DE EN NL
BAREBOAT

Home > Activiteiten > Meezeilvakantie wereldwijd > Turkije > Fethiye >


De zeilgebieden voor catamaran, zeilboot of meezeilvakantie in Turkije - Fethiye:

Onze thuisbasis Fethiye is een gezellige stad met vele mogelijkheden. Na een vlucht naar Dalaman en de transfer naar Fethiye kom je aan in dit pittoreske stadje.Er zijn talrijke restaurants, bars, winkeltjes en een authentiek badhuis, een prima plek om uw vakantie te beginnen. In de Ece Marina vindt je prima douches en toiletten, een grote supermarkt, een zwembad (tegen betaling) terrasjes en restaurants.  De flottieljes aan de zuidkust van Turkije worden gevaren van uit de havenstad Fethiye. In 1957 is de plaats volledig verwoest door een aardbeving. Nu ligt er een moderne en levendige stad rondom de prachtige baai. Er heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Boven de stad bevinden zich Lycische rotsgraven en het graf van Amyntas uit de oudheid.  Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of meezeilvakantie in de Turkije vanuit Fethiye.

 

Boek nu online

Reisverslagen Fethiye

Last Minutes Turkije

Prijzen Fethiye

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

 

De zeilgebieden voor meezeilvakantie in Fethiye - Turkije:

De schoonheid van de kust Turkije en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking zullen je aangenaam verrassen. Bij veel ankerplaatsen vindt men oude steden, theaters en ru√Įnes maar ook ideale baaitjes waarin je na een dag zeilen heerlijk kan zwemmen in het prachtige blauwe water, wat soms zelfs ter plekke uit een bron komt opborrelen. Niet alleen het zeilen maar ook de romantische vissersdorpjes doen je het dagelijkse hectische leven volledig vergeten. De kust van Turkije is een echt paradijs; diepe inhammen en baaien met bomen tot aan de rand van het water, wat prachtig helder is omdat er in dit gedeelte van de Aegeische zee geen industrie is en er streng op vervuiling door het toerisme gecontroleerd wordt. Hierdoor is de natuurlijke omgeving van dit deel van Turkije onaangetast, en zeker de baaien van G√∂kova en Hisar√∂n√ľ. Deze wetenschap geeft het zeilen, zwemmen, en genieten van de omgeving nog meer inhoud en maakt je zeilvakantie tot een waar feest.

De zeilgebieden voor meezeilvakantie in Fethiye - Turkije:

Turkije kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire zijn de Lycische kust met vertrek van o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meezeilen, zeilen met schipper en flottielje zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden.

De schoonheid van de kust Turkije en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking zullen je aangenaam verrassen. Bij veel ankerplaatsen vindt men oude steden, theaters en ru√Įnes maar ook ideale baaitjes waarin je na een dag zeilen heerlijk kan zwemmen in het prachtige blauwe water, wat soms zelfs ter plekke uit een bron komt opborrelen. Niet alleen het zeilen maar ook de romantische vissersdorpjes doen je het dagelijkse hectische leven volledig vergeten.

 

Bodrum Fethiye Marmaris Gocek

De zeilomstandigheden in Turkije voor meezeilvakantie Fethiye

Zomers staat er vooral in de middag een heerlijk bries met 4 tot 5 beaufort. Gegarandeerd zon - lang seizoen (eigenlijk het gehele jaar door) en volop zon. Het gehele Turkse gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljzeilen.

 

Prijzen en Last minute aanbiedingen meezeilvakantie Turkije:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilen in Turkije en hier voor onze prijzen in Fethiye. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur meezeilvakantie Fethiye:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.



     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey