Kroatie

Home > Zeilboot huren > Kroatie > Dubrovnik >


Zeilboot huren Dubrovnik

Kroatie kent vele gebieden voor een zeilboot huren maar de bekendste en meest populaire plaatsen voor zeilboot huren in Kroatie zijn de Adriatische zee Noord met zeiljacht en zeilboten huren vanuit o.a. Pula, Dubrovnik, Zadar en Murter. Ook het gebied in de Adriatische zee Zuid met zeilboot huren uit o.a. Dubrovnik, Trogir, Kastela en Dubrovnik spreken tot de verbeelding. Bareboat, meezeiljacht huren, zeilboot huren met schipper en flottielje zeilboot huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Pula en Sukosan aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren in Dubrovnik!

 

Prijzen en offertes

Reisverslagen Dubrovnik

Last Minutes Kroatie

Prijzen Dubrovnik

informatie aanvragen

Uitgebreid zoeken

  

Pula Sukosan Zadar Split Dubrovnik

Zeilboot huren Dubrovnik

Het langste deel van de prachtige en pittoreske kust, maar ook het grootste aantal eilanden van de kust met duizenden eilanden horen tot Dalmatie. Daartoe behoren ook twee Nationale parken: de Kornati eilanden als Mikronesische gordel of snoer van een honderdveertigtal sprookjesachtige mooie eilanden en het groene eiland Mljet, een hoogglans parel. Maar liefst vijf van de zeven nationale parken die het land rijk is liggen in Dalmatia. Een van deze nationale parken bestaat uit watervallen die varieren van 29 tot 100 meter breedte. Deze Krka-watervallen zijn zeker een bezoek waard.

De aantrekkelijkste stranden van Kroatie, met mooi helder water, bevinden zich in Dalmatie en zelfs in september kunt u nog prima zwemmen, want het water is er dan nog rond de 23-24 graden.

De Kroatische kust is een prachtig gebied, bij uitstek geschikt om een zeilboot huren door te brengen. Er zijn 1185 eilanden, rotsen en riffen, waarvan er 66 bewoond zijn. De naam land van 1000 eilanden is dan ook zeer toepasselijk, in ieder geval zijn het er teveel om in een vakantie langs te zeilboot huren. De vele verschillende culturen die deze streek in vele duizenden jaren hebben bevolkt, hebben ervoor gezorgd dat het een fascinerende ervaring is om hier rond te zeilboot huren. De blauwe, warme, zee biedt rust en kalmte, maar tegelijkertijd vertier als je dat verkiest. De zon, het milde klimaat en de geur van het zoute water zorgen ervoor dat de zeilers een onvergetelijke zeilboot huren hebben.

In het zuiden vindt men de groenere eilanden zoals Brac, Hvar, Vis, Mljet en Korcula. De wind steekt meestal laat in de ochtend op en gaat tegen zonsondergang weer liggen.

De zeilomstandigheden voor zeilboot huren in Dubrovnik:

Het zeil klimaat is uitstekend, zo'n 30 graden in de zomermaanden. Bij stabiel weer staat er een goede zeilwind, de Maestral, die in de loop van de morgen begint te waaien en langzaam aanwakkert tot in de namiddag en daarna weer afneemt. Deze situatie kan afgewisseld worden door de Jugo welke wind wat regen met zich meebrengt. Het meest respect dwingt de Bora af. Deze harde maar meestal kortstondige wind blaast vanaf de bergachtige kust. De wind steekt meestal laat in de ochtend op en gaat tegen zonsondergang weer liggen. De windkracht is matig en meestal niet meer dan 3 tot 4.

 

De beste tijd voor het zeilboot huren in Kroatie is vroeg in zomer: in mei en juni is de windsterkte perfect. In juli en augustus, zijn er periodes met minder wind en is het ideaal voor mensen die er van houden om in rustig water te zeilboot huren. In de herfst en winter, is er meer wind en zijn er periodes met de Bora en de Sirocco, de wat krachtigere winden en wat meer geschikt voor die zeilers die wat meer ervaring met zeilboot huren hebben. Dus ook een wat meer avontuurlijke zeilboot huren behoort tot de mogelijkheden. Het gehele Kroatische gebied leent zich uitstekend voor bareboat en flottieljzeilboot huren.

  

Prijzen en Last minute aanbiedingen zeiljacht huren in Dubrovnik:

Check hier onze online updated aanbiedingen of  last minutes voor zeilboot huren in Kroatie en hier voor onze prijzen in Kroatie. Uiteraard kun je onze jachten ook simpel en eenvoudig online reserveren, aanvragen en zelfs boeken via de "Zoek en Boek functie"

 

Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online..     


Activiteiten

Europa

 Wereld

Populaire havens

 Jachten

Catamarans

Bareboat

Belgie

Caribbean

Athene

Mallorca

Alle merken

Bahia

Catamaran

Duitsland

Australie

Bodrum

Marmaris

Athena

Belize

Flottielje

Finland

Brazilie

BVI

Martinique

Bavaria

Lagoon

Meezeilvakantie

Frankrijk

Maagdeneilanden

Corfu

Napels

Beneteau

Lavezzi

Motorboten huren

Griekenland

Canada

Cannes

Nice

Catalina

Nautitech

Zeezeilcursus

Italie

Cuba

Corsica

Pula

Dehler

Orana

Zeilen wereldwijd

Kroatie

Guadeloupe

Dubrovnik

Sardinie

Dufour

Outremer

Zeilen met Schipper

Nederland

Kaap Verdie

Elba

Sicilie

Elan

Salina

 

Noorwegen

Martinique

Fethiye

Split

Feeling

Voyage

Online boeken

Portugal

Seychellen

Gocek

St- Maarten

Gib Sea

Jeanneau

 

Spanje

Thailand

Golfe Juan

Sukosan

Grand Soleil

Oceanis

 

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Hyeres

Tortola

Hanse

Salona

 

Zweden

USA

Lefkas

Zadar Jeanneau

Sun Odyssey