DE EN NL
BAREBOAT

Home > Motorboten > Turkije > Bodrum >


De vaargebieden voor catamaran, zeilboot of motorboot in Turkije - Bodrum:

In een van de mooiste natuurgebieden van Turkije bieden wij motorboot met vertrek vanuit Bodrum aan. Bodrum beschikt over een eigen vliegveld waar ook de Nederlandse en Turkse charters op vliegen. Reisafstand van vliegveld naar Haven bedaagt circa 20 minuten. De Bodrum motorboot routes worden gevaren vanuit het schitterende stadje Bodrum (klik hier voor prijzen), met zijn markante witte huisjes welke tegen de bergen rondom de Bodrumbaai gelegen zijn met centraal in de baai het dominerende fort St. Peter  en de Marina Bodrum. Bodrum wordt wel een ware Egeïsche droom genoemd. Er wordt om en om gevaren in de grote Gökovabaai of in de iets zuidelijker gelegen Hizarönü baai. Bij een 14 daagse flottielje vaar je nimmer dezelfde route.

Prijzen en offertes

Reisverslagen Bodrum

Last Minutes Turkije

Prijzen Bodrum

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

Plaatsen die o.a. aangedaan zullen worden: Sogut, Cokertme , Orka Adasi, English harbour, Amazon Creek en Seven Island.  Dagafstanden variëren van 35 tot 10 nautische zeemijlen. Lees hier een reisverslag Bodrum. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of motorboot in de Turkije vanuit Bodrum:

De vaargebieden voor motorboot in Bodrum - Turkije

De schoonheid van de kust Turkije en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking zullen je aangenaam verrassen. Bij veel ankerplaatsen vindt men oude steden, theaters en ruïnes maar ook ideale baaitjes waarin je na een dag motorboot heerlijk kan zwemmen in het prachtige blauwe water, wat soms zelfs ter plekke uit een bron komt opborrelen. Niet alleen het motorboot maar ook de romantische vissersdorpjes doen je het dagelijkse hectische leven volledig vergeten. De kust van Turkije is een echt paradijs voor motorboot; diepe inhammen en baaien met bomen tot aan de rand van het water, wat prachtig helder is omdat er in dit gedeelte van de Aegeische zee geen industrie is en er streng op vervuiling door het toerisme gecontroleerd wordt. Hierdoor is de natuurlijke omgeving van dit deel van Turkije onaangetast, en zeker de baaien van Gökova en Hisarönü. Deze wetenschap geeft het motorboot, zwemmen, en genieten van de omgeving nog meer inhoud en maakt je motorboot huren tot een waar feest. 

  

De vaargebieden in voor motorboot in Bodrum - Turkije:

Turkije kent vele vaargebieden maar de bekendste en meest populaire zijn de Lycische kust met vertrek van o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meemotorboot, motorboot met schipper en flottielje motorboot kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden.  

De schoonheid van de kust Turkije en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking zullen je aangenaam verrassen. Bij veel ankerplaatsen vindt men oude steden, theaters en ruïnes maar ook ideale baaitjes waarin je na een dag motorboot heerlijk kan zwemmen in het prachtige blauwe water, wat soms zelfs ter plekke uit een bron komt opborrelen. Niet alleen het motorboot maar ook de romantische vissersdorpjes doen je het dagelijkse hectische leven volledig vergeten.

Bodrum Fethiye Marmaris Gocek

De vaarcondities voor motorboot Bodrum:

Zomers staat er vooral in de middag een heerlijk bries met 4 tot 5 beaufort. Gegarandeerd zon - lang seizoen (eigenlijk het gehele jaar door) en volop zon. Het gehele Turkse gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljmotorboot.

 

Prijzen en Last minute aanbiedingen motorboot Bodrum:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor motorboot in Turkije en hier voor onze prijzen in Bodrum. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Duitsland

Caribbean

Athene

Mallorca

Athena

Bahia

Catamaran

Finland

Australie

Bodrum

Marmaris

Atoll

Belize

Flottielje

Frankrijk

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Griekenland

Cuba

Cannes

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Italie

Egypte

Corsica

Nice

Catalina

Orana

Zeezeilcursus

Kroatie

Kaap Verdie

Dubrovnik

Pula

Dehler

Outremer

Zeilen wereldwijd

Nederland

Seychellen

Elba

Sardinie

Dufour

Salina

Zeilen met Schipper

Noorwegen

Thailand

Fethiye

Sicilie

Elan

Voyage

 

Portugal

Venezuela

Gocek

Split

Feeling

Jeanneau

Online boeken

Spanje

USA

Golf Juan

St- Maarten

Gib Sea

Oceanis

 

Turkije

 

Hyeres

Sukosan

Grand Soleil

Salona

 

Zweden

 

Lefkas

Tortola

Hanse

Sun Odyssey