DE EN NL
BAREBOAT

Home > Activiteiten > Meezeilvakantie wereldwijd > Turkije > Bodrum >


De zeilgebieden voor catamaran, zeilboot of meezeilvakantie in Turkije - Bodrum:

In een van de mooiste natuurgebieden van Turkije bieden wij meezeilvakantie met vertrek vanuit Bodrum aan. Bodrum beschikt over een eigen vliegveld waar ook de Nederlandse en Turkse charters op vliegen. Reisafstand van vliegveld naar Haven bedaagt circa 20 minuten. De Bodrum meezeilvakantie routes worden gevaren vanuit het schitterende stadje Bodrum (klik hier voor prijzen), met zijn markante witte huisjes welke tegen de bergen rondom de Bodrumbaai gelegen zijn met centraal in de baai het dominerende fort St. Peter  en de Marina Bodrum. Bodrum wordt wel een ware EgeĂŻsche droom genoemd. Er wordt om en om gevaren in de grote Gökovabaai of in de iets zuidelijker gelegen HizarönĂĽ baai. Bij een 14 daagse flottielje vaar je nimmer dezelfde route.

Boek nu online

Reisverslagen Bodrum

Last Minutes Turkije

Prijzen Bodrum

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

Plaatsen die o.a. aangedaan zullen worden: Sogut, Cokertme , Orka Adasi, English harbour, Amazon Creek en Seven Island.  Dagafstanden variĂ«ren van 35 tot 10 nautische zeemijlen. Lees hier een reisverslag Bodrum. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of meezeilvakantie in de Turkije vanuit Bodrum:

De zeilgebieden voor meezeilvakantie in Bodrum - Turkije

De schoonheid van de kust Turkije en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking zullen je aangenaam verrassen. Bij veel ankerplaatsen vindt men oude steden, theaters en ruĂŻnes maar ook ideale baaitjes waarin je na een dag zeilen heerlijk kan zwemmen in het prachtige blauwe water, wat soms zelfs ter plekke uit een bron komt opborrelen. Niet alleen het meezeilvakantie maar ook de romantische vissersdorpjes doen je het dagelijkse hectische leven volledig vergeten. De kust van Turkije is een echt paradijs voor meezeilvakantie; diepe inhammen en baaien met bomen tot aan de rand van het water, wat prachtig helder is omdat er in dit gedeelte van de Aegeische zee geen industrie is en er streng op vervuiling door het toerisme gecontroleerd wordt. Hierdoor is de natuurlijke omgeving van dit deel van Turkije onaangetast, en zeker de baaien van Gökova en HisarönĂĽ. Deze wetenschap geeft het zeilen, zwemmen, en genieten van de omgeving nog meer inhoud en maakt je zeiljacht huren tot een waar feest. 

  

De zeilgebieden in voor meezeilvakantie in Bodrum - Turkije:

Turkije kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire zijn de Lycische kust met vertrek van o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meezeilen, zeilen met schipper en flottielje zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden.  

De schoonheid van de kust Turkije en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking zullen je aangenaam verrassen. Bij veel ankerplaatsen vindt men oude steden, theaters en ruĂŻnes maar ook ideale baaitjes waarin je na een dag zeilen heerlijk kan zwemmen in het prachtige blauwe water, wat soms zelfs ter plekke uit een bron komt opborrelen. Niet alleen het zeilen maar ook de romantische vissersdorpjes doen je het dagelijkse hectische leven volledig vergeten.

Bodrum Fethiye Marmaris Gocek

De zeilomstandigheden voor meezeilvakantie Bodrum:

Zomers staat er vooral in de middag een heerlijk bries met 4 tot 5 beaufort. Gegarandeerd zon - lang seizoen (eigenlijk het gehele jaar door) en volop zon. Het gehele Turkse gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljzeilen.

 

Prijzen en Last minute aanbiedingen meezeilvakantie Bodrum:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilen in Turkije en hier voor onze prijzen in Bodrum. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey