaam aanwakkert tot in de namiddag en daarna weer afneemt. Deze situatie kan afgewisseld worden door de Jugo welke wind wat regen met zich meebrengt. Het meest respect dwingt de Bora af. Deze harde maar meestal kortstondige wind blaast vanaf de bergachtige kust. De wind steekt meestal laat in de ochtend op en gaat tegen zonsondergang weer liggen. De windkracht is matig en meestal niet meer dan 3 tot 4.

 

De beste tijd voor het motorboot in Pula is vroeg in zomer: in mei en juni is de windsterkte perfect. In juli en augustus, zijn er periodes met minder wind en is het ideaal voor mensen die er van houden om in rustig water te motorboot. In de herfst en winter, is er meer wind en zijn er periodes met de Bora en de Sirocco, de wat krachtigere winden en wat meer geschikt voor die zeilers die wat meer ervaring met motorboot hebben. Dus ook een wat meer avontuurlijke motorboot huren behoort tot de mogelijkheden. Het gehele Kroatische gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljmotorboot.

  

Prijzen en Last minute aanbiedingen motorboot huren in Pula:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor motorboot in Pula en hier voor onze prijzen in Pula. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Duitsland

Caribbean

Athene

Mallorca

Athena

Bahia

Catamaran

Finland

Australie

Bodrum

Marmaris

Atoll

Belize

Flottielje

Frankrijk

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Griekenland

Cuba

Cannes

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Italie

Egypte

Corsica

Nice

Catalina

Orana

Zeezeilcursus

Kroatie

Kaap Verdie

Dubrovnik

Pula

Dehler

Outremer

Zeilen wereldwijd

Nederland

Seychellen

Elba

Sardinie

Dufour

Salina

Zeilen met Schipper

Noorwegen

Thailand

Fethiye

Sicilie

Elan

Voyage

 

Portugal

Venezuela

Gocek

Split

Feeling

Jeanneau

Online boeken

Spanje

USA

Golf Juan

St- Maarten

Gib Sea

Oceanis

 

Turkije

 

Hyeres

Sukosan

Grand Soleil

Salona

 

Zweden

 

Lefkas

Tortola

Hanse

Sun Odyssey