Frankrijk

Home > Meezeilvakantie > Frankrijk >  


Meezeilvakantie Frankrijk

Meezeilvakantie Frankrijk:

Frankrijk kent veel gebieden voor meezeilvakantie maar de bekendste gebieden zijn Cote D'Azur en Bretagne. Wij kunnen bareboat en bareboat plus schipper aanbieden o.a. met vertrek vanuit: Marseilles, Hyeres, Corsica, Port Grimaud, Port Pin Rolland, St Tropez, Monaco, Nice , Cannes en Golf Juan. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor meezeilvakantie in Frankrijk!

Cote D'Azur Bretagne Corsica Prijzen

Meezeilvakantie Frankrijk | Cote D'Azur

De landstreek Var is een bekend vakantiegebied voor meezeilvakantie. Var strekt zich ruw genomen uit tussen Marseille en de Italiaanse grens en kenmerkt zich door de geur van de zilte zeelucht en kastanjebomen. Een kust met legio mogelijkheden en een Mistral die zorgt voor een meestal aangename wind. Veel gastvrije marina's langs de kust en bekend klinkende namen zoals Le Lavandou, Saint Raphael, Frejus en Port Grimaud. Voor vele zeilers het beloofde land en ook voor duikers is er het nodige te beleven. 

Var maakt onderdeel uit van de franse Riviera, een van de bekendste toeristische gebieden ter wereld. Er valt dus in de omgeving meer dan genoeg te beleven, zowel voor gezinnen met kinderen als zonder. Mondaine badplaatsen als Nice, Cannes en Monaco zijn echte trekpleisters waar het prima flaneren en shoppen is. Voor de vakantieganger die de drukte liever aan zich voorbij laat gaan zijn er echter genoeg alternatieven.

De drie eilanden, Ile de Porquerolles, Ile du Levant en Ile de Port Cros, samen bekend als Iles d'Or bijvoorbeeld. En verscholen ankerbaaien en kleine jachthavens zijn volop in dit gebied aanwezig. Het ontbreekt Var ook niet aan de nodige historie. Oude gebouwen te over: de toren van St. Blaise in Hy?es, gebouwd door de Tempeliers in 1200. De citadel van St. Tropez, 16e eeuw. Hel kasteel van Grimaud, gebouwd in 980. En Var is natuurlijk een wijnstreek bij uitstek, sinds de Grieken in 600 voor Christus de eerste wijnstokken meebrachten.

Route voorstel:

Hyeres - Port Cros (10 nm) - Cavalaire (16nm) - St. Rafa? (25nm) - St. Tropez (10nm) - Le Lavandou (30nm) - Hy?es(14nm). Bij twee weken is natuurlijk een langere trip te maken, ook een oversteek naar Corsica (ruim 100 mijl) is mogelijk. (Ook op en afstap Corsica is een mogelijkheid.)

zeiljachthuren Frankrijk

Meezeilvakantie Frankrijk | Corsica

Propriano is een havenstad op het Franse eiland Corsica en ligt in het zuid- zuidwesten van Corsica. De havenplaats vormt een belangrijke doorvoer plaats naar oostelijk gelegen stad Sartene. De stad is gelegen aan de baai van Valinco waarin diverse rivieren uitmonden zoals de Taravo, Rizzanese en de Baracci. Propriano heeft een zeer mooie omgeving. De plaats is tegenwoordig een mooie badplaats, maar was tot 1960 eigenlijk een vervallen havenstad met veel criminaliteit, maar daar is nu niets meer van te merken, integendeel Propriano bloeit als nooit te voren. Alternatieve havens zijn Ajaccio en Solenzara.

Meezeilvakantie Frankrijk | Bretagne

Nieuw: zeilen in Bretagne vanuit Lorient en Crouesty. Interesse vul de vertrekhaven of Bretagne in de boeking machine. Bretagne (met vertrek vanuit Crouesty en Lorient) heeft een wisselvallig, zacht zeeklimaat. De wisselvalligheid wordt veroorzaakt door de getijden, de maan en de wind. Het zachte klimaat is te danken aan de warme Golfstroom die Bretagne omgeeft. De temperatuur in Bretagne verschilt niet zoveel met Nederland, gemiddeld is het aan de Bretonse kusten iets warmer, want ‘s zomers ligt de gemiddelde temperatuur rond de 20?C. Aan de C?e de Granit Rose is het klimaat bijna subtropisch door de sterke invloed van de warme Golfstroom. Vertrek vanuit Crouesty en Lorient met mogelijk een oversteek naar de Kanaal eilanden.  

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen meezeilvakantie Frankrijk:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor zeilen in Frankrijk en hier voor onze prijzen in Frankrijk. Uiteraard kun je deze jachten simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

Standaard verhuur meezeilvakantie Frankrijk:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Boek nu online
Informatie Meezeilvakantie Frankrijk

Last Minutes Frankrijk

Prijzen Frankrijk

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Meezeilvakantie Frankrijk

 

Meezeilvakantie Frankrijk
Activiteiten Frankrijk

Meezeilvakantie Frankrijk

Catamaran meezeilvakantie Frankrijk

Meezeilvakantie met Schipper  

 Meezeilvakantie Frankrijk
Meezeilvakantie Frankrijk
Meezeilvakantie Frankrijk
Meezeilvakantie Frankrijk
Meezeilvakantie Frankrijk
Meezeilvakantie Frankrijk
Overige populaire gebieden

Meezeilvakantie Turkije

Meezeilvakantie Kroatie

Meezeilvakantie Italie

Meezeilvakantie Spanje

Meezeilvakantie Mallorca

Meezeilvakantie Frankrijk

Meezeilvakantie Caribbean

Meezeilvakantie Wereldwijd 30 landen       

Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey