Catamaran huren | Wishful Sailing Company
Bij ons boek je de mooiste en voordeligste
zeiljachten en catamaran huren wereldwijd en ook
in Griekenland, Kroatie, Italie en Turkije.

Wishful Sailing Company & Partners
 

Catamaran huren met een keuze uit > 3.500 jachten in 30 landen: Griekenland, Italie, Kroatie, Turkije, Frankrijk, Mallorca en Caribbean. Flottielje catamaran huren in Griekenland (Lefkas, Corfu en Athene), Turkije (Bodrum, Gocek en Fethiye), Kroatie (Pula en Sukosan) en Italie (Piombino). Vraag hier vrijblijvende offerte (inclusief alle aanvullende info) aan of huur nu direct een beschikbaar zeiljacht of zeilboot met 3% extra internetkorting.


     

Snel zoeken
Cycladen Istrie Griekenland Saronische Zoek en Boek Gocek Dalmatie Murter Turkije Monaco Balearen Kornati Kroatie Canarisch Spanje Frankrijk Adriatisch Thailand Sardinie Nice Fethiye Mallorca Athene Sicilie Pula Italie Sukosan St Maarten Lefkas Brazilie Elba Seychellen Corfu Split Port Grimaud Skiathos 

Zweden Martinique Caribbean Rhodos St Tropez Sporaden Bodrum Kos Cuba Napels Dubrovnik Zadar Cannes Lavrion


Catamaran huren Griekenland
Catamaran huren Griekenland
Griekenland kent vele mooie gebieden voor catamaran huren maar de bekendste en meest populaire gebieden voor een zeiljacht huren zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu , Lefkas en de Saronische Golf  plus Argolische Golf  met vertrek vanuit Athene. Bareboat, meezeilen, catamaran huren met schipper en flottielje catamaran huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je schitterend zeilen in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion. Tot slot kunnen wij ook nog catamaran huren vanuit o.a. Skiathos (Sporaden), Kos, Rhodos en Samos (Dodekanesos) aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor catamaran huren in Griekenland!

Athene - Lavrion - Lefkas - Corfu - Kos - Rhodos - Samos - Skiathos - Cycladen - Saronische Golf - Argolische Golf - Ionische zee - Sporaden

Catamaran huren Caribbean
catamaran huren Caribbean
De Caribbean is één van de mooiste tropische zeilgebieden. Je zeilt in de zon, onder een strak blauwe hemel, in helder water, ontmoet walvissen, dolfijnen en vliegende vissen. Onze zeiltochten in het Caraïbisch Gebied gaan van Martinique via St Lucia, St Vincent en the Grenadinses met o.a. Mustique en Tobago Cays. De eerste drie zijn vulkaaneilanden met palmstranden, regenwouden, dorpjes en stadjes. De Grenadines zijn Bounty eilanden en vaak niet meer dan met palmbomen begroeide zandbanken of begroeide rotsen. Op de grotere Grenadines tref je meestal wel een dorp aan. Vrijwel alle eilanden zijn omgeven door koraalriffen. Noordwaarts is vertrek vanuit St Maarten met o.a. een bezoek aan Antiqua in zuidwaartse richting of een bezoek aan de British Virgin Islands (ook vanuit Tortola) goed te doen.

Martinique - St Lucia - St Vincent en the Grenadinses - Mustique - Tobago Cays - St Maarten - Guadaloupe - BVI - Tortola (BVI).

Zeiljach huren Kroatie
Catamaran huren Kroatië
Kroatie kent vele gebieden voor catamaran huren maar de bekendste en meest populaire plaatsen voor catamaran huren in Kroatie zijn de Adriatische zee ( Istrie en Kornati ) met zeiljacht en zeilboten huren vanuit o.a. Pula, Sukosan, Zadar en Murter. Ook het gebied in de Adriatische zee ( Dalmatie) met catamaran huren uit o.a. Split, Trogir, Kastela en Dubrovnik spreken tot de verbeelding. Bareboat, meezeilen, catamaran huren met schipper en flottielje catamaran huren kunnen wij ook met vertrek vanuit Pula en Sukosan aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor catamaran huren in Kroatie!

Pula - Murter - Sukosan - Zadar - Split - Dubrovnik - Adriatische zee - Istrie - Kornati - Dalmatie - Trogir - Kastela

Catamaran huren Turkije
Catamaran huren Turkije

Turkije kent vele gebieden voor catamaran huren maar de bekendste en meest populaire gebieden voor catamaran huren in Turkije zijn de Lycische kust met catamaran huren vanaf o.a. Gocek, Marmaris en Fethiye en het schitterende Bodrum.  Bareboat, meezeilen, catamaran huren met schipper en flottielje zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Fethiye en Bodrum aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor catamaran huren in Turkije!

Bodrum - Fethiye - Marmaris - Gocek

Catamaran huren Frankrijk
Catamaran huren Frankrijk
Een kust met legio mogelijkheden en een Mistral die zorgt voor een meestal aangename wind. Veel gastvrije marina's langs de kust om naar toe te zeilen en bekend klinkende namen zoals Le Lavandou, Saint Raphaël, Fréjus en Port Grimaud. Voor vele zeilers het beloofde land en ook voor duikers is er het nodige te beleven. Wij kunnen bareboat zeilen en bareboat plus schipper aanbieden o.a. met vertrek vanuit: Marseilles, Hyeres, Port Pin Rolland, Cannes en Golf Juan.

Nieuw: nu ook zeilen in Bretagne vanuit Crouestu en Lorient met bezoek aan de Britse kanaal eilanden

Marseilles - Cannes - Corsica - Golf Juan - Monaco - Nice - Port Pin Rolland - Port Grimaud - St Tropez

Catamaran huren Spanje
catamaran huren Spanje
Catamaran huren vanuit Barcelona, Denia en ondermeer Valencia  en andere leuke plaatsen aan de Spaanse kust! Het gebied is geschikt voor de ervaren zeiler (categorie rood in ski termen). In een mooi gebied met veel bekende eilanden is het zeilen aangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Temperaturen in de zomer tussen de 20 tot 30 graden. In mei, juni en september lekker voor/najaarsweer.

Balearen - Barcelona - Canarische eilanden - Ibiza - Mallorca - Tenerife

Catamaran huren Italie
Catamaran huren Italie
In een mooi en uitgestrekt gebied met veel bekende eilanden zijn de catamaran hurenaangenaam. In augustus kan er de mistral opsteken maar dit mag geen belemmering zijn voor de ervaren zeezeiler. Onze catamaran huren kunnen wij aanbieden vanaf geheel Italie: Elba, Sardinie, Sicilie, Corsica (Fr) en vanuit o.a, Genua, Napels, Nettuno, Palermo en Salerno

Elba - Sardinie - Sicilie - Corsica (Fr) - Genua - Napels - Nettuno  - Palermo - Portisco - Porto Rotondo - Salerno - Aeolische Eilanden - Portorosa.

Catamaran huren Sicilie
Catamaran huren Sicilie
Bezoek de beroemde Eolische eilandengroep vanuit o.a. vanuit Portorosa of Palermo. Beste start plaats voor een bijzonder mooie trip om vanuit Palermo  te vertrekken. Hiervandaan kan je een 7-daagse trip met o.a. bezoek aan Palermo  --> Vulcano --> Lipari --> Salina --> Vulcano – Palermo . De eilanden beslaan een gebied van 45 miles van Oost tot West en 30 mile van Noord tot Zuid.
catamaran huren mallorca
Catamaran huren Mallorca
De Balearen met o.a. Mallorca en Ibiza zijn heel goed bereikbaar met het vliegtuig. Het is een fantastisch opkomend zeilgebied voor catamaran huren en er zijn voldoende jachtverhuur mogelijkheden in Palma de Mallorca en alle ander havens op Mallorca. Mallorca en Menorca bieden waarschijnlijk de beste catamaran huren plaatsen. Daarnaast zijn er ook voldoende catamaran huren te huur in Ibiza. Een uitstapje naar Cabrera (wel van te voren aangeven op welke dag zodat wij de vergunning op orde kunnen maken) en Formentera zijn zeker een “must” maar ook een rondje Mallorca behort tot de mogelijkheden.! Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of catamaran huren in de Balearen, Mallorca en Ibiza:

Mallorca - Ibiza - Menorca - Formenera

Catamaran huren Athene
catamaran huren Athene
Met vertrek vanuit Athene liggen de Saronische en Argolische Golf voor ons open. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rustige stabiele wind met af en toe een uitschieter. Tijdens de Meltemi zijn deze golven nog goed bevaarbaar. Het gebied is vergeven van leuke en ludieke kleine plaatsjes zoals: Poros, Hydra, Epidavros, Aegina, Spetsas, Plaka, Ermioni, Perdika, Methana en Vaathi. Gemiddelde reisafstand per dag is ongeveer 15 tot 20 nautische mijlen. Ook zijn er diverse leuke baaien te bezoeken tijdens de tochten. Alle jachten die wij aanbieden vanuit Kalamaki (jachthaven Athene) kunnen mee in ons flottielje. Klik hier voor een leuk reisverslag van 2 weken zeilen in de Argolische en Saronische Golf.

Athene - Lavrion - Argolische Golf - Saronische Golf - Cycladen

catamaran huren Lefkas
Catamaran huren Lefkas
De Ionische Eilanden liggen aan de westkust van Griekenland. Het gebied omvat 7 grotere en een aantal kleinere, vaak onbewoonde eilanden. Er is keuze genoeg om aan te meren. Er zijn dorpjes die rust bieden, er zijn ook plekken die wat meer vertier bieden. Lefkas Marina, onze thuishaven, ligt in het hart van de Ionische Zee. Naast vertrek vanuit Lefkas stad kunnen wij ook vertrek vanaf Lefkas Nidri aanbieden.. Hierdoor kun je de keus maken om koers te zetten naar het noorden (Corfu) of naar het zuiden (Zakynthos). Gebied is eveneens goed beschut en de gemiddelde vaar afstanden liggen tussen de 15 tot 20 nautische mijlen per dag. Plaatsen die aangedaan zullen worden zijn o.a : Lefkas stad, Nidri, Sivota, Vaathis, Vounagi en Paleros.

Ionische zee - Lefkas - Corfu - Nidri - Sivota - Vaathis - Vounagi - Paleror

Catamaran huren Martinique
catamaran huren martinique
Martinique is een van de grootste eilanden in de Kleine Antillen (1100 km ²). Het bergachtige deel heeft 2 belangrijke toppen: Mont Pelee in het noorden en Les Pitons du Carbet in het centrale deel. Bougainvillea, anthuriums, bamboe en vele variëteiten van exotische bomen zijn decking de bossen.

Martinique- St Lucia - St Vincent en the Grenadinses - Mustique - Tobago Cays - St Maarten - Guadaloupe - BVI -Tortola (BVI).

catamaran huren Sint Maarten
Catamaran huren St Maarten - St Martin
Meer dan bekend van de Heineken Regatta - Voor degenen met een meer avontuurlijke geest kunnen wij  St. Martin en de Benedenwinden goed adviseren. Met zijn Europese erfgoed en kleurrijke mix van Nederlands, Frans en Engels invloeden, is er een rijk arsenaal van palmen omzoomde baaien, vulkanische pieken en helder water. St. Martin, Anguilla, St. Barts, Guadeloupe, Dominica, St. Kitts - er is genoeg voor vele uitstapjes.

Martinique- St Lucia - St Vincent en the Grenadinses - Mustique - Tobago Cays - St Maarten - Guadaloupe - BVI - Tortola (BVI).

Catamaran huren Thailand
catamaran huren Thailand
Phuket is een bijzondere en exotische bestemming voor de zeilliefhebber. Deze jachten zijn afgemeerd in Yacht Haven Marina, NE Phuket, op slechts 15 minuten van Phuket Int. luchthaven.Dit eiland ligt aan de zuidwestzijde van Thailand in de Andaman Zee. Een zeilcruise laat zich hier perfect combineren met een rondreis door het land of met een lekkere luie strandvakantie.

Phuket

Catamaran huren Seychellen
Catamaran huren Seychellen

De Seychellen archipel ligt ongeveer 1000 mijl ten oosten van de Afrikaanse kust en biedt meer natuurreservaten en maritieme parken dan waar ook ter wereld. Je vindt er een overvloed aan witte zandstranden, torenhoge granieten rotspieken, de beste snorkelplekjes en een exotische fauna. Daarbij komt de beroemde vriendelijke, uitgaande lokale bevolking met Franse, Engelse, Afrikaanse en Indische invloeden. Onze nieuwe basis is gelegen op het eiland Mahé en is bereikbaar vanaf de meeste grote Europese luchthavens

Mahe

Catamaran huren Cuba
Catamaran huren Cuba
Cuba het grootste van de Caribische eilanden, combineert een fascinerende mix van koloniale historie met een verscheidenheid aan Latijns Amerikaans, Spaans en Afrikaanse culturen. Het biedt hagelwitte zandstranden, kokosnoot palmen en een onderwaterwereld die ongeveer 500 soorten vis en vijftig verschillende typen koraal bevat die dit spannende eiland omringen.

Cuba - Cienfugos

catamaran huren Brazilie
Catamaran huren Brazilie

Een unieke omgeving waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud. Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken.

Brazilie - Angra Dos Reis