Griekenland

Home > Activiteiten > Flottielje wereldwijd > Griekenland > Athene >


Flottielje Athene - Saronische en Argolische Golf

Met vertrek vanuit Athene liggen de Saronische en Argolische Golf voor ons open. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rustige stabiele wind met af en toe een uitschieter. Tijdens de Meltemi zijn deze golven nog goed bevaarbaar. Het gebied is vergeven van leuke en ludieke kleine plaatsjes zoals: Poros, Hydra, Epidavros, Aegina, Spetsas, Plaka, Ermioni, Perdika, Methana en Vaathi. Gemiddelde reisafstand per dag is ongeveer 15 tot 20 nautische mijlen. Ook zijn er diverse leuke baaien te bezoeken tijdens de tochten. Alle zeiljachten en zeilboten die wij aanbieden vanuit Kalamaki (jachthaven Athene) kunnen mee in ons flottielje vanuit Athene.

 

Boek nu online

Reisverslagen Athene

Last Minutes Griekenland

Prijzen Athene

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

Flottielje Griekenland:

Griekenland kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu en Lefkas en Saronische plus Argolische Golf met vertrek vanuit Athene.  Bareboat, meezeilen, zeilen met schipper en flottielje zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je schitterend zeilen in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion. Tot slot kunnen wij ook nog vertrek vanuit o.a. Skiathos (Sporaden) , Kos, Rhodos en Samos (Dodekanesos)aanbieden.

 

Argolische Golf Ionische Zee Cycladen Dodekanesos Sporaden

 

Griekenland heeft circa 1400 eilanden waarvan 169 bewoond zijn. Voor het grootste deel is het lokmiddel van zand, overzees en jaarronde van zonneschijnweer, die de grootste aantrekkelijkheid is. Griekenland heeft 13.676 km kustlijn, de stranden van jou dromen zijn absoluut vinden: lang witte zandige stranden met turquoise kristalwateren, kleine stranden die door reusachtige klippen of pijnboom worden omringd en de bossen van palmbomen, stranden met wateren alsof de bleekmiddelwateren met de blauwe kleur van het Middellandse Zeegebied werden gemengd.

    

De lokale omstandigheden voor flottielje in Athene - Kalamaki - Saronische Golf - Argolische Golf:

Sterk afhankelijk van het gebied maar zeker de Ionische zee (Lefkas en Corfu) en de Argolische golf (Kalamaki -  Athene) en zich goed voor het familie zeilen, het rustige zeilen en flottielje zeilen. Vertrek vanuit Athene, Corfu en Lefkas is voor een eerste keer in het buitenlandvaren een bijzonder goede keuze met over het algemeen maximaal een lekkere 4 tot 5 beaufort met beperkte golfslag op de dag en rustige avonden. Vanaf half Juli kan de Meltemi opsteken met windkrachten tot 6 beaufort in deze gebieden. In deze gebieden kunnen wij ook flottielje aanbieden.

 

Voor de meer ervaren zeiler bieden wij de Cycladen, Kos en Rhodos, Sporaden en de Dodekanesos aan. Gemiddeld staat er 1 tot 2 beaufort meer wind in deze gebieden in vergelijk tot met vertrek Ionische zee en Argolische Golf.

 

Prijzen, Reserveren en Last minute aanbiedingen flottielje Athene:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilen in Athene en hier voor onze prijzen in Athene/ Athene/ Saronische en Argolische Golf. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur: flottielje Athene

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey