Italie

Home > Meezeilvakantie > Italie >


Meezeilvakantie Italie

Meezeilvakantie Italie:

Italie kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire zijn wel Elba, Sicilie, Corsica, Sardinie en de Golf van Napels met o.a. vertrek vanaf Piombino, Punta Ala, Follonica, Palermo, Portoferraio, Portorosa Napels, Nettuno en Salerno.

Bareboat, meezeilen, meezeilvakantie met schipper en flottielje meezeilvakantie kunnen wij ook met vertrek vanuit Piombino aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of meezeilvakantie in Italie!  Tot slot kunnen wij zeiljachten en zeilboten aanbieden in de onderstaande Italiaanse zeilgebieden:  

Elba Sicilie Sardinie Napels Prijzen

Meezeilvakantie Italie | Elba

Elba is het grootste, rijkste en mooiste eiland van de Toscaanse Archipel en heeft aan beide kanten diepe insnijdingen in de kust. Ankerplaatsen rondom het eiland zijn ruimschoots aanwezig en het eiland beschikt over een aantal gemoedelijke havens. Toscane is het minst bekende bij Noord Europese zeilers maar biedt een combinatie van schitterende meezeilvakantie met een bezoek aan de wonderen landinwaarts zoals Pisa en San Gimignano. Er liggen aansprekende eilanden vlak voor de kust, Elba is er een van. Zowel Sardinie en Corsica liggen ook op zeilafstand en nodigen uit om erheen te varen

In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden is het meezeilvakantie aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler.

    

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, foto impressies, dagindeling en sfeerbeelden verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online. 

Meezeilvakantie Italie | Sicily

meezeilvakantie sicilie

De gebieden in Sicilie voor meezeilvakantie Sicilie:

Sicilie strekt zich ver uit naar het Zuiden en het Oosten. Dit betekent dat net zoals in Turkije en de Griekse Dodecanese het seizoen vroeg aanvangt en laat eindigt. Deze bestemming staat op onze lijst met beste gebieden waar u vroeg in het seizoen en laat in het seizoen kunt genieten van zon, zee en meezeilvakantie. De zee is warm genoeg om van midden Mei tot eind Oktober te zwemmen.  Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljachten in Sicilie!

Palermo, Sicilie
- Vanuit de moderne jachthaven is een tocht rondom het eiland Sicilie een belevenis. Ook zijn er mogelijkheden langs de vulkaan de "Stromboli" te varen en een bezoek te brengen aan de eilandjes ten noorden van Mesina. Sicilie biedt niet alleen zijn spectaculaire kustlijn, magnifieke Griekse overblijfselen, maar tevens de vulkanische Aeolian eilanden. Het seizoen is hetzelfde als dat van Turkije of de Griekse Dodecanese met een zomer die in midden Mei aanvangt en aanhoud tot midden Oktober.

Meezeilvakantie Italie | Sardinie 

De gebieden in Sardinie voor meezeilvakantie Sardinie:

Een van de meest onbekende zeilgebieden voor meezeilvakantie is Sardinie. Het is een van de prachtigste zeilgebieden voor meezeilvakantie van Europa, een combinatie van zowel zeilen en Italiaanse sfeer en cultuur Het gehele seizoen kun je hier naartoe vliegen in dezelfde tijd en tegen vergelijkbare kosten als naar Mallorca. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljachten in Sardinie!

Portisico, Sardinie - Portisico is vlakbij Olbia gelegen; de aankomsthaven van de vele veerboten vanaf het vasteland. Vanuit Portisico zijn veel zeilmogelijkheden o.a. naar het eiland Corsica.

meezeilvakantie Sardinie 

Meezeilvakantie Italie | Golf van Napels, Nettuno, Salerno.

Een meezeilvakantie in de Baai van Napels is rustig en de afstanden zijn bescheiden. Dit is een trip voor degenen die het meezeilvakantie willen combineren met misschien een bezoek aan Napels en Pompeii, of een tocht naar Capri, of een bezoek aan de Amalfi kust. Je kunt het ook allemaal doen in iets meer dan een week.

meezeilvakantie Napels

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen meezeilvakantie Italie:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor meezeilvakantie in Italie en hier voor onze prijzen in Italie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur meezeilvakantie Italie:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

  

Boek nu online
Informatie Meezeilvakantie Italie

Reisverslagen Italie

Last Minutes Italie

Prijzen Italie

Uitgebreid Zoeken

informatie aanvragen

 

 

Activiteiten Italie

Meezeilvakantie Italie

Flottielje meezeilvakantie Italie

Catamaran meezeilvakantie Italie

Meezeilen Italiee

Zeezeilcursus Italie

Meezeilvakantie met Schipper  

 
Gebieden Italie

Elba- Corsica (Fr)

Sicilie

Sardinie

Napels

Populaire Havens

Piombino, Punta Ala, Follonica

Palermo, Portorosa, Trapani

Alghero, Olbi, Porto Rotondo, Portisco

Napels, Nettuno, Salerno

Overige populaire gebiedenn

Meezeilvakantie Turkije

Meezeilvakantie Kroatie

Meezeilvakantie Griekenland

Meezeilvakantie Spanje

Meezeilvakantie Mallorca

Meezeilvakantie Frankrijk

Meezeilvakantie Caribbean

Meezeilvakantie Wereldwijd 30 landen

 
 
 
 
 
 
        


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey