Turkije

Home > Meezeilvakantie > Turkije >


Meezeilvakantie Turkije

Meezeilvakantie Turkije:

Turkije kent vele gebieden voor een meezeilvakantie maar de bekendste en meest populaire gebieden voor meezeilvakantie in Turkije zijn de Lycische kust met meezeilvakantie vanaf o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meezeilen, meezeilvakantie met schipper en flottielje meezeilvakantie kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor meezeilvakantie in Turkije!

 

Bodrum Fethiye Marmaris Prijzen

 

De schoonheid van de Turkse kust en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking zullen je aangenaam verrassen. Bij veel ankerplaatsen vindt men oude steden, theaters en ruines maar ook ideale baaitjes waarin je na een dag meezeilvakantie in Turkije heerlijk kan zwemmen in het prachtige blauwe water, wat soms zelfs ter plekke uit een bron komt opborrelen. Niet alleen het zeiljacht huren maar ook de romantische vissers dorpjes doen je het dagelijkse hectische leven volledig vergeten.

 

Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of meezeilvakantie in Turkije! Tot slot kunnen wij zeiljachten en zeilboten aanbieden in de onderstaande Turkse zeilgebieden:

Meezeilvakantie Turkije | Bodrum

In een van de mooiste natuurgebieden van Turkije bieden wij een flottielje met vertrek vanuit Bodrum aan. Bodrum beschikt over een eigen vliegveld waar ook de Nederlandse charters op vliegen. De gezellige haven, het heerlijke eten en drinken, het gezellig op een terrasje zitten, shoppen en voor degenen die eens lekker uit hun dak willen gaan zijn er ook genoeg mogelijkheden, dit alles maakt Bodrum tot een uiterst prettige basis om vanuit te zeilen.

 

Meezeilvakantie Turkije | Marmaris - Gocek

De kust van Turkije met vertrek uit Marmaris en Gocek is een echt paradijs; diepe inhammen en baaien met bomen tot aan de rand van het water, wat prachtig helder is omdat er in dit gedeelte van de Aegeische zee geen industrie is en er streng op vervuiling door het toerisme gecontroleerd wordt. Hierdoor is de natuurlijke omgeving van dit deel van Turkije onaangetast, en zeker de baaien van Gocova en Hisarva Deze wetenschap geeft het zeilen, zwemmen, en genieten van de omgeving nog meer inhoud en maakt je zeilvakantie tot een waar feest.

 

  

Meezeilvakantie Turkije | Fethiye

Onze thuisbasis Fethiye is een gezellige stad met vele mogelijkheden. Na een vlucht naar Dalaman en de transfer naar Fethiye kom je aan in dit pittoreske stadje.Er zijn talrijke restaurants, bars, winkeltjes en een authentiek badhuis, een prima plek om uw vakantie te beginnen. In de Ece Marina vindt je prima douches en toiletten, een grote supermarkt, een zwembad (tegen betaling) terrasjes en restaurants.  De flottieljes aan de zuidkust van Turkije worden gevaren van uit de havenstad Fethiye. 

 

Al met al door hier te gaan meezeilvakantie ben je verzekerd van al die ingredienten die je verwacht bij meezeilvakantie in Turkije. Meezeilvakantie, zon, zwemmen, eten, drinken, cultuur, genieten met je zeiljacht of catamaran als basis. Of je nu alleen gaat zeiljacht huren in je zeiljacht (bareboat) of catamaran of dat je als deelnemer van een flottielje gaat meevaren, je kunt er verzekerd van zijn dat je leuke nieuwe mensen zult ontmoeten, daar is op al deze leuke plekken niet aan te ontkomen.

De omstandigheden voor meezeilvakantie Turkije

Zomers staat er vooral in de middag een heerlijk bries met 4 tot 5 beaufort. Gegarandeerd zon - lang seizoen (eigenlijk het gehele jaar door) en volop zon. Het gehele Turkse gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljzeilen.

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen meezeilvakantie Turkije:

Check hier onze online updated aanbiedingen of last minutes voor meezeilvakantie in Turkije en hier voor onze prijzen in Turkije. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur meezeilvakantie Turkije

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.


Boek nu online
Informatie Meezeilvakantie Turkije

Reisverslagen Turkije

Last Minutes Turkije

Prijzen Turkije

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 Meezeilvakantie Turkije Fethiye

 

Meezeilvakantie Turkije Marmaris
Activiteiten Turkije

Meezeilvakantie Turkije

Flottielje meezeilvakantie Turkije

Catamaran meezeilvakantie Turkije

Meezeilen Turkije

Zeezeilcursus Turkije

Meezeilvakantie met Schipper  

 Meezeilvakantie Fethiye
Populaire Havens

Bodrum

Marmaris

Fethiye

Gocek

 

Meezeilvakantie Bodrum

Overige populaire gebieden

Meezeilvakantie Griekenland

Meezeilvakantie Kroatie

Meezeilvakantie Italie

Meezeilvakantie Spanje

Meezeilvakantie Mallorca

Meezeilvakantie Frankrijk

Meezeilvakantie Caribbean

Meezeilvakantie Wereldwijd 30 landen

 

 


       


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey