Caribbean

Home > Meezeilvakantie > Caribbean >


meezeilvakantie caribbean

Meezeilvakantie in de Caribbean:

De Caribbean is een van de mooiste tropische gebieden voor zeiljacht huren. Je zeilt in de zon, onder een strak blauwe hemel, in helder water, ontmoet walvissen, dolfijnen en vliegende vissen. Onze zeiltochten in het Carabisch gebied gaan van Martinique via St Lucia, St Vincent en the Grenadinses met o.a. Mustique en Tobago Cays. De eerste drie zijn vulkaaneilanden met palmstranden, regenwouden, dorpjes en stadjes.

De Grenadines zijn Bounty eilanden en vaak niet meer dan met palmbomen begroeide zandbanken of begroeide rotsen. Op de grotere Grenadines tref je meestal wel een dorp aan. Vrijwel alle eilanden zijn omgeven door koraalriffen. Noordwaarts is vertrek vanuit St Maarten met o.a. een bezoek aan Antiqua in zuidwaartse richting of een bezoek aan de Britisch Virgin Islands (ook vanuit Tortola) goed te doen.

Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljachten huren in de Caribbean vanuit Martinique, St Maarten, Brazilie, Cuba Tortola en BVI!

Martinique St Maarten BVI - Tortola Brazilie Cuba Prijzen

  meezeilvakantie caribbean meezeilvakantie caribbean

Meezeilvakantie Caribbean | Martinique

Martinique is een van de grootste eilanden in de Kleine Antillen (1100 km ?). Het bergachtige deel heeft 2 belangrijke toppen: Mont Pelee in het noorden en Les Pitons du Carbet in het centrale deel. Bougainvillea, anthuriums, bamboe en vele vari?eiten van exotische bomen zijn decking de bossen. Over het hele eiland vindt je suikerriet en bananen velden. Martinique is een departement van Frankrijk sinds 1946, waarvan de hoofdstad en vliegveld Fort de France is. Martinique en is een centrum voor de productie van suiker.

Meezeilvakantie Caribbean | St Maarten

Sint Maarten is meer dan bekend van de Heineken Regatta - Voor degenen met een meer avontuurlijke geest kunnen wij St. Martin en de Benedenwinden goed adviseren. Met zijn Europese erfgoed en kleurrijke mix van Nederlands, Frans en Engels invloeden, is er een rijk arsenaal van palmen omzoomde baaien, vulkanische pieken en helder water. St. Martin, Anguilla, St. Barts, Guadeloupe, Dominica, St. Kitts - er is genoeg voor vele uitstapjes.

meezeilvakantie caribbean meezeilvakantie caribbean

Meezeilvakantie Caribbean | BVI - Tortolaa

De BVI bieden beschutte wateren en eenvoudige navigatie. Wind is algemeen van noordoost naar zuidwest klap strekte 10-20 knopen. In de wintermaanden neemt de wind in kracht toe en komt de wind meer uit noordoostelijke richting. Het getijverschil is ongeveer 12 centimeter.

Meezeilvakantie Caribbean | Cuba

Cuba het grootste van de Caribische eilanden, combineert een fascinerende mix van koloniale historie met een verscheidenheid aan Latijns Amerikaans, Spaans en Afrikaanse culturen. Het biedt hagelwitte zandstranden, kokosnoot palmen en een onderwaterwereld die ongeveer 500 soorten vis en vijftig verschillende typen koraal bevat die dit spannende eiland omringen.

Meezeilvakantie Caribbean | Brazilie

Het belangrijkste watersportgebied van Brazilie telt duizenden stranden, havens en 365 eilanden, waaronder het grootste eiland Ilha met fantastische stranden en uitstekende surfmogelijkheden. Een unieke omgeving waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur.

Meezeilvakantie Caribbean: Klimaat en seizoenen:

Het seizoen begint eind november met het hoogseizoen van december (kerstdagen) t/m eind april. Midden seizoen is van mei t/m juli. Vanaf september t/m half november geld het zogenaamde Hurricane Saison waarin wij geen jachten wensen aan te bieden. De wind is constant en onder normale omstandigheden 24 uur aanwezig. Windkracht loopt uiteen van 4 tot 7 beaufort met een redelijke golfslag tussen de eilanden.

meezeilvakantie caribbean meezeilvakantie caribbean

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen zeiljachten huren Caribbean:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor zeilen in Caribbean en hier voor onze prijzen in Caribbean. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur meezeilvakantie Caribbean:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

 

Boek nu online
Informatie Meezeilvakantie Caribbean

Reisverslagen Caribbean

Last Minutes Caribbean

Prijzen de Caribbean

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 meezeilvakantie caribbean

meezeilvakantie caribbean
Activiteiten de Caribbean

Meezeilvakantie Caribbean

Catamaran zeiljachten huren Caribbean

Meezeilen de Caribbean

Meezeilvakantie met Schipper

meezeilvakantie caribbean
Gebieden Caribbean

Martinique

Sint Maarten

BVI - Tortola

Cuba

Brazilie

meezeilvakantie caribbean

meezeilvakantie caribbean

 

 

meezeilvakantie caribbean

 
Overige populaire gebieden

Meezeilvakantie Turkije

Meezeilvakantie Kroatie

Meezeilvakantie Italie

Meezeilvakantie Spanje

Meezeilvakantie Mallorca

Meezeilvakantie Frankrijk

Meezeilvakantie Griekenland

Meezeilvakantie Wereldwijd 30 landen

meezeilvakantie caribbean       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

Jachten

Catamarans

Bareboat

Duitsland

Caribbean

Athene

Mallorca

Athena

Bahia

Catamaran

Finland

Australie

Bodrum

Marmaris

Atoll

Belize

Flottielje

Frankrijk

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Griekenland

Cuba

Cannes

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Italie

Egypte

Corsica

Nice

Catalina

Orana

Zeezeilcursus

Kroatie

Kaap Verdie

Dubrovnik

Pula

Dehler

Outremer

Zeilen wereldwijd

Nederland

Seychellen

Elba

Sardinie

Dufour

Salina

Zeilen met Schipper

Noorwegen

Thailand

Fethiye

Sicilie

Elan

Voyage

 

Portugal

Venezuela

Gocek

Split

Feeling

Jeanneau

Online boeken

Spanje

USA

Golf Juan

St- Maarten

Gib Sea

Oceanis

 

Turkije

 

Hyeres

Sukosan

Grand Soleil

Salona

 

Zweden

 

Lefkas

Tortola

Hanse

Sun Odyssey