Spanje

Home > Meezeilvakantie > Spanje >  


Meezeilvakantie Spanje:

Spanje heeft veel zon, prachtige baaien, lekker eten, vriendelijke mensen en fantastische steden als Barcelona, Palma de Mallorca, Ca n Pastilla en Alcudia op Mallorca. Bezoek de Balearische eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera, maar ook bieden wij meezeilvakantie vanuit Barcelona, Canarische eilanden en bijvoorbeeld Tenerife aan en andere leuke plaatsen aan de Spaanse kust!

Het gebied is geschikt voor de ervaren zeiler (categorie rood in ski termen). In een mooi gebied met veel bekende eilanden is het zeilen aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Temperaturen in de zomer tussen de 20 tot 30 graden. In mei, juni en september lekker voor/najaarsweer. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of meezeilvakantie in Spanje:

Balearen Canarische eilanden Barcelona Prijzen

Meezeilvakantie Spanje | Balearen

De Balearen met o.a. Mallorca, Menorca en Ibiza zijn heel goed bereikbaar met het vliegtuig. Het is een fantastisch opkomend zeilgebied en er zijn voldoende jachtverhuur mogelijkheden in Palma de Mallorca en alle ander havens op Mallorca. Mallorca en Menorca bieden waarschijnlijk de beste zeilmogelijkheden.

Daarnaast zijn er ook voldoende zeiljachten te huur in Ibiza. Een uitstapje naar Cabrera (wel van te voren aangeven op welke dag zodat wij de vergunning op orde kunnen maken) en Formentera zijn zeker een “must” maar ook een rondje Mallorca behort tot de mogelijkheden!  Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of meezeilvakantie in de Balearen, Mallorca en Ibiza:

Meezeilvakantie Spanje | Barcelona, Denia en Valencia:

De spectaculaire en rotsige Costa Brava ten Noorden van Barcelona biedt een mooie uitzicht voor de zeiler gezien vanaf zee. Verder is de kust veelal vlakker en niet heel uitbundig. Op zee kunt u mooie zeiltochten maken en vervolgens een bezoek brengen aan een van de mooie Spaanse steden zoals Barcelona. Langs de Costa Brava liggen vele cala’s verscholen maar pas op, vaak liggen ze open naar het Noordoosten. Dat betekent dat ze niet altijd beschut liggen voor de heersende Tramontane wind.  Barcelona is een van werelds grootste steden, wat is er mooier om op eigen kiel een bezoek te brengen aan deze stad en in de avond te flaneren over de beroemde Ramblas. Tip : tik gewenste haven in de "Zoek en Boek"

Meezeilvakantie Spanje | Canarische eilanden, Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife:

Onze basis ligt in Santa Cruz de Tenerife, hoofdstad van de provincie met dezelfde naam. Onze organisatie strekt zich uit over de gehele regio met opstap mogelijkheden in Gran Canaria of Lanzarote. Onze organisatie kan assisteren met alle activiteiten, vragen en planning van de gehele cruise rondom deze wonderschone eilanden.De Canarische Eilanden nemen een belangrijke plaats in zeezeilen. Van hieruit vindt jaarlijks de beroemde Atlantic Race Crossing (ARC) plaats.

In deze wedstrijd steekt een vloot van circa 250 zeiljachten in een wedstrijd over naar St. Lucia in de Caribean.Het weer is het hele jaar door geweldig. De wind varieert maar is redelijk voorspelbaar. De zon is dagelijks aanwezig en het water nodigt het gehele jaar uit om een lekkere duik te nemen.Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of meezeilvakantie in de Canarische eilanden, Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife.

Het grootste voordeel van zeilen rond de Canarische Eilanden is dat dit product het gehele jaar aangeboden wordt.

 

 

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen meezeilvakantie Spanje - Mallorca - Balearen:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor zeilen in Mallorca en Spanje en hier voor onze prijzen in Spanje. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen onlinee.

 


Boek nu online
Informatie Meezeilvakantie Spanje

Last Minutes Spanje

Prijzen Spanje

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

 

Activiteiten Spanje

Meezeilvakantie Spanje

Catamaran meezeilvakantie Spanje

Meezeilvakantie met Schipper  

 
Gebieden Spanje

Spanje

Balearen - Mallorca

Barcelonaa

Canarische Eilanden

Tenerife

 

 

Overige populaire gebieden

Meezeilvakantie Turkije

Meezeilvakantie Kroatie

Meezeilvakantie Italie

Meezeilvakantie Griekenland

Meezeilvakantie Mallorca

Meezeilvakantie Frankrijk

Meezeilvakantie Caribbean

Meezeilvakantie Wereldwijd 30 landen     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey